Izvor: Kurir.rs
27.08.2023 u 11:59
1

SRBIJA JE SPREMNA ZA JOŠ JEDNO ZLATO: Angelina Topić se VEČERAS bori za medalju na Svetskom prvenstvu, SVIM SRCEM UZ NAŠU ATLETIČARKU

Srpska atletičarka Angelina Topić plasirala se u finale Svetskog prvenstva u Budimpešti, pošto je u kvalifikacijama preskočila 1,92 metra, što je bio dovoljan skok za mesto među 12 najboljih.

Finale Svetskog prvenstva u skoku uvis zakazano je za poslednji dan takmičenja, u nedelju od 20.05 i tada će mlada srpska atletičarka pokušati da se domogne medalje u veoma jakoj konkurenciji.

ANGELINA TOPIĆ SKAČE U VELIKOM FINALU: Evo gde možete pratiti prenos borbe Srpkinje za medalju na SP u Budimpešti

Prenos možete pratiti na programima Radio televizije Srbije, a tekstualni prenos pratite na BSC Happy portalu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SRBIJA JE SPREMNA ZA JOŠ JEDNO ZLATO: Angelina Topić se VEČERAS bori za medalju na Svetskom prvenstvu, SVIM SRCEM UZ NAŠU ATLETIČARKU”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter