0°C

Beograd

Photo: Happy BSC

Izvor: alo

Duže mi je trajala vožnja do bolnice nego sam porođaj, MIRKA VASILJEVIĆ otkrila zašto je ćerki dala ime Anika!

Početkom oktobra, znači manje od mesec dana, glumica Mirka Vasiljević rodila je četvrto dete i zbog epidemiološke situacije, porodila se na Kipru.

Glumica je otkrila kako je protekao porođaj.

PROČITAJTE JOŠ:NE PROPUSTITE SUTRA - EKSKLUZIVNO NA HAPPY TV: Milan Popović OTKRIVA ISTINU o odnosu sa SEVERINOM!

Dobro sam, deca su u školi, beba je sa mnom sada a Vujadin je na treningu. Bogu hvala, porođaj je protekao kako treba, beba je izabrala da se rodi na veliki praznik. Doktori su u šali govorili da treba da damo neko ime sa Kipra. Nisam bila u panici i strahu, verovala sam da će sve biti u redu, kao što je bilo.

Vujadin je bio na treningu kad je sve krenulo, ja sam pozvala klub da ga obaveste da kreće porođaj. On je brzo odreagovao, došao kući i odvezao me do bolnice. Za 20 minuta sam se porodila, duže mi je trajala vožnja do bolnice nego sam porođaj. Sve se nekako poklopilo - rekla je Mirka.

Mirka je objasnila kako je došlo do toga da ćerku nazovu Anika.

- Mi smo malo ovaj put zakazali sa imenom, nismo se puno bavili time, bili smo u fazonu da ima vremena. Tek kad smo shvatili da sam pred porođajem, tad smo upitali decu kako bi oni želeli da se zove, i bili su složni da to bude Anika. To ime ima i značenje, neustrašiva i hrabra - objasnila je glumica.

Glumica je najavila da planiraju da se vrate porodično sa Kipra najkasnije u decembru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad