27°C

Beograd

Photo: Facebook

Izvor: HappyBSC

TOOOOO DEVERE DAJ MI GA: Lupaj me, razvaljuj, ja sam tvoja čupava kobila

Dugo sam hteo da opišem par situacija koje mi je priredila moja zgodna žena. Pošto je priča istinita koristiću druga imena.

Oženio sam se 2004. sa izuzetno zgodnom, seksi crnkom. Prelepo telo, zategnut stomak, izuzetno lepa kao izvajana guza koju su mnogi krišom komentarisali, pune napućene usne i uvek seksi garderoba na njoj. Štikle, majice koje otkrivaju pupak i spuštene farmerke ispod kukova, ili suknjice, prelepe duge noge, i sjajna, namirisana i glatka koza. Ne preterano velike sise, ali čvrste i taman za ruku.

Vrlo kratko smo se zabavljali. Svega mesec dana i odmah napravili svadbu. Seks nam je bio fantastičan, divlji. Uvek je bila vlažna i napaljena. Crna, najčešće čupava pička joj je uvek bila mokra. Ponekad je samo brijala na brazilku. Jake sočne usmine i sočan klitoris uvek su tražili tvrd kurac.

Na svadbi je bilo mnogo više njenih prijatelja nego mojih (kod mene uglavnom rodbina). Bilo je i tu nekih sumljivih momaka s njene strane, koji su je pred svima gutali pogledima i svima je upalo u oči što je bila izuzetno prisna sa njima. Čak je i moj ćale to primetio i rekao mi da malo povedem računa s kim se druži. Sve neki mafijaši i sumljivi likovi. Tetovirani, nabildani… Ona je radila kao sekretarica u susednom gradu 25 kilometara od našeg. U prvo vreme je dolazila kući na vreme, a onda je često kasnila, čak dolazila kasno noću. Brzo je počela i da izbegava seks sa mnom, da bi se sve svelo na lizanje njene pičke uveče kad dođe, onda bi svršila i, pod izgovorom da je umorna, okretala se na stranu.

Moj brat od tetke, koji je bio dever na svadbi imao je tada 33 godine, a mi po 26. Bio je dobro razvijen i žene su se jako palile na njega. Živeo je u Beogradu. Imali smo uskoro jednu zajedničku svadbu i odlučili da spavamo kod njega u stanu. On je živeo sa devojkom, ali ona nije tada bila tu. Stan je imao dve sobe, hodnik, kuhinju i WC. Sobe su bile povezano jednim zajedničkim balkonom.

Došli smo oko 12 sa svadbe i nastavili da pijemo u stanu. Moja Sanja je bila izuzetno seksi to veče. Izazovna šminka, crna haljina bez leđa sa velikim dekolteom do samog pupka i skupe cipele sa visokom štiklom. Sedeli smo preko puta mog brata. Primetio sam kako je gleda, ali i ona je počela da se oblizuje. Počeli su da se šale, kao dever, snajka, dobra snajka, i to. Video sam da mu je bio dignut kurac u šortsu. Pitala ga je da je izmasira i klekla ispred njega. Ja sam sedeo preko puta već poprilicno pijan. Bio sam umoran, spavalo mi se, ali sam hteo i da pojebem moju seksi ženu. Užasno sam bio napaljen i nervirale su me njihove šale. Hteo sam da odemo u krevet ali ona je htela još da pije.

- Ostavi me malo sa deverom, bre, da se ispričamo i izogovaramo rodbinu! - dok ju je masirao ona mu se mazno obraćala i hvalila ga kako ima jake ruke.

- Ih, snajka, kod mene ti je sve tako tvrdo!

- Uuh, devere, nemoj to da mi radiš, sad treba da proveravam, ovako pijana! - kad su završili s masažom on je otišao u WC.

Ja sam bio već uzasno pospan i nervozan. Izgrdio sam Sanju najstrašnije i naterao je da idemo u krevet. Ona se opirala onako pijana.

- Šta je, da nećeš da te jebe dever budalo jedna? - pitao sam je.

- Ne seri, majmune. Pijan si ko dupe, i ljubomoran!

Još malo smo posedeli kad je ovaj izašao i otišli da spavamo. Pozdravili smo se s njim pošto on ujutru radi, a mi ćemo ostati do popodneva u Beogradu kod njega na gajbi. Legli smo. Hteo sam da se potucamo i pipnuo pičku svoje žene. Bila je mokra ko nikad! Skroz! Ali nije htela ni da čuje da se tucamo, čak ni da je poližem.

- Daaj samo malko da ti je poližem tako mokru, samo malko!

- Beži bre, iznervirao si me! i nemoj slucajno da si me pipnuo! Idi u WC pa ga izdrkaj! - dever je ušao u sobu još jednom da nam poželi laku noć, a posebno mojoj ženi.

- Laku noć snajka, nadam se da ćeš lepo spavati u mom krevetu.

Brzo sam zaspao onako umoran i pijan. Bilo je oko dva. Jako toplo napolju. Otvorili smo terasu i malo vrata od sobe da napravimo promaju. On je spavao u drugoj sobi na trosedu. Ne znam koliko dugo sam spavao, ali me probudila glavobolja i čudni zvukovi. Moja Sanja nije bila u krevetu. Vrata sobe su bila zatvorena, a terasa otvorena. Čuo sam neko mumlanje i uzdahe i pljeskanje, kao kad udariš po guzi. Pribrao sam se i polako izašao na terasu.

Došao do vrata njegove sobe i imao šta da vidim i da čujem! Upaljena lampa, sve se videlo, a vrata odškrinuta. Virio sam i gledao ih. On je sedeo na fotelji, go, raširenih i podignutih nogu. Moja žena je klečala, gola, lizala mu guzu i jaja i drkala mu ogroman kurac. Možda 2 puta veći od mog. Ogroman! Kriv malo i sa velikim glavićem. Moj je možda oko 15, 16 i ima mali glavic, ali njegov je bio čudo. Držao je za glavu i za kosu i gurao je i stezao.

- Tooo, snajkaaa, liži mi jaja, lizi mi buljuu! Uuuh - ona se gušila.

- Tiše, malo budalo čuće nas.

- Neće, spava, pijan, liži kurac deveru, je l dobar kurac, a?

- Joj, jeste, najbolji, ekstra ti je kurčina! Hoćeš stalno da ti pušim i da me jebeš? Hoćeš li? - molila ga je moja žena, a on joj je gurao glavu na kurac i među velika jaja.

- Njuši mi jaja snajka, liži bulju deveru, sad ce dever da ti pocepa čupavu pičku kurvinsku!

- Oooh, devere, ja sam tvoja kurvica, daj mi ga molim te.

- Puši kurac snajka. Lizi ga taaakooo!

- Daa, lupaj me kurcem po faci, mmmm.

On je ustao i držao je i dalje za kosu i počeo da je lupa po faci, da ga trlja o lice i o vrat moje žene. Bila je sva mokra i balava od njega. Gledao sam, virio sa terase i slušao kako njegov veliki kurac pleska po faci moje žene.

- Jebe li te još ko kurvo? - pitao ju je, a ja sam jedva čekao da čujem odgovor.

- Daaa, jebu meee, još dvojica, al ti imaš najbolji kurac, mmmm…ooh - rekla je i nastavila da mu dudla i drka, i masira jaja.

- Ko te jebe snajka, pričaj, ko te jebe?

- Jebe me gazda i jedan njegov prijatelj - odgovorila mu je dok je trljala njegov nabrekli kurac sa ogromnim glavićem o facu.

- Zajedno?

- Daa, ponekad zajedno.

- Gde te jebu, u kancelariji?

- Daa, i u motelu, i nekad u šumi, u kolima, na haubi, daaaj mi kurac u pičku molim te, jebii mee!

- Dođi vamo, uza zid - gledao sam i pizdeo.

Meni nije htela da da danima, a sad je moj brat od tetke razvaljuje. I plus matori gazda od 52 godine i njegov ortak. Brate, strašno. Moja Sanja je stavila ruke na zid i okrenula se da gleda šta će dever da joj radi. On joj je raširio pičku i guzu i nabio facu u guzove, pljuvao je i šamarao joj guzove.

- Jebi me, daj mi kurac - preklinjala ga je moja žena.

Počeo je da joj nabija kurac. Žestoko ju je jebao. Držao za kosu, pljuvao po njenim prelepim leđima, lizao, balavio. Ona je stenjala i dahtala.

- Sad cu u guzu malo, snajka.

- Oooh, nee u guzuu, molim te, rasturićeš me. Oooooh, oooooh, aaah, daaaa, tuuuu me jebi saddd!

Rasturao joj je čmar. Bili su skroz znojavi. Svršio joj je u pičku ili u guzu nisam video, ali sam video da se trzao i svršavao.

- Tooo, napuni snajku spermom - molila ga je ona.

Onda ju je bacio na pod i jebao kao kerušu.

- Tooo, droljoo jedna, jebaću te stalno, ima da me zadovoljavaš kad god ja hoću pička ti materina kurvinska.

- Daa, hoćuu, samo da dobijem porciju deverovog debelog kurca, oooh, daaa, svršavaaammm opeet, jebi, jebi, jako!

Pljeskala su i mljackala i lupala njegova jaja o mokru crnu čupavu pičku moje prelepe žene. Ona je dahtala, stenjala, uvijala se i mešala na njegovom tvrdom kurcu. Ne znam ni koliko dugo je trajalo, menjali su poze na podu. Širila je noge pred njim i kad bi kurac izašao napolje vraćala ga je unutra.

- Obrij picku kurvo!

- Oću, sve za devera, oooh, kako te osećam, rrrasturraj mi je. Željna je velike kurčine, stalnooo.

- Gazda i prijatelj nemaju velike kurceve?

- Imajuuu, baš dobre, obojica, oooh, ali tvoj je najboljii!

- A muž? Zna li da se jebeš kao štuka?

- Neee, ma boli me pička, on ne može bez mene. Oooh, jebiii jos molim te - molila ga je.

- Kako te jebu gazda i prijatelj? A? Koliko često? Šta ti rade? - pitao ju je dok joj je nabijao kurac, lizao sise i pazuh.

- Često, baš, voli gazda i da mi piški po faci, i ja njemu da se ispiskim, oooh, tucajjj meee taaako - meškoljila se ispod deverovog snažnog i znojavog tela, lizala mu vrat i pazuh.

- Aah, svršiću opet - mumlao je.

- Napuni mi pičku. Daj snajki spermuuu!

- Evo ti po pički - izvadio ga je i prskao joj po pički, sisama, gnječio joj sisu, prskao joj facu.

Onda se stropoštao pored nje, a ona se mazila rukama, skupljala spermu, lizala, stavljala ruku u pičku i izvijala se od orgazma na podu. Prošlo je već sat i po kako je jebao moju ženu, ja sam popušio 6,7 cigareta. Kad su završili otišao sam polako u sobu i pravio se da spavam. Ona još nije dolazila. Bilo je već pola pet. Otišao sam da vidim ponovo. Lizala mu je kurac opet a on je pušio cigaru.

- Idi kurvo kod muža, videće, čuće nas, oće da svane.

- Jooj, samo malo, mmmm, mmmm, samo malo da ga ližemmmm. Još. Hoćeš stalno da me jebeš u pičku i guzu?

- Da, bićeš moja kurva, snajka. Eeej, svršiću ti u usta saddd.

- Mmmmmm, nmmmm, nmmnmm, hhhhaaamm - gutala je spermu i bila sva balava.

Završili su. Ja nisam znao šta da radim. Meni nikad nije dala guzu, a tražio sam. Legla je pored mene. Pravio sam se da spavam ali sam osećao njenu vrelinu, i miris znoja i sperme. Zaspala je konačno. Prišao sam da joj pomirišem čupavo međunožje. Bilo je mokro i spermavo. Čekao sam jutro da vidim šta cemo da radimo i drkao ga.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti