Izvor: BSC Happy
28.02.2023 u 22:35
0

RADOVAN KALABIĆ U EMISIJI „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Rusija je ustala protiv monstruoznih projekata Zapada i to je najvažniji podvig!“

U emisiji „AKTUELNOSTI“ na kanalu TV HAPPY razgovarali smo o događajima koji su obeležili 370. dan specijalne vojne operacije u Ukrajini.

Gost večerašnje emisije bio je i dr Radovan Kalabić, istoriograf koji je ispričao svoje viđenje posete američkog predsednika Džozefa Bajdena Kijevu uoči obeležavanja godišnjice ruske vojne intervencije u Ukrajini.

Bajdenova poseta Ukrajini je deo političkog marketinga, smatra Kalabić.

-Američka strana je tražila garancije ruske strane za dolazak Džozefa Bajdena u Kijev. Pozadina ovog događaja nam otkriva ko zaista kontroliše taj prostor. To je naravno Rusija! Ona kontroliše nebo. Bajden je putovao u posetu zelenskom okružen neprobojnim staklom. Saveznioci se ne obraćaju saveznicima iza neprobojnog stakla i to je vrlo važna simbolika. Ko ume da čita između redova, sve je jasno-poručio je Kalabić.

PUKOVNIK KRSMANOVIĆ U EMISIJI „AKTUELNOSTI“: „Rusija se suzdržava, a to na Zapadu vide kao njenu slabost“

Prilikom susreta Bajdena i Zelenskog vidi se ona patetična i dramatična „prisnost“, kaže Kalabić.

-Ozbiljni filozofi istorije prave hijerarhiju ličnosti na savremenoj političkoj javnoj sceni. Imamo one koji se ne pojavljuju na izborima, nisu vidni, ne zna se za njih u javnosti i predstavljaju „mozak“ svih političkih igara. „Igrači“ su drugi nivo, oni koji predstavljaju moćne političke sile i imate „figure“ koje se pomeraju. E, ovde, u Kijevu su se srele dve figure. Te figure su vidljive pod lupom psihologa koje proučavaju devijacije. Nije slučajno da su nazvani figurama, jer one mogu lako da se menjaju. tako će i zelenski biti vrlo brzo pomeren, odnosno zamenjen-poručio je Kalabić.

IVANA STOJANOVIĆ U EMISIJI „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Za njih je patrijarh Kiril špijun!“

Kalabić smatra da će vrlo teško ukrajinska vojska sebe ojačati jer i novi zapadni plaćenici će teško dolaziti.
-Ukrajinski front je  samo delić planete koja se cela prevorila u front. Najznačajniji poduhvat Rusije je što je ustala protiv NATO pakta i protiv globalnog levijatana i njihovih struktura kojima je Amerika samo platform sa koje deluju prema celom svetu. „Ciljevi 2030“ počinju sa tačkom koja se odnosi na ukidanje privatne i lične svojine, a  završava sa 12. tačkom koja se zalaže za ukidanje svake polne različitosti u ljudskom rodu. Cilj im je da dođe do antropoške transformacije. Oni imaju „zlatnu milijardu“ i ono što pretekne od ljudi će se razlikovati jer neće imati ljudsku prirodu. Čovek će postati hakovana životinja koja će biti kontrolisana i strogo nadzirana. Protiv takvih monstruoznih projekata je ustala Rusija i to je neverovatan podvig-rekao je Kalabić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter