19°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

MLADI PASTUV JE BIO I TE KAKO NADAREN Gorela sam kad je sjurio u mene 25 santimetara

Kiša je padala kao luda. Žurila sam kući sa autobuske stanice. Opšta gužva, nervoza na petak poslepodne. Onako iskisla ili bolje reći mokra od kiše, odjurila sam u kupatilo. Nisam stigla ni da zaključam vrata, skinula sam mokru odeću i krenula pod tuš.

Posle tuširanja obukla sam neke suve krpe na sebe i krenula da nešto napravim za večeru. Umorna zaspala sam kao mrtva, ali u neko doba noći začula sam nešto što me probudilo iz sna. Ustala sam da vidim, prigušena svetlost koja je dolazila iza skoro zatvorenih vrata sobe. Vukla me znatiželja, čuli su se uzdisaji. Provirila sam polako, ugledala sam scenu koju nikada neću zaboraviti. Dvoje mladi se jebalo, poza odpozadi.

IZDAVALA SAM NAREĐENJA I GLEDALA ŠTA MI RADI: Hoću da ispadnem kučka! Nabijaj!

Mlada devojka stenjala je i primala kurac u sebe, ne znam zašto ali ostala sam gledajući. Jebao ju je sve snažnije. U jednom trenutku, zanesen, ugledao me je kako ih posmatram. Nije prestajao, nastavio je da nju jebe a mene da gleda. Ne znam zašto, ali i ja sam njega gledala. Usporio je, polako je gurao svoj kurac u nju. Osećala sam da odugovlači zato što ja gledam.

Srce mi je jako lupalo, počela sam da vlažim i u jednom trenutku poželela sam da i mene onako jako pojebe

Ali to je ludost, brzo sam došla sebi i otišla u sobu. Za nekoliko trenutaka, uz vrisak zadovoljstva, sve je utihnulo. Dodirnula sam svoju pičku, bila je jako mokra i ljigava, počela sam da ju mazim i stavljam prst u nju. Taj ritam me totalno uzbudio, ubrzo sam svršila.

Zaspala sam umorna, i sa pomalo grižom savesti šta sam gledala. Ujutro sam se probudila sa dozom srama, ustala i krenula u kupatilo. Kasnije, onako sa stidljivim iščekivanjem, otišla da skuvam kafu. Poslepodne, kad se probudio, očekivala sam da će biti nekih malih svađa, ali ništa se nije dogodilo. Niko ništa nije ni spomenuo što mi je jako odgovaralo. Jer nije bilo fer od mene, iako imam 42 godine i ako je to moja kuća, nije bilo lepo gledati mlade kako se jebu, mlade 18-godišnjake kako prave svoje prve seksualne korake.

PUNIO ME KLINAC KAO TUĐU Ljubavi pocepaće mali sve, dođi i ti! Daj mi!

Subota uveče izašla sam sa svojim prijateljem (dečkom). Obukla sam se izazovnije onako kako mi i ne dolikuje ali još izgledam dobro. Onako roksa, kako kažu za žene u mojim godinama. Primećivala sam da me mlađi muškarci naprosto seku pogledom. Moja čvrsta guza i veće sise upadale su odmah u oči, jer sam uvek imala veći dekolte tako da se dovoljno vidi. Kasno uveče dovezao me je kući, pozvela sam ga unutra da se pojebemo. Baš sam poželela dobar seks, a pomalo i u nadi da će i nas neko gledati.

URNISAO ME NEPOZNATI LIK: Tražila sam grubu igru, i dobila sam lizanje i razbijanje!

Skinuli smo se brzo, odmah sam uzela njegov kurac u ruku i polako ga drkala. Kad se nadigao do maksimale, stavila sam ga u usta i počela sisati kao lizalicu. Topio se među mojim debelim usnama. Tako sam ga strasno sisala, pička mi je bila sva ljigava kad sam je dodirnula, kao da je u njoj pulsiralo. Legla sam na leđa, a on je počeo da mi ljubi i liže pičku i guzu.

- Kako lepo mirišeš - rekao je i nastavio da mi liže obe genitalije.

Stenjala sam jako.

- Daj mi ga unutra - odmah ga je stavio, nije bio velik ali dovoljan da me umiri.

VESNICA JE BILA MOJA FANTAZIJA Pohotnica me je uzela, nabijala se, a sve iz osvete mužu preljubniku

Znao je da jebe, imao je iskustva, jebao me onako kako baš ja volim ali sve me nekako i nešto iskrilo iznutra te sam više puta pogledala prema odškrinutim vratima. Okrenula sam se odpozadi, kad je ušao u mene. Izgledao je veći, valjda zbog te poze. Ušao je ceo! Zastenjala sam jako, toplim dlanovima uzeo je moje sise, milovao ih i u isto vreme ispunjavao moje požude. Sve je izgledalo super osim onog iščekivanja u meni.

RESPORIO ME TIM ČUDOVIŠTEM Kako sam se sladila nabreklom pečurkom, pa sam ga željno progutala

- Još, još, tako me jebi - zavapila sam zadovoljna, čekajući radnika za treću smenu.

Zanesena u jebanju, zatvorila sam oči i mešala, pička mi je bila tako sočna, sokovi su curili iz nje. Jebao me u ritmu. Mešala sam zadovoljno. Kad sam otvorila oči, ugledala sam ono što sam čekala. Dok me je moj prijatelj jebao, otpozadi me je on gledao u oči. Nastavila sam mešati gledajući ga.

Osetila sam nešto što nikada u životu nisam. u grudima mi je bio veliki pritisak i neka toplina, a u pički je bio vulkan, koji ce ekspoldirati svaki čas

Pritvorio je malo vrata i nastavio da gleda, a ja sam se na granici eksplozije tako jako nabijala na kurac. Počelo je da kulminira sve. On je špricao u mene, a ja svršavala dok je onaj gledao. Svo troje smo na neki način bili zadovoljni. Pogledala sam na vrata, nije ga više bilo. Posle nekoliko sati, moj prijatelj je otišao, a ja sam onako zadovoljna, posle dobrog seksa ležala i gledala neki program na TV. Bilo je oko 4 ujutro, nedelja.

Ustala sam da donesem nešto za piće jer sam bila žedna posle vina i seksa. Samo u providnoj spavaćici, bez donjeg veša jer sam se nadala da on spava. Pošla sam u kuhinju. Prolazeći kraj njegovih vrata, ona ista znatiželja, ali da zatvorim prozor. Pomislim - ovakva u providnoj spavaćici nema svrhe, ali svejedno spava. Ušla sam u sobu, spavao je na leđima pokriven do pola, polako sam prošla kraj njega i zatvorila tiho prozor, kad sam se vraćala spavao je i dalje ali je bio otkriven i go.

TAKO JE LEPO MEŠALA NA TUĐOJ BATINI: Moja žena je odradila druga, pa puna sokova došla i kod mene

Kurac mu je bio uzdignut i jako velik, začuđeno sam ga gledala. Uzela sam čaršaf da ga pokrijem, polako sam ga navlačila do onog dela, ali taj prizor i tako veliki kurac nikada nisam videla. Kad je jebao onu malu, bio je više unutra u njoj, pa ga nisam videla celoga. Osetila sam da diše malo drugačije, malo kao dublje. Ne znam zašto, ali uzela sam kurac u ruku i odmah ga stavila u usta i počela sisati.

Tako polako i nežno, zmurio je i stenjao lagano. Osetila sam kako mi rukom polako miluje bedro i ide sve dublje prema mojoj pički koja je već spremna i mokra čekala dalji ishod događaja. Nastavila sam da ga sisam i dalje, bio je tvrd i velik. Ne znam sada, ali mislim da je to kurac jako veliki, možda 25 santimetara.

Milovao mi je mokru picku, a ja sam i dalje sisala taj tvrdi mladi kurac

Podigla sam se i skinula spavaćicu, i dalje je žmurio. Polako sam sela na tu opasnu mašinu koja je popunjavala sve u meni. Zastenjala sam jako kad je ceo ušao. Polako sam se nabijala, uh kako je to bilo super. Otvorio je oči, iz usta mu je izlazio krik zadovoljstava, jebavala sam se na najvećem kurcu ikada. Nisam ni sanjala da tako mlad momak može imati tako veliki kurac.

- Stani malo - zamoleo me i iz fijoke izvadio kurton.

KONAČNO SAM SE NABILA NA CRNU AŽDAJU Tvrd kao kamen, ogroman, pulsirao je i meni i dovodio me do ludila

Brzo ga je nabio na kurac. Pomalo smešno je izgledalo kurton, skoro do pola kurca samo. Legao je među moje noge i stavio ga unutra celog. Zaplovili smo u bludne radnje, jebali smo se, niko nas nije gledao. Najžešće je bio otpozadi, kad je uvalio tu kurčinu u mene, sva sam se stresla, ali sam ga primila jer sam želela. Nastavio je da me jebe, ubzo je zastenjao i jako ga nabijao.

Svršio je taj mladi pastuv, ali nije stajao. Nastavio je da me jebe, malo se spustio u meni ali sam lagano zamešala. Brzo se dizao u meni. Mali je jebao tako nežno i lepo a ja sam primala taj kurac, stenjala i uživala uz jači prodor kurca u mene i vrisnula sam koji puta što ga je činilo još zanosnijim. Svršila sam baš lepo, ja svršavam a on i dalje jebe. Samo za poželeti.  Zastao je na trenutak.

MUŽ ME PRODAO ŠEFU: Izvela sam striptiz, a on je izvukao svoje debelo svrdlo i ludački nabijao

- Nikada nisam polizao pičku koja je svršila - rekao je i počeo da mi liže pičku.

Taj osećaj je bio vrhunac bludne radnje. Ponovo ga zavukao u mene. Neumoran je bio, stvarno me rasturio. Pre nekoliko sati izjebao me prijatelj, a sada me rastura ovaj kurati mladić. Umoran, legao je na leđa, a ja sam ponovo sela i nabila se na tu mašinu. Jebala sam se onako kako sam htela - sporije pa brže. Nabijala sam se jako želeći da svrši, da bude zadovoljan. Zastenjao je jako, punio je kurton spermom. Sve je gorelo u mojoj pički. Legli smo umorni, za nekoliko trenutaka izašla sam napolje i zatvorila vrata. Niko više nije virio, sve se dogodilo tako brzo i svi učesnici ove priče bili su zadovoljni. A nas dvoje najviše. I još uvek traju bludne radnje.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti