23°C

Beograd

TETKICA JE GORALA U KADI Dohvatila je mog mačora i tražila da je žestoko protresem

Desilo se ovo negde daleke 1989. godine. U vreme kad sam bio student. Lepo vreme.

Vlada Ante Markovića omogućila je da se malo krene od mrtvila. I nama studenata u to vreme lepo nam je bilo... Džeparac od kuće, neki mali posao na crno i puni džepov. Imalo je za sve po malo. U to vreme imao sam jednu devojku iz malog grada južnije od mog mesta. Stanovali smo kao studenti u glavnom gradu naše republike.

Ja sam u sopstvenom stanu oko 45 kvadrata, a moja devojka sa cimerkama u centralnom nasellju. Meni je tada bilo 23, a mojoj curi 21 godine. Dosta sam opisao….

Radnja je išla brzim tempom… Negde posle par meseca zabavljanja počeli smo sa seksom. Po nekoliko puta u toku dana. I to žestoko. Jedan vikend trebala da dođe tetka od devojke kako bi nešto pazarila na subotnjoj pijaci tekstila i bižuterije. Ona je starija od mene oko 8 godina.

Tada u punoj ženskoj lepoti. Jebazovna do besvesti. Kako je stigla u petak došli su sa mojom curom kod mene u goste. Kafe, sok, vino. Legli smo potom da spavamo. Ja i devojka na jedan krevet, a tetkica sama na drugi. Mi mladi i uzavreli počeli smo pomalo se dirati. Lagano se ljubimo se… Ali, osetim da je tetka budna… Kako sam ušao u moju devojku ona je poče stenjati, lagano trzati… Ali ne toliko bučno.

Kako sam ušao do kraja, ekstaza je počela i u jednom trenutku prilikom svršavanja moja cura tako glasno je svršila da se tetka prodrmala u krevetu. Znao sam da je bila budna i da nas je čula.

Rano smo ustali radi pijace koju smo morali posetiti. Cura je sišla u kupovini… a ja i tetka smo ostali sami…U to vreme spo****ki duh moje telo bilo je atletski izraženo… Kako sam izašao od kupatilo ušla je tetka. Valjda je htela se tušira.

- Čuj Gorane - kaže meni.- Ono što si sinoć radio sa mojom unukom i nije tako strašno. Ali kad imate goste nije lepo. Celu noć sam drhtala… Nisam znala kako da se ponašam. Znam te vrlo kratko vreme ali kao žena nisam mogla ukrotiti svoje telo. Moj muž je često van kuće i znaš da dosta toga fali… Osetila sam se kao manjak koji gleda i zadovoljava se, a ne može učestvovati.

- Skuvao bi kafu, pa da produžimo sa razgovorom dok se vrati moja devojka - rekoh.

- Ali moramo brzo otići na pijacu - upozorila me je.

Dao sam predlog kako bi smirio strast tetkice. Ali ne da vrag. Kako je ona ušla u kupatilo, pustila vodu, ja kroz ključaonicu vidim telo žene boginje…

Dupe belo ko mleko… koža preplanula… Sice ala MIRA FURLAN... Rekoh u sebi: Gorane šta zuriš. Ovo moraš ugasiti.

Počela se tuširati. Kako sapun klizi po tetkinom telu, moj Milojko počinje rastati. Hormoni su radili 100 na sat, udarili u glavi. Molio sam da hleb i mleko još nisu stigli, kako bi devojka malo zakasnila. Kako sam gledao telo me povuklo napred i vrata se otvoriše…

Tetkica se trznula. Ali nije se uzbudila od situacije. Stadoh do kade i uzeh joj vlažne ruke. Nežno sam joj poljubio dlanove… Pa polako prema ramena…oko vrata…ušie... nežno joj šapnuo:

- Tetkice, osećam da i tebe fali ovo, moramo prekinuti, ali nastavili bi drugom prilikom…

- Nema druge prilike. Sad me pojebi, tu u kadi. Ako stigne unuka ti samo izađi, neće ona posumnjati ništa - reče.

Dok sam joj polizao dupe, nežno joj pomazio klitoric, pičkuica je bila spremna da prihvatiti mog mačora.

- Gorane uđi žestoko. Odjednom. Da me celu protreseš - molila je.

Kako sam polizao sise, osetim u ruci kako teku sokovi strasti njene tesne pičice. Nisam mogao, a da ne udovoljim tetki. Ušao sam celom dužinom i težinom. Tako je prostenjala da sam misli da bi se čulo do prizemlja zgrade.

Naslonio sam je na ivicu kade. Ušao odpozadi i tako silno jebavao jedno minut-dva. Čini mi se da se tetka raspala koliko je bila vrela ne bi je ugasio celo protipožarni vod. Mislim za jedno pet-deset minuta koliku sam bio u njenjoj utrobi svrštila je dva-tri puta...

- Gorane, istresi seme u mene... Volim osetiti toplinu. I onako sam se počela tuširati - naredi.

Mene nije trebalo dva-tri puta reći. Toliko sam sperme prolio u tetkici da nakon mesec dana kad smo se opet sreli, osetio sam vlažnu picu.

Vratila se moja devojka, sva nervozna što hleb i namirnice nije uzela na vreme. Seli smo za stolom….

- Gorane, još te osetim u sebi. Šta si to isturio u mene? Osetim sperma kako curi. Dok smo se obukli za izlazak, dogovorili smo se da tetkica ostane i subotu veče kako bi je mogli malo prošetati u noćni život. Kako bi se i ona vratila studenske dane… I ne samo dane…

Izvor: seksimatorke.com

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar