1°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

SERIJA MLADIH GUTAČICA Debeo, pun žila, i uvek krut, prodirao je do njihovih materica!

Marko je bio visok crn mladić, odbojkaš, fudbaler atletski građen. Razvijeniji i jači od svojih vršnjaka. Za svoje 22 godine imao je prilično bogato seksualno iskustvo. Nevinost je izgubio rano sa svojom mlađom komšinicom. I njoj je bio prvi put.

On iako neiskusan imao je prilično znanje zahvaljujući pornićima. Bukvalno ju je razvalio. Plakala je pod njim jer njena uska pičkica nije mogla lako da primi kurčinu kakva je njegova. Bio je žilav i jako tvrd, debeo i poprilično dugačak za njegove godine. Znao je da je obdareniji od svih svojih vršnjaka, to mu je davalo samopouzdanje. Trzala se prilikom svakog njegovog uboda kao da je struja udara. Već tada je primetio da ga pali kada grubo jebe, a nju boli… bio je zver.

OVO MORATE ZNATI

PROZIVKA! KRISTIJAN OPLEO PO ŽAPCU: Nazvao ga smradom, a progovorio i o Joci Amsterdamu

SAVETNICA PREDSEDNIKA OTKRILA: Evo gde je bio Vučić nedelju dana

Šarović: ĐACI OD SEPTEMBRA JEDNE NEDELJE U ŠKOLU, A DRUGE NEDELJE ONLAJN NASTAVA KOD KUĆE

HITLEROV NAJBOLJI PRIJATELJ Jedini mu je govorio "ti", a ZAVRŠIO JE NA NAJSTRAŠNIJI NAČIN!

U nizu avantura sledeća zanimljiva bila je Marina. To je bila klasična mamina i tatina princeza, uvek razmažena i nežna. Navikla da joj svi ugađaju i da je svi maze i paze. Njega je zapamtila. Sedeli su u autu na nekoj svadbi. Ona je sedela u njegovom krilu i polako se nabila na glavić. Suze su joj išle kada je osetila kako glavić udara u njen himen. Bio je debeo i jako širio zidove njene pičkice. Žuljalo ju je i bolelo. Njemu je prijala uska mlada pičkica. Osećao je njen himen na glaviću. To je u njemu probudilo neku životinjsku želju. Podizala se i spuštala jedva primajući njegov glavić u sebe i jauknula kad god bi udario u himen.

Plašila se da ide dalje i ovo je bilo jako bolno za tako malu pičkicu. Uhvatio ju je čvrsto za kukove da ne može da mrdne, odjednom svom snagom se zabio u nju, nabijajući je na kurčinu do jaja cepajući himen bez pardona. Njena uska pičkica milovala je svaku žilu njegove kamene kurčine. Osećao je da joj razvlači zidove vagine, da je previše veliki za tako malu pičkicu. Uživao je u dominaciji, znao je da ju je ranio. Da joj je naneo bol, slatki seksi bol od kog se svaka nevina devojka pribojava, ali se vremenom navikne, pa čak i zavoli i na kraju priželjkuje. Sekunda prodiranja njegovog žilavog penisa u nju njoj je trajala kao večnost.

Oštar bol presecao je njenu pičkicu. Osećala je kako ova tvrda kurčina širi i razvlači zid njene vagine do pucanja. Osetila je cepanje himena koje je izazvalo neopisivu bol i peckanje među nogama, osetila je kada se glavić grubo zakucao u grlić njene materice podižući ga na gore. Bolelo je mnogo.

Cela vagina ju je bolela jer je njegov kurac razvukao do pucanja. Imala je utisak da će na usta da joj izađe

Ostavio ju je da tako nabijena sedi i oseća njegovu tvrdu kurčinu duboko u sebi, uživao je u trzajima njene vagine koja se mahinalno stezala oko njegovog kurca pružajući mu posebnu dimenziju zadovoljstva. Odjednom čvrsto ju je uhvatio oko struka i brzo podigao na gore naglo ga vadeći iz nje. Plakala je kako je boli pičkica, molila ga je da bude nežan. Nasmejao se i levom rukom namestio glavić na njene usmine dok ju je desnom čvrsto držao. Nije mogla ni da mrdne, bio je tako snažan. U jednom trzaju zakucao se natrag u nju razbijajući svaku prepreku i svaki otpor njene vagine.

Grubo zakucavanje kurčine u nju izbilo joj je vaduh iz pluća. Vrisnula je iz sve snage ostajući bez vazduha. Kurčina ju je uništavala. Počeo je da ga vadi i zakucava brzinom kojom nijednu nije tucao do sad. Ona je plakala, vrištala, molila da stane, da bude nežniji… Pička joj je gorela i bridela od bola, usmine su joj bile crvene i natečene.

Molila ga je da ne svrši u nju dok se on iz sve snage nabijao iživljavajući se nad njom kao da je najgora kurvetina, nije ga bilo briga što je do pre pola sata ona bila nevina, cilj mu je bio da je razbije od kurca kao svaku koju je jebao pre nje. Glavić je udarao u grlić materice samo tako. Uživao je gledajući kako jeca, dok joj suze naviru. Razbijao ju je. Srećom pa je muzika sa svadbe bila dovoljno jaka da prikrije njeno dranje. Jaukala je u ritmu njegovinh uboda. Zabijao joj je svaki milimetar svoje kurčine, do jaja.

PROČITAJTE OBAVEZNO

PORODICA IZ TUTINA NIJE UMRLA OD KORONE: Član porodice OBJASNIO SVE!

GRČKO-MAKEDONSKA GRANICA OSTAJE ZATVORENA Na Evzoniju rampa za strance do daljnjeg

NOVA PRAVILA U APARTMANIMA Pre nego krenete u GRČKU, ovo MORATE ZNATI!

Ona je molila da je pusti, da joj ne nabija celog, ali on je bio previše napaljen da bi je poslušao. Divljački se zabio u nju još par puta kada je iz njega krenula lavina sperme. Čvrsto je držao nabijenu na njegov tvrd kurac dok je prosipao u nju svoje seme. Nju su poslednji udarci bukvalno uništili. Više nije imala snage da plače ni da vrišti. Mogla je samo da trpi i ništa drugo. Pičkica joj se stezala sama oko nabrekle žile koja joj je istezala pičkicu. Osetila je kako sperma udara u ulaz materice dok se njegov čvrst falus trza duboko u njoj, osećala je svaku žilu nabrekle kurčine, šapatom ga je molila da ga izvuče, da ne svršava u nju.

Nije je slušao samo ju je još čvršće stegao da ne može da se mrdne. Napunio ju je spermom. Kada je i poslednja kap izašla pustio ju je. Polako se podizala vadeći njegov ud iz sebe. Bolelo je. Pičkica joj je bila ruinirana. Njena žuta haljina bila je umazana krvlju njene nevine pičkice. Otvorio je vrata auta i gurnuo je napolje. Bilo ga je briga za razmaženu bogatašicu, danas ju je posteno razbio, pamtiće ga dok je živa.

Nina je bila srednjoškolka, komšika iz zgrade. To je devojka koja je do sada popila litre i litre njegove sperme. Nije je jebao još uvek, ali mu već godinama služi za dudlanje kurčine. Nema nedelje da mu ona nije popušila po nekoliko puta, čak mu je nekada pušila po dva, tri puta na dan. Kad god bi je sreo odmah bi je gurnuo na kolena, da kleči dok mu puši. Jednom kad je ulazio u zgradu video je Nininog dečka kako stoji ispred zgrade, čeka je da izađe. Ušao je u zgradu a na stepeništu sreo nju. Uhvatio ju je čvrsto za ruku i poveo na gore. Ona se malo opirala, rekla mu je da žuri, nije se obazirao. Gurnuo ju je u stan, i odveo na terasu. Naterao je da klekne. Izvadio kurčinu i nabio joj u usta.

Zagrcnula se od siline. Krenula je da mu cucla kurčinu dok je on sa terase posmatrao njenog dečka koji je, neznajući da mu devojka upravo guta tuđu kurčinu, čekao dole ko budala

Grubo joj je držao ruku na potiljku čupajući je za kosu, nabijajući joj kurac u usta grubo. Pokušavala je nekako da se snađe, ali se često gušila kurcem. Prijala su mu njena topla usta i pune usne. Cuclala mu je glavić. Gurnuo joj je još jednom u grlo i krenuo da joj puni usta spermom. Morala je sve da proguta. Pustio ju je. Otišla je. Sišla kod dečka, ljube se, a malopre joj je njegov kurac punio usta. Nasmejao se jadnoj budali koja ne zna da upravo ljubi devojku koja je malopre gutala njegovu spermu…

Komšika Ljilja, Ninina majka, takođe je jednom dobila porciju njegove sperme. Bilo je to pre tri godine kada ju je uhvatio kako vara muža ljubeći se u hodniku zgrade sa nekim matorcem. Gurnuo ju je u vešernicu. Ona se opirala. Lupio joj je takvu šamarčinu da je zvezde videla. Gurnuo na kolena i izvukao kurčinu. Uplašila se kada je videla kolika kurčina se klati pred njom. Nije htela da ga puši pa joj je opet lupio šamarčinu. Shvativši da nema kud prihvatila je sudbinu.

SIGRUNO ĆE VAS ZANIMATI

NEUNIŠTIV STARI VUK! Pogledajte Boru Drljaču sa 35 kilograma manje (FOTO)

BRZINSKI RECEPT: ITALIJANSKE LAZANJE, ALI NA SRPSKI NAČIN!

Osam pogrešnih poteza koji kvare seks

RUSIJA GLASALA ZA PUTINA! Nakon referenduma, ruski predsednik može ostati na vlasti još OVOLIKO GODINA!

Uzela je glavić i počela da ga cucla. Odjednom ju je uhvatio za glavu i grubo je nabio na kurčinu. Gušila se dok je on napušavao nabijajući joj kurac do jaja. Balavila je po njegovom kurcu. Napunio joj je usta. Ustala je nekako, plačući. Grubo ju je uhvatio za kosu čupajući je. Poveo ju je do obližnjeg stola, natrtio je i strgao joj gaćice go kolena. Otimala se. Zabio se iz sve snage do samih jaja. Ona je vrisnula od bola. Svakim udarcem izbijao je iz nje bolni uzdah. Ali više se nije opirala. Bolelo ju je jako ali je uživala. On ju je jebao onako kako zaslužuje.

Tucao ju je ko kučku, kažnjavao ju je što vara svog muža, što se kurva. Vešernica je odjekivala od njenog vrištanja i zvuka njegovog udaranja. Pička joj je bila razrađena ali ipak nepripremljena za ovakvu zver od žilave kurčine koja je razarala svaki milimetar njene pičke. Bila je suviše mala za ovakvu kobasicu. Zabio se još par puta jako i pustio je. Mlazevi sperme potekli su i polivali njeno lice. Umivao ju je svojim semenom. Prstima je pokupila i polizala sve. Jedva je ustala i zahvalila mu se. Kaže da je nikada niko nije ovako dobro jebao… Nasmejao se. Znao je da će kurva da ga moli da jebe još koji put. Kao i mnoge pre nje…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad