2°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: Happy BSC

U "DOBRO JUTRO SRBIJO" NA TV HAPPY: Region se udružio protiv Srbije? Kome smeta jaka Srbija? Da li su SAD najvažnije za Kosovo?

Golden Rose ad

Vreme je idealno da se ušuškamo u svom domu i pratimo najnovija dešavanja kod nas i u svetu.

Naravno, prava adresa za to je "Dobro jutro Srbijo" na TV HAPPY kod Katarine Korše i Milomira Marića.

PROČITAJTE JOŠ: "Alchajmerova bolest je teška za celu porodicu", rekla je u "TELEMASTERU" Nadežda Satarić!

Prvo prelistavamo štampu sa  Vladimir Marinković, narodni poslanik, Milan Zavišić, Centar za društvenu politiku i  Dragomir Anđelković, analitičar.

A, da li se o promeni vlasti priča sa strancima govoriće nam Miloš Jovanović, Pravni fakultet u Beogradu,

Predrag Nenadić - Kubanska medicina i Miloš Stojković, poverenik Hilandara, Marko Matić,CEZAS,  govoriće o predlog zakona o očuvanju  kulturnog i istorijskog nasleđa manastira Hilandar.

Prljave igre oko Kosova. Ko kroji granice i u čijem interesu rade strane sile? Na ovu temu reći nam više Dragan J. Vučićević, glavni i odgovorni urednik Informera.

 Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada pričaće o  situaciji na administrativnim prelazima  i da li je to “već viđeno”.

Da li su za Kosovo su najvažnije SAD, ali  i koliko je zbog krize nerealno je očekivati rešenje, reći će nam  Obrad Kesić, šef predstavništva RS u Vašingtonu.

Nevakcinisani igraju ruski rulet sa životom! O tome će nam govoriti  dr sci.med Zoran Bekić, direktor Doma zdravlja Savski venac i koordinator vakcinalnog punkta na Beogradskom sajmu.

PROČITAJTE JOŠ: KORONA U SRBIJI: Hospitalizovano više od 5.000 ljudi, kovid menja i rad škola

 General Vinko Pandurević bivši oficir Vojske Republike Srpske,Tomo Kovač,bivši ministar unutrašnjih poslova RS ,Borko Kašanski,Srpski telegraf reći će nam da li se region udružio protiv Srbije. Kome smeta jaka Srbija, Milu Đukanovuiću, Kurtiju..?

 Vladanka Vlada Vladić , promoter srpske kuhinje u SAD, Ranka Vladić, fitoterapeut i travarka iz Međaša gosti su na temu "Najbolja domaćica Amerike srpsokog porekla u misiji očuvanja srpske tradicije".

Imaćemo i skype uključenje Svetlane Horvat da najavi Serbia Fashion week.

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/channel/UCQEXV1FhjpMXVYIJJCQPfLg

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad