24°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

KAKVA KAZNA ZA SLUŽAVKU! Prebacio me preko gelendera i zabijao dok mu je žena bila u kadi!

Ima nešto u njemu kad me pogleda, kad jezikom lizne cigaru i zaustavi svoj pogled na meni. Dugo su mi zbog njega bile vlažne gaćice noću, masturbirala sam zamišljajući kakav mu je.  Posle dana provedenih sa njim, kad bih stigla kući, nisam mogla da spavam od bola u pički i do jutra sam tri ili četiri puta jako svršavala, uh kako sam drkala pičku na njega. Međutim, on je bio moj šef, ja obična služavka. Doduše, mislim da me je zaposlio jer sam mu se umiljato ali i pomalo drsko smeškala i na razgovoru sam nosila tesnu majicu na kojoj su mi se ocrtavale bradavice.

To veče je trebao biti prijem u njegovoj kući, bilo je tu puno posla, a njegovoj ženi sam bila trn u oku. Uopšte me nije podnosila. Prvo su došli njegovi poslovni patneri na doručak i čula sam jednog da kaže: 

- Zašto vi držite ovu služavku? Hej, mislim da znam, imam utisak da kad te pogleda da bi te jebala.

OVO MORATE ZNATI

Srbija uvodi obavezan PCR test i karantin od 14 dana?

NESTALA DIVNA IZ NOVOG SADA! Izašla iz stana i od tada joj se GUBI svaki trag!

ODŽOVA DVA TELEFONA OTKRIVAJU KLJUČNE DETALJE: Analiza i utvrđivanje PROPUSTA, zdravstvenog stanja, okolnosti dolaska u Humsku...

OSVETILA MU SE: Bila je PREVARENA i POVREĐENA, ljubavnice su dolazile, a onda je uzela stvar u svoje ruke!

U tom trenu sam se zbunila i ispustila ceo polužavik na pod. On je bio užasno besan, rekao mi je da spremim svoje stvari i da će me i kazniti. Sačekala sam ga u njegovoj sobi. Imao je predivan ogroman krevet, ogroman balkon i ta soba je gledala na čitavo dvorište. Iz nje se ulazilo u kupatilo koje je imalo i ogromnu kadu. Prvo je ušla njegova žena u sobu, a za njom i on. Rekao joj je da ode u kupatilo i da se ubaci u kadu, a da će mi on izreći kaznu. Čim je ona ušla u kupatilo i odvrnula vodu, on je skinuo pantalone. I oh, kakav kurac ima - pomislih, ali sam se pravila da ne gledam. Rekao je: 

- Priđi ovamo! Sada ću te jebati tako jako da ćeš videti, kazniću te najstrašnije, imam da ti ga nabijam i da nisam ni čuo da uživaš, jer čuće nas moja žena a onda ću tek da te razjebem.

Prišao mi je sa leđa, ruke spustio niz grudi, a onda ih obgrlio jednom rukom. Koliko su narasle, nije mogao da ih obuhvati, a drugom rukom je dodirnuo crtu iznad moje pičke i šapnuo: 

- Ovako sam uvek i zamišljao da ti je pička.

Počela sam da se otimam i koprcam, htela sam da se jebemo na moj način, ali me on dohvati, razgoliti mi sise i umiri takošto mi ga je stavio u usta.

- Obradi ga jezikom! Tooooo... Uh, to... Nisi bila dobra, sad ga gutaj!

Vrhom jezika prelazila sam po glaviću, palacala sam jezikom čas sporo, čas ubrzano. Počinjao je da stenje pa sam stala. Uzbudilo me je i to što mu je žena u drugoj prostoriji a ni ne zna kako joj obrađujem muža. Prstima mi je prešao preko pičke, video je kako je otekla od želje. Počeo je da se vrti po sobi. Reče: 

- Pođi za mnom na balkon. 

SAZNAJTE JOŠ

ĆERKA BRANKE PUJIĆ I GAGIJA JOVANOVIĆA PRELAZI U MUZIČKE VODE: Gluma joj ide od ruke, a EVO šta kaže za PROMENU

LETELO PERJE U POLA NOĆI Izabela: Dovodim te do LUDILA!

POŽAR U PANČEVU: Zapalila se štamparija

VREMENSKA PROGNOZA ZA 12.AVGUST: Sunčano i veoma toplo!

Kakav sad balkon? Međutim, imali su balkon koji je gledao na dvorište, nigde ni jedne kuće u blizini. Nagnuo me je preko gelendera i rekao: 

- Ovde nas neće čuti, mogu da te tako sočno izjebem. 

Bila sam naslonjena na ogradu terase, grudi su mi visile sa druge strane. Uhvatio se za njih i tako dobro trzao dok je ubacivao kurac. 

- Jel’ ti se sviđa da te jebem? Ahhhh, kako bih te tucao stalno.

A onda naglo stade, prebaci me preko gelendera, tako da mi je glava bila naopačke, a sise okrenute ka suncu. Tako me je dobro šibao a ja sam mu govorila: 

- Kazni me, ovo nije ništa, tucaj me, uuuh, aaah kazni...

Počinjao je da svršava. Kakav je to jebački uzdah bio, uh što je dobro kad ga čujem. Ustao je i rekao: 

- Samo si deo kazne platila, ostaćeš da radiš ovde ali plaćaćeš kaznu kad god ti ja to tražim. 

Ušao je u kupatilo kod žene dok sam se ja oblačila na terasi. Ostavio je malo odškrinuta vrata tako da sam mogla da vidim kako je jebe u kadi. Stvarno mu je moćan. Svidelo mi se što mogu da vidim kako je tuca, kako su vlažni... Tako ju je jako i dobro jebao, a ona je širom otvorila usta od zadovoljstva i čvrsto stegla oči. Legla sam na njihov krevet i sa njihovim uzdasima, dodirnula sam pičku i počela da je drkam. Uuuuh, kako je drkam! Uuuhhh... Svršila sam misleći na to kako će izgledati sledeća kazna...

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti