11°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

NISU IMALI MILOSTI: Četiri na jedan, sve su popunili, a ja sam tražila još

Moj dečko je dobio poziv za jednu kućnu žurku, kod lika koji je bio veoma bogat i za koga su kružile priče da se bavi nekim… nedozvoljenim poslovima. Kako god, moj dečko je jednom prilikom odradio nešto za njega, i od tada, navodno, uživa veliko poverenje tog lika.

Spremajući se za tu žurku, osećala sam neku vrstu treme, jer nikada nisam bila među „takvim“ ljudima. Kako god, rešila sam da se maksimalno doteram. U skladu s praznicima, obukla sam crvenu, mini haljinu i visoke potpetice. Moj dečko me je odobravajući gledao uz konstataciju da ću biti „najbolja riba tamo".

I nije pogrešio. Jesam bila i to su svi primetili… Kuća je bila velelepna, ukrašena poput onih iz američkih filmova. Nikada ništa slično nisam ni videla u životu… Domaćin nas je srdačno dočekao i u trenutku mi se učinilo da sam osetila njegove vrele poglede po sebi. Brzo sam otresla te misli iz glave i pokušala da se opustim među svitom ljudi iz sveta koji je meni bio dalek milionima svetlosnih godina…

Moj dečko se baš opustio ispijajući viski za viskijem. Znala sam gde to vodi i pokušala sam da ga nateram da malo uspori. Unezvereno sam gledala kako se onesvešćuje od pijanstva na sofi, i uz sav moj trud, nisam uspela da ga rasvestim. Nemir u meni se pojačao, prosto sam predosećala da će se nešto, neočekivano, desiti… Brižni domaćin mi je rekao da ne brinem, i da će ga on sa drugovima prebaciti u jednu od soba da malo odspava… Ja uzeh piće, dok mi se iz vidokruga gubio dečko, koga su odnosili drugovi vlasnika žurke, na zasluženo spavanje.

Nakon nekog vremena, vratio se domaćin žurke i zamolio me da pođem sa njim, da mi nešto pokaže. Ništa ne sumnjajući, krenuh. Očekivala sam da će me odvesti do momka, ali… Kada je otvorio vrata, u polumračnoj sobi sve što sam mogla da vidim je bila ogromna bela kožna garnitura. Zbunjeno sam ga pogledala, neshvatajući o čemu se tu radi. Šeretski se nasmejao, dok su se iza njega pojavili njegovi drugovi. Njih trojica.

- Mala, nemoj da izgledaš tako zbunjeno… Dobro znaš šta sledi… - progovorio je domaćin žurke.

Srce je krenulo ludački da mi tuče, u meni se mešao strah, želja za bekstvom ali… i ostajanjem…

- Ne, neću!

- Mala, možemo milom, a možemo i silom…

Krenula sam ka vratima, ali mije jedan od njegovih drugova preprečio put, dok me je domaćin ščepao za kosu i bacio na kolena. Još se nisam ni pribrala od šoka, a on mi je u usta nagurao svoj mesnati kurac. Nabio ga je do grla, toliko snažno i jako da sam počela da se gušim. Ostala trojica su me opkolila. Perifernim vidom sam videla da vade svoje kurčeve i onda su krenuli, na smenu, da me jebu u usta…

Okretali su mi glavu kao na ringišpilu, i u toj pomamnoj situaciji je sve krenulo da mi se vrti i na kraju, nisam ni znala kome tačno pušim…

A oni su se smenjivali, razvaljivali mi usta, šireći ih do nemogućeg maksimuma. Bila sam sva ubalavljena, pljuvačka mi je padala po bradi i grudima… U ustima pomešani ukusi četiri kurca… Sve me je to vrtoglavo vitlalo, od straha do ludačke uzbuđenosti. Odjednom me je domaćin podigao i bacio na kožnu garnituru.

Podigao mi je haljinu a tange silovito strgao. Osetila sam nešto hladno na svojoj guzi… Palcem mi je tu hladnu, lepljivu tečnost razmazivao po čmaru, gurajući srednjak unutra… Lubrikant! Taman sam htela da izustim.

- Nećeš mi ga valjda, ubaciti u guzu? - a on me je presekao silovitim nabijanjem svog kurca u moju malu, nerazrađenu rupicu.

Nabio ga je u guzu do samih jaja! Vrisnula sam, ali je ubrzo moj krik prigušio jedan od kurčeva njegovih drugara… Domaćin me je žestoko jebao u guzu, ne obazirući se na moje bolno mumlanje.

- Zapuši joj ta kurvinjska usta kurcem! Neka vidi šta je prava jebačina, kad ona budala nije znala da je čuva…

Njegovi prijatelji su se cerekali, štipali me za sise i šamarali po dupetu, toliko jako da sam danima posle toga imala tragove… Nisu se obazirali na mene, želeli su samo da isprazne svoje nabrekle kurčeve. Jebali su me u tom žestokom ritmu sigurno desetak minuta, a onda sam osetila kako mi jedan puni guzu, a drugi usta vrelom spermom.

Naterao me je da sve progutam, čvrsto me stežući za kosu i nabijajući mi glavu na svoju kitu. Kada su se ispraznili, pomerili su se od mene, stropoštali na garnituru, zapalili cigarete i gladili svoje, sada već mlitave kurčeve.

Onda su mi prišla preostala dvojica… Jedan je seo na garnituru i tražio da ga opkoračim i nabijem se na njegovu kitu… Pička mi je bila nenormalno vlažna i njegov kurac je samo skliznuo u moju vrelu pohotnicu. Počela sam da stenjem i vrtim kukovima kao prava drolja, zadajući mu ritam, dok je on ubrzavao, čvrsto mi stezao sise jednom  rukom, a drugu mi gurao u usta…

- Sisaj kurvo, video sam da to voliš… Sisaj dok te nabijam na kurac…

Uvukla sam u svoja prljava, kurvinjska usta skoro celu njegovu šaku, mumlala i stenjala od zadovoljstva, dok mi je njegov kurac pravio dar mar u pički. Ubrzo sam osetila palacanje još jedne kite na mojim leđima… koja je polako klizila ka guzi… Nabio ga je znalački, i sada sam, sa dve kurčine u sebi, dobrih dimenzija, mešala kao pomahnitala.

Ubrzo sam krenula da svršavam, treslo mi se celo telo od orgazama koji su nailazili u naletima i totalno mi pravili pometnju u glavi.

Jebali su me „u sendviču“, nisu imali milosti, i to je trajalo poprilično… A onda su zamenili mesta i ponavljali ceo postupak… U pozadini sam čula domaćina kako kroz smeh kaže:

- Jebite tu drolju, od danas, ona je naša… jebe se kao profesionalka…

Momci su me razvaljivali svojim kitama, a ja sam, kao prava drolja, molila i zapomagala da me napune njihovom spermom…

Nije bilo potrebe da im se dva puta kaže, za tili čas su krenuli da mi utrobu i guzu zalivaju svojim nektarom, a ja, osećajući tu neizmernu toplinu koja se širila u meni, krenula sam da opet svršavam, zajedno sa njima…

Svo troje smo se stropoštali na garnituru, a ja sam posmatrala kako mi se po drhtavim nogama sliva sperma…Tako je divno mirisala… Jedan mi je dodao cigaretu, dok me je ovlaš mazio pobutini… Palilo me je to… Želela sam da ponovim… Nije mi bilo dosta… Kada sam završila cigaretu, spustila sam se na kolena i redom, počevši od domaćina, krenula da ih obrađujem, jednog po jednog…

Uživala sam u ukusu njihovih kurčeva i u osećaju kako mi rastu u ustima… Za tili čas, bili su spremni za još jednu rundu… Ovoga puta je domaćin želeo da me pojebe u pičku… Najpre prstom, a onda je postepeno dodavao jedan po jedan prst, da bih nakraju osetila čitavu šaku!

To mi niko, nikada nije uradio i u meni je to pokrenulo lavinu strasti! Stenjala sam i nabijala se na njegovu ruku, dok su iznad moje glave stajali njegovi drugovi i šamarali me kurčevima po licu. Na kraju sam tako obilato svršila, da je njegova ruka bila ulepljena i mokra do lakta…

- Vidi ti malu droljicu kako je isprskala! Vreme ti je za kurac!

Legao je na leđa i mene prebacio preko sebe, kao kakvu lutku. Njegov kurac je upao u moju picu i krenuo da rovari najjače. Moja guza je ubrzo bila ispunjena kitom nekog njegovog drugara, dok su se ispred mog lica našla dva kurca koji su neizmenično upadali u moja balava usta.

Ovoga puta je sve trajalo dosta duže… krenulo je i da sviće, ali, nisam se obazirala. Uživala sam kao nikada do sad, nisam mislila ni na dečka, da li spava, da li se probudio, da li me traži… Njih četvorica su se smenjivali i ja više nisam znala čiji je kurac u kojoj rupi.

Znala sam samo da su sve podmirene i da su mi se orgazmi ređali jedan za drugim. Na kraju su me svi zalili spermom –moju guzu, picu više puta, usta uz obavezno gutanje, lice, vrat… Bila sam sva uspermljena, mirisala na jebačinu i bila neizmerno srećna. Bogu hvala na pijanom momku…

Kada smo se svo petoro pribrali, domaćin mi je namignuo i rekao:

- Sada si naša… Bićeš ti ovde, čest gost…

Drugovi su se samo nasmejali, a ja sam, poput svake poslušne kurvetine, klimnula glavom i nasmejala se.

Domaćin me je odveo do sobe u kojoj je moj dečko, još uvek spavao. Uvukla sam se u krevet pored njega, nadajući se da ga neću probuditi, ali on se, probudio uz pitanje:

- Šta se desilo?

Kratko sam mu objasnila, naravno, izostavila sam druženje s njegovim„drugovima“.

Krenuo je da se izvinjava i da me mazi po pičkici…

- Dušo, pa ti si sva vlažna…. Uuuhhhh… Želiš me…

Gledala sam ga pravo u oči sa jebozovnim smeškom… Jadnik, i ne sluti da sam se cele noći razvaljivala i da sam puna tuđe sperme…

- Naravno dušo, napalim se čim te vidim… - slagah bezočno.

Pridigao se i izvukao svoj kurac, spreman da pojebe svoju napaljenu ženku, dok su meni pred očima bili kurčevi njegovih drugova…

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti