9°C

Beograd

Photo: printscreen/pixabay

Izvor: Happy BSC

LUDAČKI SMO SE LJUBILI: Pale nas drugačije stvari, ja sam grublja u odnosu!

Imam 19 godina i vec 9 meseci se zabavljam sa momkom od 23 godine. Jako dugo smo tražili savršen sex za mene i njega jer nas pale drugačije stvari. Ja volim grublji sex i volim biti daddys girl, dok on voli da sam ja grublja u odnosu.

Jedan dan smo se malo poslužili narkoticima, naravno blažim. Oboje smo bili jako napaljeni ali smo prvo igrali jedne igrice. On me palio rečima poput „dobra moja devojčica, pametna moja lepotica, kurvica moja“, ali pritom nisam smela da dodirnem svoju p**u. Tako napaljena samo sam želela da ga kaznim i da oseti moj bes.

Legli smo u krevet skinuli odeću i ludački se počeli ljubiti. Prethodno sam znala da ga bole jaja jer je jedva čekao da svrši bio je jako napaljen. Prvo sam mu drkala kurac i onda ga iznenadno ščepala za jaja. Stisnula sam ih toliko da ja zajecao.

Počela sam da mu pušim kurac, strasno i droljasto. Čitav mi je stajao u usta, i samo sam želela da je sto dublje u mom grlu. Sela sam na njegovu čvrstu k**u i počeala da se nabijam što jače i što dublje. Zapomagao je, stenjao, to me jos vise stimulisalo.

Čitavo vreme sam mu govorila da volim da ga vidim kad se pati i zapomaže, uhvatila sam mu ruke iza glave i nabijala na tu ogromnu ku**+u.

Dojadilo mu je da samo ja njega zlostavljam i prebacio me na leđa. Inače je imao veliki problem da bude grub prema meni, ali sada sam odmah dobila 2 šamara. Nabijao mi je svoj k***c jako duboko. Govorila sam mu „razvali mi pičku ljubavi samo je tvoja“. On me nazivao kujicom, droljicom, gušio me rukama oko vrata. Ostanem bez vazduha pa tek kad se počnem gušiti on me pusti.

Rekao je da želi da svrši u mene i naredila sam mu da mi svrši u pičku. Nakon toga je sišao da mi liže p**čku i gurao mi je prste. Prvo jedan, pa dva, onda tri. Nabijao ih duboko sve dok nisam pocela svršavati. To vece smo se j**i čitavu noć. 7 dana sam bila u bolovima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar