0°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: Happy BSC

DIREKTOR KANCELARIJE ZA KiM: Priština uzalud pravi planove za osvajanje severa!

Golden Rose ad

Beogradu je dobro poznata opsesija političara iz Prištine severnim delom Kosova i Metohije, ali uzalud prave bilo kakve tajne planove za osvajanje severa, takav scenario je osuđen na propast. 

PROČITAJTE JOŠ: ŠEŠELJ U "DOBRO JUTRO SRBIJO" OTVORENO O IZDAJNICIMA: Vučića hoće da otruju! Predsednik je bolećiv kad nekog mora da hapsi!

Podjednako kao što nikome neće poći za rukom da ugasi srpske sredine južno od Ibra i asimiluje Srbe koji tamo žive. Mi ćemo nastaviti da budemo prisutni svuda gde je srpski narod, da ulažemo, gradimo i radimo u srpskim sredinama. 

PROČITAJTE JOŠ: KRESOJEVIĆ ZA "DOBRO JUTRO SRBIJO": Vučić je najugroženiji od mafije i najbližih saradnika!

Zato bi umesto pretnji osvajanjem severa, Prištini mnogo pametnije bilo da pristupi formiranju Zajednice srpskih opština, jer je to je jedini plan koji ima budućnost kada su u pitanju srpske sredine na Kosovu i Metohiji. 

Na najavljene provokacije Prištine da će pojačati vojno, bezbednosno ili policijsko prisustvo na severu pokrajine, mogu samo da poručim albanskim političarima da ne pokušavaju ni da prete, a kamoli takve akcije sprovode u delo jer to Beograd neće dozvoliti. 

Beograd je spreman da sva otvorena pitanja sa Prištinom rešava u dijalogu i za pregovaračkim stolom, a umesto konstruktivne ruke saradnje od strane albanskih političara stižu pozivi na oružane sukobe i pretnje. U takvoj atmosferi nije moguće graditi suživot i osnov za normalizaciju odnosa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad