23°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: HappyBSC

ŽENA NIJE BILA TU, ali njena drugarica je postala DOBRA ZAMENA!

Ivana je bila najbolja fprijateljica moje žene. Znale su se odmalena, a Ivana joj je bila i venčana kuma. Ivana je bila i žestoka žena, bujnih sisa, okrugle guze i dugih nogu. Samo... još uvijek nije bila udata. A sve zbog jednog ružnog ožiljka na licu koji je dobila u saobraćanjoj nesreći sa 18 godina. Tadašnji dečko koji je vozio, kojem uzgred, nije bilo ništa, napustio ju je odmah kako je izašla iz bolnice. Bio je, a koliko znam i sad je krelac.

Uglavnom, tadašnja medicina nije dovoljno dobro prikrila ožiljak, a sad je trebalo skupiti novac za operaciju. Ona sa svojom platom nije to mogla, a kredit i bolovanje nije mogla da priušti. Iskreno, meni nije taj ožiljak nije smetao, valjda zato što sam ju gledao skoro svaki dan. A to što sam je pojebao desilo se slučajno, ali nikad nisam požalio.

Jedan dan sam došao kući sa posla, klinci su bili u školi, pa sam krenuo pod tuš kada sam čuo da teče voda. Pomislio sam da je Jelena, moja žena, došla ranije sa posla iz bolnice, pa sam odlučio iskoristiti priliku za seks, jer toga je bilo retko sa klincima kod kuće. Pogotovo sa mlađom koja bi često završila kod nas u krevetu.

Dignuta kurca koji sam lagano nadrkavao ušao sam nezapaženo u kupaonicu i ušao pod tuš. Da ne bi bilo neke zabune, ali Ivana i Jelena su slične građe, jedino što Jelena ima malo kraću kosu, ali to trenutno nisam mogao ustanoviti.

Ušavši dignutog kurca obuhvatio sam jE s leđa za sise i ona se kao oparena okrenula i skoro vrisnula.

I ja sam malo stao, te se počeo ispričavati, ali ovaj moj se ukrutio još jače i sad ju je lupkao po trbuhu. I ona se pribrala, pa pogledala moj napeti kurac, pa ga nježno primila:

– Kad smo već ovdje.. .

– Ovaj.. Ivana, ja.. -nešto sam zamucao, a ona je nastavila.

– Ja Jeleni neću reći.. . -pogledala me i nastavila:

- A, sigurno nećeš ni ti.

Ćutao sam i samo klimnuo glavom, a ona se nasmešila i počela ga lagano drkati, pa je malo čučnula i počela ga ljubiti i onda ga gutati. Pušila mi je dobra dva minuta, a onda se uspravila i okrenula mi guzu naslonivši se na zid tuš kabine.

Prošao sam rukom između nogu i preko pičke, a ona je samo zadrhtala, a meni je sevnulo kroz glavu da ona nije imala nikoga već jako dugo. Malo sam se spustio  i prošao kurcem celom dužinom njene pičke, pa ga onda lagano namestio na ulaz u nju i gurnuo ga u nju. Zajecala je tiho, a ja sam nakon dva trzaja ušao celi u nju. Uhvatio sam je za velike sise i počeo je polako jebati. Mesio sam ih što je kod nje izazivalo glasno stenjanje, a nisam bio siguran kad se počela tresti da li je već svršila ili ne, jer je iz nje curelo već odavno.

 Nakon par minuta laganice, uhvatio sam je za bokove i počeo ga divljački zabijati u nju. Stenjala je sve glasnije i tražila neko uporište za ruke na pločicama zida tuš kabine, ali nije uspevala, pa sam je samo ja držao na kurcu i za bokove. Ubrzo sam osetio da mi se bliži vrhunac i brzo sam ga izvadio, dok se ona drhtavim nogu spustila i uzela ga u usta, pa sam ga malo zabijao u njih i onda joj ga zabio do grla i svršio u nju. Gubila je vazduh, pa sam je pustio i dok je dolazila do daha niz bradu joj se cedila slina i moja sperma.

 Kurac mi se polako spustio dok ga je voda iz tuša ispirala, a ona me pogledala i rekla:

– Mogao si mi svršiti i u pičku..

– Nisam znao.. -slegnuo sam ramenima pa je upitao:

- A šta ti radiš tu?

– Kod mene u kvartu nema vode, pa sam zamolila Jelenu da se tuširam. Nešto rade već drugi dan.

– Aha, baš super.. - rekao sam i namignuo joj, a ona je primila moj opušteni kurac i počela ga lagano drkati.

– Mogli bi još jednom, nisam već jako dugo.. .

Samo sam kimnuo i ona se klekla i počela ga opet pušiti. Fino ga je pušila i opet mi je bio dignut, a ona me povela van tuša, te je stavila peškire na veš mašinu i sela na nju. Raširila je noge i sad sam video kakvu divnu pičku ima. Fino izbrijanu i mirisnu. Nisam odoleo i počeo sam ju lizati i grickati klitoris koji je bio malo poveći. Ubrzo je opet stenjala i dahtala, pa sam se uspravio, uhvatio je za noge i kurac uterao u mokru pičku. Odmah sam joj ga počeo zabijati bez milosti. Trebalo joj je tako nešto, očito. Naslonio sam noge na grudi i ramena i zabijao ga do jaja. Lupala su moja jaja po njenoj guzi, a pička je curila i curila. Kao da jebem čašu vode.

Ubrzo smo promenili pozu i sad se nagnula na mašinu dok sam joj ga ja s guza zabijao u pičku. Sad sam imao priliku da vidim i njen čmar, pa sam joj odlučio ugurati palac u njega. Naslinio sam ga i polako joj ga ugurao. Malo je zastenjala, ali je uskoro ceo bio u njoj. Samo je stisla pičku i stresla se te uz jecaj svršila, a ja ga još par puta zabio i osetio novi nalet iz jaja, te joj ga zabio do jaja i počeo se prazniti u nju. Stajali smo tako kratko, pa se razdvojili, a ona je otišla pod tuš da se ispere, dok sam ja kurac oprao u lavabou.

Obukli smo se i seli u kuhinju popiti kafu. Bili smo pri kraju kafe kad je stigla Jelena, pa nam se pridružila. Njih dve su nastavile priču, a ja sam otišao u dnevni boravak.

Jeleni nismo ništa rekli, a ja Ivanu od tada pojebem barem jednom nedeljno. Najčešće kod nje, a ponekad i kod nas, kad nema nikoga. To mi je poseban gušt. Ustanovio sam da je Ivana prava zver u seksu i stvarno mi je žao što je još sama.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti