28°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

TATINA DRUGARICA JE BILA OTKROVENJE! Matorka me ISCEDILA kao NIKO!

Zovem se Aleksa, imam 28 godina, neoženjen sam, radim kao muški frizer i živim u Beogradu. Istiniti doživljaj želim da podelim sa vama, koji se dogodio pre 2 godine, 2018.

Te iste godine (mart mesec) sam se odselio iz stana, gde sam živeo sa roditeljima. Solidno zarađujem, te sam rešio da "nađem sebi mir“ i našao sam stan na Novom Beogradu, jednoiposoban, lepo uređen sa terasom, lep pogled na reku, sa pristojnom kirijim.

Nedelje su prolazile uobičajno, ustajem u pola 9, jutarnje sređivanje, sedam na bajs i pičim na posao u Zemun gde mi je salon, radim do 19 sati i pravac kući, vikendom sa društvom u zezanje i tako. Došlo je leto, upeklo sunce kao ludo, približavao se i odmor (dugo očekivani) i planovi gde provesti odmor. Celu priču remeti telefon poziv od ćaleta.

- E, sine šta radiš?

- Ništa ćale, gledam na netu ponude za more i to.

- Aaaa lepoo, nego, jel bi ti mogao da prolongiraš to more za kasnije.

- Paaa, ako baš mora, zašto?

- Milena (ćaletova drugarica iz detinjstva) iz Novoga Sada treba da dođe kod nas na desetak dana zbog posla, a kod nas dolaze majstori da sređuju stan, pa sam mislio da bude kod tebe, a mi palimo na selo?

- E jebiga, ajd smisliću nešto za kasnije sa tim odmorom, kada dolazi?

- Sutra uveče.

- OK, pokupiću je kod vas sutra kada dođe.

Tetka Milena, insistirala je da je zovem "tetka", je inače veliki laf, inteligentna, žena sa dva fakulteta, 58 godina mada izgleda mlađe, oko 175 visine, buckasta sa velikim sisama i dupetom, plavim očima i dugom crnom kosom, udata skoro 30 godina, ali koliko sam čuo, ne tako srećna u braku.

Još kao pubertetliji mi je bila privlačna sa njenim oblinama, pogotovu sa velikim sisama (jaka šesta) uskim suknjama koje su izražavale njeno veče utegnute dupe, najlon čarapama i štiklama. Svaki put kada je dolazila kod nas u goste, već posle 10 minuta od dolaska, ja sam otrčao u kupatilo i izdrkao na nju. Nekoliko puta sam na kratko uspeo da je špijuniram kroz ključaonicu dok se presvlačila, i sve što sam uspeo da vidim je njena glatka pička sa vidljivim klitorisom koji je malo izvirao napolje.

Jednom su moji otišli na pijaci, a tetka Milena i ja smo ostali da malo spremimo kuću, dok sam usisavao ona je nešto briskala po nameštaju u sobi, nosila je neku kućnu haljinu sa većim dekolteom, bosa sa nanulama na štiklu, u jednom trenutku sam prolazio pored nje dok se sagnula da dohvati nešto, a jedna sisa joj je ispala iz haljine. Ja skamenjen od prizora, velika, bela sisa sa širokom tamnijom areolom I tvrdom bradavicom. Trajalo je nekih 5-6 sekundi dok nije primetilla da zevam kao mamlazu u njene grudi.

- Upss, ispade teti sika - reče.

Ja i dalje u blagom shoku od prizora, (tada sam imao 15 godina i prvi put video sise).

- Kada porasteš, pokazaće tebi teta mnogo više, sada si još klinac.

I na tome je ostalo, prošlo je dosta godina, tetku sam sve manje i manje viđao, već sam i odrastao, imao nekoliko devojaka i seksa na kilo, gde sam već i zaboravio na ta neka klinačka maštarenja na tetka Milenu, do skoro… Ulazim u kuću kod mojih i čujem prepoznatljivi glas tetka Milene.

– De’si bre tetka, 100 godina jebote.

- Jaooo Aleksaaa, srce moje lepo, dođi da te zagrli i izljubi tvoja tetka, jaooo, baš si porastao, pravi muškarac, macan.

- Baš te dugo nisam videla, mogao si malo češće kod nas u Novi Sad, nije preko sveta!

- Znam tetka, mogao sam, obaveze posao i to, znam da nije opravdanje, ali barem objašnjenje.

- Dobro, pusti sada to, pričaćemo kasnije, vidim bićemo cimeri neko vreme a!

- Da, da, moja kuća tvoja kuća rekoh, a u stomaku mi blagi žmarci šetaju.

- Evo samo kafu da popijem sa tvojm matorcima i možemo da palimo, važi?

- Važi tetka, samo opušteno.

Posle sat vremena smo krenuli kod mene, brzo smo stigli, ušli u kuću, tetka se raspakovala i otišla pod tuš, ja sam spremimo sto da nešto pojedemo i popijemo.

- Ajde tetka, gotova večera.

Ona izlazi u bade mantilu, koji je do kolena.

- Srce, ja uzela ovaj bade mantil, jel nije problem?

- Nije, slobodno.

- Nešto je mali, jel tvoj?

- Nije, ostao od Vanje, moje bivše!

- E jbg, čula sam da ste se duže zabavljali, baš mi je žao.

- Ma, duga je to priča tetka.

Dok je tako sedela prekrštenih nogu, jasno su se videle njene lepe noge, poprilično zategnute.

- Srce, odoh je u krevet, umorna sam kao pas, a i čeka me naporan dan sutra, ima vremena pričaćeš mi sve važi?

Ustala je, zagrlila me, gde sam mogao da osetim njene tople grudi na sebi, poljubila me u obraz i otišla. Ustao sam rano ujutru, tetka je već izašla, skuvao sam kafu, zapalio pljugu i razmišljam šta da radim, s obzirom da sam od danas na odmoru. Društvom se raštrkalo kud koji, nemam baš sa nekim da blejim. Pustio nekoliko filmova na kompu da gledam, pa otišao napolje da vozim bajs, i tako prodaje maltene dan, vratio se kući, istuširao i lego da odspavam malo. Iz sna me trgnulo zvono na vratima, bila je to tetka Milena, sa posla.

- U jebote, već 21 sat, je se tetka uspavao malo.

- Ma šta te briga, na odmoru si, možeš da lenčariš po ceo dan.

Imala je na sebi belu poluprovidnu bluzu i brus iz kojih su kipele njene ogromne sise, suknju do kolena, najlonke sa šavom pozadi i visoke štikle, a mirisala je ne neki tako jebozovan parfem.

- AUUUU tetka, kako lepo mirišeš, a i ta kombinacija što nosiš…

- A, šta kažeš, nije tetka za bacanje a - i namigne

Sela je na krevet u dnevnoj sobi, ja sam seo na stolicu od računara, dok je sedela prekrstila je noge, gde sam video da nosi samostojeće čarape, od kojeg mi se poprilično digao. Malo sam se provrteo, probajući da sakrijem erekciju, koja je ona videla, i malo se nasmejala, onako, bezobrazno.

- Srce, odoh pod tuš, pa ću da nam napravim nešto za večeru, može?

- Važii!

Završili smo sa večerom, sipali po času crnog vina, zapalili pljugu i pričali do kasno. Pričali smo o svemu i svačemu, o mojim devojkama, poslu, o njenom lošem braku koji je pred razvod.

- Ma ne mogu više sa njim srce, Dejan (njen suprug) se totalno promenio, počeo mnogo da pije, i da se kocka, trpim to već duže vreme.

- Da li od pića ili šta već - tetka se sve više opustila u priči.

- Aleksa, srce, već godinu dana me Dejan nije ni pipnuo, niti me primećuje, sve moram sama. Hihihihihihihihihi...

- Izvini srce, ne znam šta mi bi, mislim da me malo vino uhvatilo.

- Ma opušteno tetka, znamo se.

- A ti, kako se sada zanimaš kada nemaš devojku - upitala me je onako podižući obrve bezobrazno.

- Pa snalazim se nekako tetka, ali imao sam malo problema sa devojkama, bežale su od mene.

- Kako bre bežale, mlad, zdrav, zgodan, kao što sam i rekla onda… Pravi macan!

- Ma nije to tetka, nego… malo mi je neprijatno da ti kažem.

- Kaži srce šta god, jel nešto bezobrazno a, ma slobodno reci teta Mileni.

- PAaaa ne znam kako da ti kazem, jeste malo bezobrazno.

- Jeel, onako bezobrazno kao pre neki dan kada i kako si mi gledao u noge i moje najlonke, a?

- Paaaa….

- Primetila sam i ja nešto onda…

- Jel ima veze sa tvojim macanom a? Mmmmm...

- Jeste - uspeo sam nekako da progovorim.

- Ma ajde Molim te, nije to strašno ako ti nije pozamašan macan, nisu svi obdareni kao u pornićima, ne zezaj, aj svuci se da vidim baš u čemu je problem!

- Važi tetka, ali pod uslovom da odemo u sobu i ti odradiš jedan striptiz za mene!

- Opaaaaa… vidi ti njega a, opasan si ti Aleksa srce… OK vazi!

Ušao sam u sobu, seo na stolicu, pustio nešto od Pink Floyd-a, zapalio pljugu i čekao, dok je ona otišla u svoju sobu. Dok su Floyd-i parali moje uši i otvarali sva čula, ušla je Milena, skockana od glave do pete. Stala je na sred sobe i počela lagano da se uvija i vrti bokovima, počela je da odkopčava bluzu, polako, dugme po dugme, koju je polako počela da skida sa sebe dok nije ostala u brusu. Jebote kolike sise ima da to nije normalno, zatim je povukla šlic od suknje, koja je skliznula niz njene noge, ostala je u halterima i najlonkama i cipelama sa visokom štiklom.

Počeo sam da se skidam i ja svoju majicu i bermude, da bih ostao u boksericama koje su mi sada bile pretesne. Videla je to i počela polako da mi prilazi sve bliže i bliže, otkopčala je brus i bacula ga u ugao sobe, sise su joj ostale slobodne njišući se uz muziku, prišla mi je i vrhom jezika mi prešla preko usana i šapnula na uho:

- Obožavam da se tucam uz Pink Floyd, hoću da ne odvališ od tucanja srce.

Kleknula je ispod mene i polako skinula bokserice i onda njen šok…

- Auuuu macaneee, šta je ovo? Pa ja sam mislila da ti je osrednji, ali ovo je debeo palamar u pičku materinu (BTW, 17 santimetara i 18 santimetar u obimu) pa nije ni čudo što su bežale, ko da primi ovu kurčinu!

Kada je to rekla sva krv je sišla u kurac i da sam mislio da će eksplodirati.

- Lizni ga - i pre nego što sam rekao, ona je već uvukla ceo glavić u usta mumlajući:

- Mmmmmmmmmmmmmm, kako je ukusan i debeo macane, pocepaćeš meee!

Ustao sam i stavio ruku na njeno teme i počeo polako da je nabijam na nabrekli kurac.

- Mmmmmmm to srcee, nabij mi ga u grlo, do kraja mmmmmm, koliko dugo sam čekala na ovakav komad mesnate kurčine mmmmm...

- Polako tetka, svršiću brzo, lezi na krevet.

Legla je, skinuo sam joj cipele, otkopčao čarape sa haltera i svukao skroz mokre gaćice. Počeo sam da je ljubim po nogama, polako, sve do njene glatke pičke. Liznuo sam joj usmine pa prešo jezikom preko klitorisa.

- Ahhh, to macaneee mmmmmm ahhhhhh kako je slatko lišeš mmmmmm!

Uvukao sam joj dva prsta u pičić i lizao klit sve vreme, pa onda tri prsta, našta je ona počela samo da se uvija.

- Tucaj me macane. Molim teee!

Prišao sam i krenuo da trljam glavić preko njenog klita, polako do ulaza pa nazad.

- Ne muči meeee stavi ga poludeću srce

Ušao sam polako, mic po mic, pa vratio nazad, opet ušao i sve dublje i dublje. Krenuo sam sada malo brže i trljao joj klit u isto vreme, sokovi su tekli iz nje što me je omamilo totalno i znak da krenem brže i jače.

- To macaneee, rasturi mi ribici mmmmmm jebi me tucaj me rasturi me kao poslednju kurvu mmm...

Ustala je, i ščpala kurac u usta.

- Hoću da osetim ukus moje ribice mmmmmm kako je slatka a mmmm, jebi me s guza srce.

Okrenula se i istrćila dupe koliko je mogla, taman da imam najbolji prilaz. Uvukao sam ga celom dužinom i to jako, i tako nastavio ritam dok je ona uvijala kukovima, a jednom rukom mesila svoje ogromne sise koje su se klatile u našem ritmu.

- To srce, jače, jače, ne prestaj! Molim te, jebi me jako što jače, jebi me tvoja sam kurva mmmmmm! Ahhhhhh!

Odjednom se sklonila od mene i počela da prska iz pičke kao luda. Seo sam na krevet, okrenuta od mene, sela je na kurac i počela polako da naskače, sve brže i brže, dok je nisam uhvatio za noge i podigao ih uvis i nabijao je što sam jače mogao.

- Ahhh! Volim ovako srce, mmm samo jebi mmmm...

Još jedan mlaz iz njene pičke i jak vrisak.

- Kako me dobro jebeš srce! Mmmmm svrši mi u usta, želim svaku tvoju kap da osetim! Mmmmm...

Ustao sam dok je ona klečala i duboko ga uvlačila u usta, do jaja.

- Mmmmmm jebi me u usta srce, jebi i svrši kao u kurvu raspalu, mmmm kako mi prijaa ovooo mmmm...

Jauknuo sam dok sam joj punio usta vrućom spermom, iscedila ga je do poslednje kapi u mojim mudima.

- Mmmmmm ahhhh srce kako mi je ovo trebalooo, ajmo pod tuš prvo, posle želim da mi pocepaćeš guzu sa tim palamarom.

Na more sam zaboravio…

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti