19°C

Beograd

Photo: Youtube/Printscreen /light2tube

Izvor: Tanjug

LEPA VEST ZA PANČEVAČKE OSNOVCE: Saniranje fiskulturne sale u OŠ "Vasa Živković"

Fiskulturna sala u Osnovnoj školi "Vasa Živković" u Pančevu biće kompletno sanirana do početka nove školske godine, a radove će sa skoro milion dinara finansirati Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu.

VAŽNO:

IN MEMORIAM: OVAKO JE ZA HAPPY TV GOVORIO LAZANSKI O SVOM POSLU: Ne postoje istraživački novinari, postoje samo DOBRI I LOŠI!

ANA BRNABIĆ OTKRIVA U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Nije važno više da zaposlimo ljude, već da oni imaju veća primanja - PROSEČNA PLATA BIĆE 900 EVRA!

DRŽAVA PRUŽA PUNU PODRŠKU! Vulin: Srpska policija je spremna da se obračuna sa najsurovijim kriminalnim grupama kao što je Belivuk-Miljković

TREĆA DOZA VAKCINE: Radi se na uputstvu za davanje buster cepiva, koje je preporučeno osetljivim grupama!

DETALJI STRAVIČNE NESREĆE U KOJOJ JE VOZ DEVOJCI ODSEKAO NOGE: Bila je u društvu muškarca koji je napustio 50 metara pred ulazak u kobni tunel

Ovo je danas izjavio resorni sekretar Dane Basta prilikom današnje prilikom obilaska škole, gde je rekao i da je Sekretarijat podržao i obnovu parketa u Osnovnoj školi „Bratstvo i jedinstvo“, za šta je obezbeđeno 470.000 dinara.

"Aktivno radimo na ulaganju u školsku infrastrukturu i napretku školskog sporta, koji je baza za razvoj našeg vrhunskog sporta“, kazao je Basta.

On je dodao da je saradnja sa Gradom Pančevom odlična, te da će biti nastavljena uglaganja u sport i stvaranje što boljih uslova da se deca bave njime.

Gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović kazao je da će učenici pančevačkih škola dobiti kompletno obnovljene fiskulturne sale u kojima će moći na pravi način da se bave sportom.

"Danas smo dogovorili i neke pravce saradnje u budućnosti, s ciljem da unapredimo sportsku infrastrukturu, ali i da damo podršku Savezu za školski sport Vojvodine, kao i našim sportskim klubovima“, rekao je Stevanović i dodao da je Pančevo grad sportskih šampiona, te da daljim ulaganjem u sport želi da održi taj imidž.

Danas su Osnovnoj školi "Vasa Živković“ dodeljeni sportski rekviziti za nastavu fizičkog vaspitanja preko Saveza za školski sport Vojvodine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar