-2°C

Beograd

Photo: Pixabay/vlaaitje

Izvor: Objektiv

KOJI VAM JE OMILJEN? Kućni ljubimac o kojem maštate otkriva vaš KARAKTER

Da li ste nesutrašivi ili preterano emocionalni?

PROČITAJTE JOŠ:"ON JE MENI KRUNA ŽIVOTA": Ceca progovorila o novim pesmama i unuku, a evo šta misli o trošenju novca poznatih ličnosti!

Kućni ljubimac je i te kako bitan i za psihičko i za fizičko zdravlje čoveka.

Osim što će vam pozitivno uticati na raspoloženje, kućni ljubimci pozitivno utiču i na opšte stanje organizma.

Međutim, kućni ljubimac kojeg vi birate, može mnogo toga otkriti i o vašem karakteru, o tome šta volite i kakvi ste kao osoba.

Odabir kućnog ljubimca ima povezanost sa vašim karakterom i mnogo toga može otkriti o vama.

PROČITAJTE JOŠ:POSTAJE OTAC?! Oglasio se Petar Grašo i otkrio da li je to tačno, a ovo je njegova bivša uradila nakon svega!

1. Pas – emocionalni ste

Psi vas vole 100 odsto vremena, apsolutno i uvek. Svaki dan koji provodi sa vama je najsretniji dan u životu vašeg psa. Ne kaže se za džabe da su psi najbolji čovekovi prijatelji. Oni vas poštuju i cene, čime vam dokazuju da vas niko nikada neće voleti kao pas.

2. Mačka – bezbrižni ste

O mački ne morate mnogo brinuti, sve dok joj dajete hranu. Ona ne zahteva tako mnogo pažnje kao pas. Dok je hrane, ona sve može sama. Vama je dobro jer vam ona pravi društvo, a i njoj je dobro pored vas.

3. Zmija – neustrašivi ste

Ako posedujete zmiju kao kućnog ljubimca, onda ste najverovatnije neustrašivi i s vama se ne treba sukobljavati. Vi ste uvek spremni za nove avanture i malo čega se zaista bojite.

4. Hrčak – zabavni ste

Točak po kojem hrčak stalno ide i koji se stalno vrti zaista je smešan i zabavan, a takvi ste i vi.

Volite zabavu, volite da se smejete i svima ste zanimljivi.

5. Ptica – čudni ste, ali zanimljivi

Ako volite ptice i papagaje, malo ste čudni, ali u isto vreme vrlo zanimljivi, pametni, izdvajate se iz mase. Intrigiraju vas neobične i nesvakidašnje stvari. Uvek ste voleli da izbegavate klasične stvari i birali ste nešto neobičnije.

6. Egzotične životinje – pomalo ste hladnokrvni

Ako volite egzotične životinje i hteli biste da imate jednu kao kućnog ljubimca, može se reći da ste hladnokrvni. Takvim životinjama baš i nije mesto u kući i teško ih je pripitomiti. Njima bolje pristaje njihovo prirodno okruženje, nego zatvorenost u četiri zida.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad