14°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

REDALJKA NA MOJOJ ŽENI Razvaljena, razbijena, napunjena...

Znao sam da ću u životu da najebem zbog pičke, kao i većina muškaraca. Nisam jedino znao da ću ovoliko da najebem.

Ana i ja smo u braku bili već 14 godina. Imamo dve ćerkice. Ana je tip žene o kome nisam nikada maštao kao seks objektu. Školovana je, iz dobre porodice. Negovana. To je tip žene koja je stvorena za bračnog druga. U krevetu je prilično slobodna, ali za moj ukus nedovoljno.

Na jednom koktelu upoznao sam Svetlanu. Devojku za koju ne možete reći da je seks bomba jer ima takvo telo, ali njeno držanje, stil oblačenja i ponašanje nesumnjivo pokazuju da je reč o pravoj seks životinji. Nisam mogao da odolim iskušenju. Obrušio sam se privučen njenom neverovatnom privlačnošću. Bila je prilično obrazovana, što me je iznenadilo. Očekivao sam ćurkastu sponzorušu. Razmenili smo komplimente i veoma brzo krenuli u prilično otvoreni flert. Neočekivana gužva bila je razlog da se približimo, a alkohol u našim čašama samo je podgrejao atmosferu.

Završili smo u toaletu ljubeći se kao napaljeni tinejdžeri. Zavlačili smo jedno drugom ruke ispod garderobe i mislim da nije bilo dela njenog tela koji još te večeri nisam istražio. Bila je divlja. Ljubila se strašno halapljivo. Mislio sam da će da me proguta. Pomerio sam joj gaćice u stranu i onako stojeći joj sjurio. Vrisnula je.

Vrtela je svojm čvrstom guzom po lavabou, dok sa ja pumpao iz sve snage. Toliko sam se zaneo da sam potpuno zaboravio da nemam kondom. Počeo sam da je punim

Najgore je bilo što ni ona nije primetila. Ja sam nastavio da je jebem kao da se ništa nije dogodilo, toliko sam i dalje bio napaljen. U jednom trenutku čuli smo kako neko doziva njeno ime. Zapravo, na koktelu je trebalo da budu dodeljene neke nagrade, a Svetlana je bila jedna od nagrađenih. Samo je skočila sa lavaboa i otrčala da primi nagradu. Na sebi je imala crnu suknju do kolena. Samo ju je na brzinu spustila, dok je trčala ka vratima od toaleta. Nisam stigao da joj kažem, u stvari možda mi nije ni palo na pamet u tom trenutku, da se moja sperma nalazi u njoj. Kada je izašla, razmišljao sam da li je uopšte primetila da sam svršio.

OVO MORATE PROČITATI

HEROJ SPREČIO OTMICU DETETA! "Srbin u Berlinu spasao nemačko dete od Nemca"

VREMENSKA PROGNOZA ZA DANAS: Sunčano i toplo, na jugu zemlje mogući pljuskovi

EU OTVORILA GRANICE Slobodan prolaz za naše državljane

SLOBODAN ULAZ U GRČKU PREKO MAKEDONIJE Od danas otvoren granični prelaz Evzoni

Izašao sam i ja posle par minuta i video je kako crvena u licu stoji iza nekog tipa koji je držao neki govor, a pored nje su bila još dvojica dobitnika nagrade. Gledala me kao da bi me pojela. Ipak, nisam bio siguran da li je to bio pogled ženke spremne na paranje, odnosno nastavak parenja, ili serijskog ubice. Dodela nagrada se odužila, a već sam morao da nastavim dalje. Sa onim osećajem praznih jaja posle seksa nastavio sam svojim putem.

Sutradan je trebalo da idem na neki drugi koktel. Bila je to neka priča o nekom naučnom projektu u kome je učestvovala i kompanija u kojoj radim. Poziv je bio upućen i mojoj supruzi. Ana je pokupila poglede svih prisutnih muškaraca još sa vrata. Na sebi je imala usku suknju i neku braon bluzicu koju sam ja odabrao. U stvari, celu garderobu sam ja odabrao. Bio je to naš mali ritual. Ja bih odabrao garderobu za nju, a ona za mene. Birali smo bukvalno sve. Od čarapa i donjeg veša do cipela i kravate.

Ana izgleda prilično lepo. Seksi garderoba pojačava taj utisak. Te večeri za nju sam odabrao kompletnu garderobu, osim gaćica. Gaćice nije ni obukla. Strašno me je palila pomisao na njenu sveže obrijanu ribicu, mojim prstima dostupnu u svakom trenutku. Već smo popili po koje piće kada sam spazio Svetlanu. Izgledala je izazovnije nego prethodne večeri. Ostavio sam Anu sa nekim kolegama, a ja sam prišao Svetlani.

– Mislim da dugujem izvinjenje za ono sinoć – rekao sam bez pozdrava.

– I više od izvinjenja – odgovorila je odsečno.

Već tada mi se učinilo da nešto nije kako treba.

– Moj posao nije lak. Treba sve to postići. Morao sam da požurim…

– Kretenu! Ne mislim na to što si otišao! – prekinu me – Mislim da mi se polovina onih debila sinoć smejala zbog tebe.

Gledao sam je zbunjeno.

– Pa, tek kada sam krenula da preuzmem nagradu, osetila sam kako mi se nešto sliva niz noge. Da li možeš da zamisliš blamažu? Primam nagradu i stojim kao kreten, dok mi se tvoja sperma sliva niz butine i listove!

– Pa mislio sam da si osetila… – pokušah da se izvadim.

– Ma mislio si ti, samo pogrešnom glavom! – reče i ja se nasmejah.

– Kretenu, tebi je to smešno. Da li ti uopšte znaš ko je sve sinoć bio na koktelu? Pa, zamisli da se sve to dešavalo tvojoj ženi?

Ja sam se i dalje smeškao kao neki šmeker.

– Smešno ti je? E pa, neće tako smešno da ti bude kada tvoja žena bude saznala za razlog tvog osmeha.

– Zašto misliš da bi ti poverovala? – upitah je pun samopozdanja.

– Pa, kako bih inače znala da si obrezan i da imaš ožiljak na dupetu?

U trenutku mi je nestao osmeh sa lica. Na dupetu sam zaista imao ožiljak. Ne tako veliki, 2-3 cm. To je bilo još iz detinjstva, kada sam preskakao komšijsku ogradu.

– Ma daj. Šta ti imaš od toga ako njoj kažeš? – pokušao sam da nešto napravim.

– U pravu si. Nemam ništa, ali ćeš i ti malo da osetiš poniženje – reče, okrenu se i ode.

Pomislio sam da će se na tome sve završiti. Posle par minuta ponovo mi je prišla.

– Dođi na terasu za čas – reče kratko.– Nešto sam razmišljala. Upravo sam se kresnula sa jednim od konobara.

Već sam iskolačio oči.

– Srećom, ovog puta moj jebač nije svršio u meni. Ipak, svoju alatku obrisao je mojim gaćicama – reče i pruži mi nešto u ruku.

Osetio sam da su skoro mokre.

– To su moje gaćice. To što si upravo osetio su moji sokovi pomešani sa njegovom spermom. Hoću da odeš u toalet, da skineš svoje gaćice, da navučeš ove i da mi doneseš svoje. U suprotnom, tvoja supruga bi mogla još večeras da sazna za našu malu avanturu.

Gledao sam je nemo. U rukama mi se već ljigavilo.

– Ma daj. Nisam namerno…

– Ne interesuje me da li je bilo namerno. Ovo što ćeš ti da osetiš neće biti ni delić onoga što sam ja osetila sinoć. Imaš 5 minuta da uradiš ovo što sam ti rekla. Vreme već teče.

Ubeđivao sam se sa njom još neko vreme, ali sam iz njenog pogleda shvatio da nema mesta pregovorima. Stavio sam gaćice u džep od sakoa i uputio se ka toaletu. Čoveče, šta će ovoj kučki još da padne na pamet? Dok sam oblačio njene gaćice, razmišljao sam kako da izbegnem eventualni Anin pokušaj da mi zavuče ruku u gaće, pošto to ima običaj da radi. I dalje me je čekala na terasi. Pružio sam joj svoje gaće i ona ih samo brzo ubaci u svoju tašnu.

– Ok, da vidimo šta još da uradim da bi se i ti osećao kao ja? U stvari, mislim da sam se upravo setila! Čućemo se kasnije. Ćao! – reče i ode ka kuhinji.

Ja sam se vratio do svog stola. Ana je primetila da nisam baš u najboljem redu, ali sam je slagao kako sam upravo saznao da je jedan moj prijatelj teško bolestan. Dok smo razgovarali, Ana je izula svoje cipele i stopalom mi češala međunožje. Ovo često ima običaj da radi, ali sada sam se plašio da ne provali šta imam na sebi. Posle nekog vremena konobar nam je doneo neke kolače.

SAZNAJTE JOŠ I OVO

HAOS U KRAGUJEVCU Tuča u marketu zbog ZAŠTITNE MASKE! (VIDEO)

Dr Tiodorović: PRAVI PIK ZARAZE U SRBIJI ĆEMO IMATI ZA PET-ŠEST DANA

DR NESTOROVIĆ OTKRIVA: Ilija Petković NIJE UMRO OD KORONE, ovo je razlog NJEGOVE SMRTI!

HAPPY BSC PREDSTAVLJA Ovo su moćni dron-bombarderi u Vojsci Srbije (VIDEO)

ČOVEČANSTVO U ŠOKU: Tramp kupio sve ZALIHE LEKA PROTIV KORONE U SVETU

– Ovo kuća časti – reče kratko i ode.

U trenutku mi kroz glavu prođe da je Svetlana poslala "svog" konobara, i ko zna šta nam je poslala. Ana je već probala kolač.

– Mmm… jagoda, malina i kupina… Ali, i ovaj preliv mi je poznat, samo ne mogu da se setim na šta me podseća – reče dok je halapljivo jela onaj kolač.

Probao sam i ja i samo što se nisam šlogirao. Pa Svetlana je kao preliv stavila spermu! Okretao sam se tražeći je pogledom. U tom trenutku mi stiže SMS: ,"Vidim da se tvojoj ženi dopalo, a ti samo probaj da ne pojedeš!“ Odmah sam obrisao poruku da je Ana ne pročita. Nisam mogao da verujem dok sam gledao kako Ana jede onaj kolač a ko-zna-čija sperma joj se čak sliva niz bradu. Samo je prstom pokupila i vratila u usta. U tom trenutku priđe mi onaj isti konobar.

– Gospodine, imate telefonski poziv. Možete se javiti na recepciji.

Šta li je sada smislila? Znao sam da je Svetlana.

– Halo – rekoh kratko.

– I, kakav ukus ima kuvar?

Ćutao sam. Nisam znao šta da kažem.

– Šta je? Maca pojela jezik? Nego, kako mi je konobar upravo javio ti nisi pojeo ceo svoj kolač! Mislim da znaš šta ovo znači?

I dalje sam ćutao. Ali, valjda je primetila da ubrzano dišem.

– Šta je, macane? Ali, priznaj da ti se dig’o! Nego, konobar će ti doneti nekoliko stvarčica. Nekoliko pića i svećnjak. Bolje bi bilo da se potrudiš da tvoja žena popije sve što konobar bude doneo. U svećnjaku je mali mikrofon i tu će biti da ja čujem sve što me interesuje. Jesi li me razumeo?

– Ali Ana ne pije puno alkohola…

– Ne interesuje me, smisli kako ćeš da je ubediš! – odbrusila je i spustila slušalicu.

Dok sam se ja vratio do stola, dve čaše su već bile tamo.

– Otkud ovo piće? – upita me Ana.

– Pa moram da častim – rekoh kroz osmeh i već počeh da smišljam zašto častim.

– Za šta? – upita, logično.

– Dobio sam bonus na poslu. Živeli!

Kucnuli smo se i Ana otpopi pola čaše.

– Uuu… Šta je ovo? Koliko ovde ima alkohola? – reče kroz osmeh.

– Nemam pojma, konobar mi je predložio.

Posle treće čaše više nisam znao šta da slažem Ani i kako da je ubeđujem da popije.

– Gospodine, opet imate telefon – ni od kuda se stvori ponovo onaj konobar.

Nisam mogao u oči da ga pogledam, nisam bio siguran da li on uopšte zna šta se trenutno dešava. Šta ako zna da je moja žena malopre pokusala njegovu spermu?

– Macene, vidim da ti dobro ide ubeđivanje.

– Kaži – rekoh kratko.

– Slušaj me dobro, vratićeš se za sto i početi da ubeđuješ ženu kako je trojica muškaraca za susednim stolom stalno gledaju. Hoću da joj postavljaš što prljavija pitanja: Šta misli, koliko su im veliki? Da li su obrezan i sl. Ali, pazi, u onom svećnjaku se nalazi mikrofon, pa ću slušati sve što se bude dešavalo! Na kraju, prići će vam jedan od njih i bolje bi bilo i za tebe i za nju da ona prihvati njegovu ponudu za ples! Jesi li me razumeo? Šta god da se desi dok budu igrali ti ne smeš da reaguješ!

– Ali… – pokušah nešto da kažem.

– Nema "ali“! Nije valjda da toliko nemaš poverenja u svoju ženu? Čućemo se kasnije.

U normalnim okolnostima ne bih ni pomislio da bi Ana mogla da me prevari. Ali, sada je bila pijana! Uz to, znam da je bila maksimalno napaljena. Vratio sam se za sto smišljajući priču koju bih mogao da joj prodam. Ipak, rešio sam da primenim najjednostavnije rešenje.

– Je l’ si provalila, kako te ona trojica gutaju pogledom? – upitah je tiho.

– Mmm, nisam ali ne izgledaju loše. Ne bih se previše bunila – odgovarala je zavodljivo, pri tom po malo jezikom zaplitala.

– Šta misliš, kako bi reagovali kada bi znali da nemaš gaćice na sebi?

– Šta ti misliš? – upitala me i nogom počela da mi češa međunožje, što me je opet podsetilo da na sebi imam Svetlanine gaćice.

Gledao sam povremeno onu trojicu preko Aninog ramena. Oni su je stvarno proždirali pogledom. Sva trojica su bila u nekim skupim odelima i maksimalno doterani. Recimo da su bili u nekim četrdesetim. Jedan je bio upadljivo debeo i ružan, ostala dvojica su, bar po mom ukusu, izgledali kao da su sišli sa modne piste.

– Izgleda da su puni k’o brod – prokomentarisala je Ana.

Ovo inače nije bilo karakteristično za nju.

– Nisi mi odgovorila, šta misliš da bi ti radili? – vratio sam na temu na koju sam morao.

– Nisi ni ti meni! – odseče.

U tom trenutku primetih jednog od one dvojice zgodnih kako se približava našem stolu.

– Mogu li damu da zamolim za ples? – upita ozbiljnim glasom.

Ana me zbunjeno pogleda.

– Samo ako ćete da je vratite brzo – odgovorih uz osmeh.

– Budite bez brige – odgovori mi ovaj pri tom gledajući Anu u oči.

Dok su hodali ka podijumu za igru, nisam mogao da ne primetim kako je samo zanosno mrdala njena guza. U onoj tesnoj suknji i bez gaćica koje bi kvarile pogled na te fenomenalno oblikovane obline, izgledala je savršeno

Dok su plesali sve vreme su bili ispred mojih očiju. Imao sam utisak da je ovaj isuviše čvrsto drži i da je pribija uz sebe. U jednom momentu učini mi se da je jednu ruku spustio na njenu zadnjicu! Pogledao sam malo bolje. Pa on je stvarno spustio ruku na njen guz, a ona se ni najmanje ne opire!

Da stvar bude gora, ona je spustila glavu na njegovo rame, a on joj je sve vreme nešto šaputao. U jednom trenutku ona naglo podiže glavu i pogleda ga u oči. Učinilo mi se da je na sekund pogledala u mom pravcu, ali brzo je vratila pogled. Ovaj sada spusti i drugu ruku na njenu guzu. Uh, hteo sam da puknem.

Kada se završio ples, Ana krenu ka našem stolu ali je ovaj uhvati za ruku, privuče k sebi i reče joj nešto. Izgledala mi je neodlučno, ali ipak pođe sa njim. Jebote, pa ona ide da sedne sa njima za sto!

Krenuo sam da ustanem, ali sam se setio Svetlaninog naređenja. Ana se upoznala sa preostalom dvojicom i sela za njihov sto. Konobar (onaj isti koji je i nas služio) im done novu turu pića.

Ana je ionako već bila polu pijana i samo joj je falilo još malo da pređe crtu. Odlučio sam da kao odem u WC i da pritom vidim šta se tamo dešava. Dok sam prolazio bacio sam pogled i video ih kako se kikoću. Odjednom, shvatih da je ruka onog ružnog na Aninoj butini i da je trlja sa unutrašnje strane, a Ana ni najmanje ne reaguje, samo se smeje ko blesava.

U toaletu sam se umio hladnom vodom i razmišljao šta da radim. Kada sam se vratio njih više nije bilo. Šlog me umalo nije strefio kada sam shvatio da nema ni Aninih stvari za našim stolom! Prišao sam konobaru i zamolio ga da me spoji sa Svetlanom.

– Da li znate prezime možda – upita me.

– Svetlana, gospođa koja je… – zbunih se na trenutak.

Kako da mu objasnim, a da ne koristim ružne reči.

– Pitajte nekog drugog kolegu, zaista nisam siguran da mogu da vam pomognem.

Otišao sam do recepcije i tražio je i tamo, ali nigde ništa. Drhtao sam od straha. U momentu ipak osetih kako mi je kurac tvrd kao kamen. Pa ja sam se ponovo napalio! Pozvao sam Anu na mobilni. Telefon je zvonio, ali se ona nije javljala. Da li je moguće da se ovde radi samo o osveti? Kako mi se kurac digao, zategao je gaćice pa mi se ona traka od tange uvukla u dupe, što me je strašno nerviralo.

Obišao sam sve toalete, hodnike, proverio sam parking, iza restorana, sve. Nigde ni traga od moje Ane. Već sam razmišljao da zovem policiju, ali šta bih im rekao? Morao bih da im ispričam sve. Tada mi je palo na pamet da je Svetlana upravo to htela, da pozovem policiju i da im ispričam i kako nosim tange i kako je moja žena jela spermu nepoznatog muškarca, bilo bi to maksimalno ponižavajuće.

Otišao sam do naših kola, otključao i seo. Stalno su mi kroz glavu prolazile Anine slike. Već sam počeo da se bojim i za njenu bezbednost. Znao sam da je reč o nečemu što bi trebalo da je bezazleno, ali ipak sam počeo da se bojim. Mobilni poče da zvoni. Sakriven broj.

– Macane… – dobro poznat Svetlanin glas. – Samo da ti javim da ti je ženica dobro, da je u dobrim rukama.

– Pa, ubiću te kad te budem video! – počeo sam već da vičem.

– Zašto da me ubiješ? Pa, ja samo želim da ti pokažem koliko sam ja poniženje osetila sinoć. Inače, sva tri gospodina sa kojima je sada tvoja ženica su lekari, ginekolozi… I mislim da su samo rešili da je pregledaju malo detaljnije, hahahaha…

– Reci mi gde su? – upitao sam ljutito.

– Nemoj da vičeš na mene! Da tvoja žena to nije htela, verovatno ne bi ni otišla sa njima.

– Ana je bila pijana…

– Pa, možda bi trebalo da se zabrineš! Znaš onu izreku "što trezan misli, pijan ti kaže“’, samo u ovom slučaju će pre biti "što trezna misli, pijana radi“, hahahaha…

Nisam znao šta da kažem. Bio sam besan i verovatno bih ubio Svetlanu da je bila pored mene.

– Ali, ništa ne brini. Neće joj se desiti ništa što ne bi želela, a smem da se kladim da se i tebi ukrutio pri samoj pomisli na to šta joj doktori rade? Jesam li u pravu?

– Bude li joj falila samo dlaka sa glave… – krenuo sam ljutito.

Prekinu me u pola rečenice:

– Ma jedino što može da joj fali je malo garderobe i, znajući one doktore, nekoliko dlaka sa ribice i guze, hehehehe… Idi kući, odmaraj i izdrkaj ga jednom za mene, a ženicu ćemo da ti vratimo nasmejanu. Videćeš – reče i prekinu vezu.

Već sam eliminisao policiju, a gde su Anu odveli ne mogu ni da pretpostavim, pa sam zaista rešio da se vratim kući.

Dok sam vozio non-stop sam zamišljao Anu kako igra sa onim tipom i kako joj ovaj mesi dupe. Kurac mi je bio tvrd kao nekom tinejdžeru

Čim sam ušao u kuću popio sam prvo piće koje mi je palo pod ruku. Ubrzo i drugo, i treće. Kada sam pogledao na sat već je bilo 4 ujutru. Ubrzo sam čuo nečija kola. Pogledao sam kroz prozor i video Anu kako se pozdravlja sa nekim u kolima i kako izlazi iz njih. Dok sam strčao do ulaznih vrata kola su već otišla, a Ana je bila na par koraka od mene.

– Jesi li dobro? – pitao sam je i pritrčao joj.

– A što ne bih bila? – odgovorila mi je i odmah sam video da je i dalje pijana.

– Je l’ te nisu povredili? – nastavio sam sa pitanjima.

– Da me nisu šta? – nasmejala se i krenula da me poljubi.

Poljubac joj je bio neverovatno… vlažan. Ne znam kako bih drugačije opisao. Gurnula me je kroz vrata i nastavila da me ljubi.

– Jesi li bio dobar dok nisam bila tu? – reče i nastavi da me ljubi.

Gurnu me da legnem na trosed u dnevnoj sobi, ali ona ostade da stoji. Gledala me je kratko i samo podiže suknju i krenu da mi sedne preko glave. Iako je soba prilično slabo osvetljena, jer je samo jedna lampa bila uključena, jasno video da joj je se ribica sija koliko je vlažna i da na njoj nije bilo ni jedne jedine dlake!

Već u sledećem trenutku sela mi je na lice i ja počeh da je ližem. Ne sećam se da je nekada bila toliko napaljena. Rukama sam joj sve vreme širio guzove i dodirivao joj čmar. Obično mi ne bi dozvoljavala da joj bilo šta stavim u tu usku rupicu, ali sada se nije bunila. U stvari, moj prst je prilično lako ušao. Bio sam u jako nezgodnom položaju, pa nisam uspeo bolje da proverim, ali mi se činilo da je njoj i guza mokra.

Dok sam gurao jezik u njenu ribicu, u jednom momentu mi je samo prošlo kroz glavu da ja zapravo sisam nečiju spermu koja se cedi iz obe rupe!

Odgurnuo sam je sa lica i gledao je bez reči. Gledao sam je kako leži na krevetu i smeje se, zadignute suknje, u samodržećim čarapama, kako iz nje curi tuđa sperma! Iako sam bio svestan šta se desilo, poželeo sam da je jebem! Krenuo sam da otkopčavam šlic i da vadim svoj kurac.

– A ne, za tebe večeras nema mesta! U stvari, ima i više nego što ti treba… – reče smejući se.

Ja sam već izvadio kurac, legao preko nje i počeo da je jebem. Ona se samo smejala. Najgore je to što sam imao utisak da guram u prazno! Nije bilo one Anine uske ribice na koju sam navikao.

– Pa, rekla sam ti. Ima i više mesta nego što ti možeš da zauzmeš – reče smejući se neprestano.

– U životu nisam videla veće kurčeve! – prvi put sam je čuo da izgovara takve reči.

Prestao sam da je jebem i gledao sam je u oči.

– Ne znam ni sama koliko sam orgazama doživela večeras.

Umalo nisam puk’o od besa. Odgurnula me je samo i otišla laganim koracima ka toaletu. Otišao sam do kreveta i pravio se da spavam. Iz toaleta se vratila potpuno gola. Legla je do mene i iz momenta zaspala. Šta se desilo sa mojom finom i lepom ženicom? Šta se dešava sa mojim životom?

Nemam pojma koliko je bilo sati kada me uhvatio san, znam samo da sam ujutru jedva ustao, a da Ane nije bilo u krevetu. Pozvao sam je na mobilni. Telefon je dugo zvonio, a ona se nije javljala. Svakakve misli su mi prolazile kroz glavu. Bio je prvi dan vikenda. Po navici nastavio bih da se izležavam po krevetu bar još jedan sat.

Međutim, u ovakvoj vanrednoj situaciji, skočio sam iz kreveta kao poparen i obišao celu kuću. Njen mobilni pronašao sam u kupatilu, a zvono je bilo isključeno. Razmišljao o tome šta se dogodilo i zbog čega je njen mobilni bio kod kuće. U jednom trenutku čuo sam je kako ulazi u kuću. Strčao sam dole i video je svu nasmejanu, obučenu u neku razbarušenu belu bluzicu i laganu letnju suknju.

– Dobro jutro. Probudio si se? – obrati mi se kroz osmeh.

"Da l’ sam ja sve ono sanjao?“ pomislio sam.

Prišla mi je, zagrlila me i poljubila.

– Šta ti je? Šta si se ukupio? Hajde, pomozi mi da odnesem sve ovo do kuhinje.

Tek tada sam shvatio da je išla do pijace, što, kad sam malo razmislio, i inače radi svake subote. Dodavao sam joj redom povrće i voće koje je kupila, a ona ih je ređala u frižider.

– Šta ćeš da spremaš za ručak? Ali, ovog puta, ne moraš da udovoljavaš meni, već napravi nešto po svom ukusu. Može? – upitah je i poljubih je u obraz.

– Hmm… znaš šta bi mi leglo? – upita me uz neki zagonetni osmeh.

– Lazanje? – lupnuh.

– Karađorđeva šnicla! – reče kratko i iz friza izvadi neke zaleđene šnicle.

– Pa, šta će ti toliko mesa? Imaš i one male šnicle, one su zgodnije za punjenje – rekoh.

– A, ne! Sada pravim po novom kalupu – reče mi dok je u ruci držala neki poveći krastavac.

Već sam pocrveneo. Malo zbog toga što se ranije nije baš šalila tako indiskretno, a malo i zbog toga što više nisam bio siguran da li sam sve što mi se do tada dogodilo sanjao!

– Da se nisi precenila?

– Mislim da nisam! – reče kratko.

Kako je bila zadnjicom naslonjena na sudoperu, jednom rukom je zadigla suknju i ja tada shvatih da nema gaćice na sebi, a drugom rukom prođe onim krastavcem preko svoje glatke ribice

– Mmm… – zastenja.

U jednom trenutku shvatio sam da je ona krastavac počela da gura u sebe! Jebote, pa njena šaka je jedva mogla da obuhvati onaj krastavac! Ona se, bez ustručavanja, samozadovoljavala preda mnom! Kurac mi je bio tvrd kao kamen. Ne znam zašto. Gledao sam je nepomičan neko vreme, ne znam koliko dugo. U jednom trenutku ona se zaustavi, izvadi krastavac iz sebe i poče da ga ljušti, kao da se ništa pre toga nije dogodilo!

Ostao sam skamenjen. Izašao sam na terasu, naslonio se na ogradu i gledao u… pojma nemam u šta. Komšije iz okolnih zgrada uživale su na suncu. Žene su širile veš i ćaskale, dobacujući jedna drugoj doskočice sa terase na terasu. A meni se život u poslednja 24 sata okrenuo naopako!

– Hoćemo li da ručamo? – prekinula me je u neko vreme.

Okrenuo sam se i samo klimnuo glavom. Osetio sam kako mi je prišla s leđa i zagrlila me.

– Hajde, nemoj da si dete. Nemoj da se duriš.

I dalje sam ćutao.

– Hajde… Napravila sam lepu salatu od krastavca. Svideće ti se

– reče bezobrazno i gricnu me za uvo.

Naježio sam se. Okrenuo sam se i opet šok: ona je bila gola. Tačnije, na sebi je imala samo čarape sa halterima i cipele sa štiklama.

– Ne pomeraj se, inače će pola komšiluka da vidi nešto što ti možda ne bi želeo da oni vide. Ili možda i bi – reče i stisnu me jače, kako se ne bih više pomerao.

Odjednom kleknu na kolena. Od mene je verovatno niko nije video. Srećom, i ograda terase je od nekog peskarenog stakla pa, osim onih koji su preko puta nas ali na baš visokim spratovima, niko nije mogao da vidi ni njenu "garderobu“. Sada, kada je bila na kolenima, i bukvalno niko nije mogao da je vidi.

Otkopčala mi je šlic i izvadila kurac napolje. Počela je fenomenalno da ga sisa. Počeo sam da prevrćem očima od užitka. Gledao sam opet u one iste ljude. Neverovatno koliko mi se sada život činio lepšim!

Pogledao sam ka njoj i prosto uživao u prizoru. Sve što sam zapravo video bile su nečije usne na mom kurcu, plava kosa i fenomenalna guza iznad koje su se videle trakice haltera

Osetio sam da ću uskoro da svršim. Ana mi inače nije dozvoljavala da joj svršavam u usta. U stvari, nije mi baš branila, ali je to smatrala odvratnim i uradila je to samo nekoliko puta, i to kad je bila pijana. Počeo sam da svršavam. Činilo mi se da sam joj već napunio usta koliko sam bio napaljen. Nisam mogao da verujem kada sam shvatio da je progutala sve!

– Mmm… – oblizala se dok me je iz klečećeg stava gledala pravo u oči. – Hoćemo li sada da jedemo? – upitala me i počela da ustaje.

Probao sam da je uhvatim za ramena kako ne bi ustala, jer će je tako videti pola komšiluka. Ali, bilo je kasno. Ne bi vredelo ni da sam pokušao svojim telom da je sakrijem. Ne bih uspeo tako brzo. Već sam mogao da primetim kako su dve žene blenule ka nama.

– I, šta si odlučio? – pitala me i krenula da uđe u sobu.

Kako je koračala ka vratima od terase, mislim da je još nekoliko komšija imalo zadovoljstvo da uživa u njenim fenomenalnim guzovima. Ja sam bio maksimalno crven u licu. Uleteo sam unutra i počeo da je ljubim svuda po telu.

– Šta ti je? Ej… – govorila je kroz osmeh.

Ja sam joj grickao bradavice i stiskao joj guzu. Ona je uzdisala. Poneo sam je do kauča, bacio na leđa i glavom krenuo ka pici. Uživala je. Gurnuo sam prst unutra, više nije bila tako raširena kao prethodne večeri. Ustao sam i sjurio joj svoj, kao kamen, tvrdi kurac. Počela je da vrti kukovima i da se uvija. Prosto nisam mogao da je prepoznam. Bila je i ranije opuštena u krevetu, ali sada je bila nekako i suviše divlja.

Nogama me obuhvatila oko struka, a nokte mi sve dublje zarivala u leđa. Iskreno, to me je i bolelo, ali me je mnogo više palilo sve što se događa.

Iako sam neposredno pre toga svršio u njenim ustima, ponovo sam se bližio vrhuncu. Počeo sam da joj punim picu. Tresli smo se od strasti, i ona i ja

Ležao sam neko vreme preko njenog oznojenog tela. "Šta se sa nama dešava?“ razmišljao sam. U stvari, više sam pokušavao da otkrijem šta se dešava u njenoj glavi. U jednom trenutku neko je zazvonio.

– Idem ja da vidim ko je. Ti se za to vreme istuširaj, pa ću da ti se pridružim – reče i krenu ka vratima.

– Nećeš valjda takva da otvoriš? – upitao sam je iskreno, jer zaista više nisam znao šta mogu od nje da očekujem.

Ona me samo pogleda vragolasto, dohvati svoju laganu letnju haljinu i nabaci je preko sebe. Haljina je tek bila čista i tek ispeglana, ali ona je samo navuče preko svog znojavog tela i krenu ka vratima. Naravno, ispod je imala i dalje one iste čarape sa halterima i cipele sa visokom štiklom, i ništa više. Bradavice su joj i dalje bile maksimalno ukrućene, a što je možda i najgore, niz noge joj se slivala beličasta tečnost!

Ja sam već bio na vratima toaleta, kada sam sve ovo shvatio, ali je ona već otključala vrata i krenula da ih otvara. Provirio sam samo da bih video ko je na vratima. Bio je to Bane, komšija iz susednog stana, sa kojim sam se još kao klinac stalno svađao. Od kako smo porasli jedan drugom se javljamo, ali ništa više od toga.

– Komšinice, zid u kuhinji mi vlaži. Majstor mi je rekao da to može da bude od vaše kuhinje, pošto nam je taj zid zajednički – promrmlja provlačeći ruku kroz kosu, kao iskusni frajer.

U suštini, Bane nije bio ni ružan ni debeo. Šta više, oduvek je važio za facu, što me je verovatno dodatno nerviralo. Ako se na celu priču doda i to da mi je „ukrao“ nekoliko devojaka, a da su me dve zapravo prevarile sa njim, jasno je što ga nisam voleo. Ana je znala skoro celu istoriju našeg sukoba. Tačnije, iako živimo vrata do vrata, ni njih dvoje nikada nisu bili naročito bliski. Očekivao sam da će nekako već da ga otkači, ali…

– Uf, komšija, stvarno se ne razumem u sve to. Najbolje bi bilo da uđeš, pa da sâm pogledaš.

"Koji joj je đavo? Zašto ga pušta unutra?“ bio sam zbunjen. Kako je Bane bio leđima okrenut, ja sam sve vreme mogao da virim iz toaleta a da on mene ne vidi.

– Nego, komšija, je l’ bih mogla nečim da vas uslužim? – upitala je pomalo dvosmisleno.

– Prvo pos`o, pa zadovoljstvo – iskusno je odigrao Bane.– Nego, je l’ mogu da pogledam tu gde vam je kuhinjski bojler, da ne curi nešto tu?

– Naravno, samo da pomerim ove stvari – odgovorila je Ana pokušavajući da skloni gomilu šerpi koje su se nalazile u delu kuhinje gde je bio bojler.

Pošto je to bilo ispod sudopere, Ana je morala da se savije. Kako je to uradila, Bane se rukom počeša za međunožje. U meni kao da je bilo sto stepeni, hteo sam da puknem. S obzirom da je njemu pažnja bila zaokupljena, ja sam promuvao ruku kroz vrata od toaleta i dohvatio svoj mobilni telefon koji je bio na cipelarniku ispred toaleta i odmah pozvao Anu na mobilni. Telefon joj je bio na trpezarijskom stolu. Počeo je da zvoni, ali, pošto sam joj ja sam podesio da drugačije zvoni kada je ja zovem, znala je ko je traži.

– Čini mi se da te zove ovaj tvoj klipan – reče Bane pošto je očito video na displeju moje ime.

– Neka zvoni, javiću mu se kad završim ovo – odgovori, iako je znala da sam ja i da je zovem iz kupatila.

"Šta li je naumila?“ izjedalo me. Ovaj majmun je samo gledao njeno dupe kako meša ispred njegovog nosa. Sve češće je češao jaja i verovatno zamišljao kako je guzi.

– Nego, komšinice, gde ti je ovaj šmokljan? – upita šeretski.

– Pa, izašao je pre pola sata. Kao otišao da peca, mada on više ide da drugarima nosi čuvarke sa ribom, jer mu pecanje nikad nije bila jača strana – odgovori Ana.

"Čoveče, šta ona to radi?!“ Posle ove njene izjave, i da sam planirao da izađem iz toaleta, sada ne smem. Hodnik je bio spojen sa trpezarijom i skoro da su bili izjedna.

– Kad je pre uspeo da pobegne kad sam vas malopre video na terasi?

„Uuu… čoveče, pa on je video sve što se malopre dešavalo!“ Telefon je i dalje zvonio i Bane ga uze sa stola i dodade Ani.

– Javi se čoveku, nemoj svašta da pomisli – nasmeja se.

Ana ostavi one lonce koje je već uzela, ispravi se i uze telefon.

– Halo, ljubavi…

– Jesi li ti luda? Šta to radiš? – pričao sam tiho da me Bane ne bi čuo.

– Evo, vadim upravo šerpe i lonce iz kuhinje. Doš’o komšija Bane nešto da pogleda oko vode, pa da mu pomognem – pričala je po malo zadihana.

– Ma daj, ne glupiraj se i molim te nemoj da praviš scene…

Nisam stigao da završim rečenicu.

– Pa, zadihana sam od toga. Od čega bih drugo bila? Nego, kada da te očekujem nazad? – upita me opet onim zavodničikim glasom.

– Ana, šta ti je?

– Ništa. Onda ću ja sa komšijom da vidim u čemu je problem sa vodom. Nego, ako treba da se zameni gumica, je l’ imamo mi to negde?

"Kakve bre gumice?“ zbunila me na trenutak "… Aaaa, gumice za slavine!“ Tada sam tek svatio na šta je mislila.

– Ana, k’o Boga te molim, da ne radiš nešto zbog čega ćemo da zažalimo…

– Dobro, naći ću već negde gumice, a ako ne, otići ću da ih kupim. Znači nećete još sigurno 2 sata? Ok. Ma ne brini, neće mi biti dosadno… Dobro, dobro, sredićemo to što curi, ako ne bude mogo Bane sam, pozvaćemo još nekog komšiju. Važi, ćao.

I `ladno mi spusti slušalicu i pri tom izmisli skoro celu priču. Ja sam se samo nervirao. U tom trenutku Bane izvadi nešto iz džepa i priži joj.

– Evo, komšinice, ja imam gumicu.

Jebote, pa on joj je dao kondom!

– Uuu, komšija. Pa ja to nisam godinama koristila, a ne planiram ni da počinjem ponovo. U stvari, to koristim samo ako ne poznajem tipa, hehehe… – nasmeja se izazovno i savi se ponovo da vadi one šerpe.

U tom trenutku Bane joj priđe bliže i mrtav ladan zavuče ruku ispod haljine.

– Da vidim da li je i ovde vlažno – reče pre nego što je Ana stigla da odreaguje.

Umesto Anine reakcije usledilo je samo pitanje:

– I, je l’ vlažno? – reče Ana kratko.

Bane je već izvadio svoj kurac i zaista sam bio iznenađen njegovim dimenzijama.

Bio je garant duži od mog za par centimetara, ali je i deblji za par centimetara. Izgledao je kao prava kobasica!

– Uuu… komšija, pa nisam ni znala da ste tako dobar majstor – reče mu, dok se rukama držala za sudoperu.

Ovaj joj je zadigao haljinu i oduševio se kada je video šta ima ispod i odmah joj ga sjurio.

– Ajoooj… Polako, boli… Polako…

Već sam pomislio da joj ga je stavio u guzu koliko je cvilela.

– Ne brini, to je samo u početku – reče i krenu da je tovari.

Sevali su mu guzovi, a za to vreme mesio joj je sise preko haljine.

– Jao, molim te polako! Vidiš da sam uska… – reče Ana.

– Pa, uska si bila do sada. A sad ćemo to da sredimo.

Nastavi da je jebe žestoko.

– Ovaj tvoj je uvek umeo da odabere dobre ribe. Je l’ ti pričao kako sam na jednoj žurci kresnuo njegovu tadašnju u WC-u? – pitao je dok ju je guzio.

– Neeee veeeeeruuuujeeeem tiiiii! – govorila je, dok ju je Bane nabijao.

– A nije ti pričao ni kako je meni i mom bratu jedna njegova pušila na njegovom 18. rođendanu?

– Neeee… seee… riiiii…

– Ni on nije verovao, sve dok mu to nisu i same priznale. To je bilo pre 20 godina… Samo da mi je da znam kako bi sada reagovao da vidi kako mu jebem ženu, hahahaha…

– Mmmm…

– Nego, znaš da ni jednu njegovu nisam jebao u guzu.

Pre nego što je Ana stigla da reaguje, Bane joj ga izvadi iz pice i nasloni na guzu.

– Neee! – vrisnula je.

– Tiše, kurvo, nemoj ceo komšiluk da nas čuje! Vidiš da si ga već primila do pola… – već joj ga je nabijao.

Stavio joj je ruku preko usta da se ne bi čulo kako se dere.

– Znaš kako si me napalila, dok si mu malopre pušila na terasi? Mislila si da možeš da izvučeš dupe tako lako? Neee… Ali još ćemo mi da se družimo…

U tom trenutku počeo je brže da je jebe. Znao sam da će uskoro da svrši. Ona je i dalje vrištala, što se od njegove šake nije previše čulo, ali nije pokušavala da se izvuče!

U jednom trenutku Bane ga izvadi iz guze, uhvati je za kosu, povuče da klekne ispred njega i zalepi joj govnjiv kurac na obraz

– Otvori usta! Otvori, da ti ne razmažem sve ovo po faci! – reče strogo.

Sada, i da sam hteo da reagujem, ne bih smeo. Puk’o bih od poniženja kada bi Bane znao da sam sve ovo gledao.

Ana u jednom trenutku otvori usta i ovaj joj stavi glavić unutra. Gurnuo je dva-tri puta a onda ga izvadio i počeo da je prska spermom po licu. U tom trenutku poče da zvoni njegov mobilni i on se odmah javi.

– Je l’ si snimio sve? Hahaha.. Je l’ sam ti rek’o? Naravno, sledeći put ćeš i ti da je jebeš, ne brini ništa! Ajde, samo da se umijem i istuširam, pa dolazim kod tebe da pogledam materijal… Mladen iz zgrade preko puta je sve ovo snimio! Bićeš glavna zvezda u komšiluku!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti