22°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

DOŠLI SU NAM VEGANI U RESTORAN! Njihovoj instruktorki nije smetalo da proguta MOJE MESO!

Svojevremeno sam pokušavao nešto da treniram, ali je to bilo jako davno. Nakon prve dve godine kako sam radio kao kuvar odrekao sam se teretana i nekog zdravog života. Previše se radilo do kasno u noć pa bi onda ekipa još malo zaglibila u nekim sumnjivim rupčagama gde se točilo pivo i alkohol u potocima, pa bi drugi dan umirali na poslu sa nekim naci šefom za vratom.

S godinama sam stekao iskustvo, po pitanu alkohola naravno, pa sam znao neka svoja ograničenja i toga sam se držao, jer šefa kuhinje je boleo kurac za to što ti ne znaš da piješ normalno. Drugi dan je trebao da budeš na poslu, inače si leteo sa njega. Sada, nakon 15 godina rada samo se sa smeškom setim tih vremena, iako smo i sada znali da napravimo žurku bez povoda. Sad sam i sam šef, pa više vodim računa o drugima nego o sebi. I dalje ne vežbam, ali ni ne treba mi jer je posao u kuhinji stresan i ubrzan, pa jedva da stigneš i da pojedeš normalno, a od tempa, naročito u sezoni padneš i po nekoliko kila u nedelju dana.

Naš vlasnik je odlučio da se prilagodi nekakvim trendovima takozvane zdrave ishrane, pa je organizovao sa lokalnim fitnes klubom i nekim udruženjem vegana ceo vikend zdrave oshrane. Moja ekipa i ja smo se zgrozili, jer je tu bilo posla da izludiš oko priprema. Što je rekao jedan mladi kuvar ‘Radio bih i četiri svadbe po 300 ljudi za redom nego jedan dan ovo! ‘, a pritom je složio takvu facu da smo se valjali od smeha. Ali, sve to je imalo i jednu svetlu stranu.. . Nives, organizator u fitnes centru, plavušu bujnih grudi i čvrstog i napetog tela. Samo jedan pogled u njene plave oči bio je dovoljan da počne da mi se diže. Narednih nekoliko dana smo sarađivali oko pripreme menija, a u nekoliko navrata sam je uhvatio kako me zamišljeno posmatra, dok me jedan dan nije upitala:

- Kristijane u koju teretanu ideš? - upitala me sa vidnim zanimanjem u pogledu.

Ja sam prasnuo u smeh i brzo joj objasnio da ne idem u nikakvu teretanu, već da je sve to od posla, a malo i genetike, a ona je nastavila;

- Mislila sam stvarno da ideš u teretanu.. .

Svako druženje sa njom je bilo dosta napato za moje međunožje, što zbog toga kako je divno mirisla, što zbog njenog savršenog tena, ali najviše zbog njenog savršenog tela. U tih nedelju dana priprema smo se nekako zbližili, pa su i razgovori postali intimniji, pa sam saznao da je mlađa od mene nekih 8 godina, da nema nikoga, odnosno nema dečka. Nije da ih nije bilo, ali je shvatila da je većina njih po teretanama bez mozga u glavi, a o osećajima da ne pričamo. Dosta ih je bilo na tim supstancama od kojih bi im samo iskakali plihovi. Nije jela meso, osim ponekad piletinu, te ribu, a i to u retkimslučajevima. Bila je veganka, ali sam shvatio da se ne boji uhvatiti u koštac sa dobrim komadom mesa kad joj se ponudi. Došao je i taj vikend, prošla je gomila ljudi, a mi se narintali kao konji u kuhinji, pa se još morali i smeškati pred kamerama lokalnih TV ekipa objašnjavajući suštinu zdrave prehrane.

Nakon toga sam ostao sa Nives u kontaktu, te smo se nakon tri-četiri puta nedeljno počeli zivkati i uvek bi malo poduže razgovarali. Jedan dan kad sam bio slobodan pozvala me u fitnes klub da vidim malo kako to rade.

Moram reći da sam uživao dok sam gledao sva ona ženska tela kako se izvijaju i skaču, naročito Nives koja je u nekim šarenim sportskim gaćicama izgledala savršeno, a njene sise su se isticale u sportskom topiću

Povremano bih video kad bi uhvatio njen pogled u velikom ogledalu, kako joj se bradavice na sisama napinju, a nju bi ozario neki osmeh. Nakon sat vremena je sve bilo gotovo, a ja sam osećao kako su mi gaće napred mokre i samo sam se blaženo smeškao devojkama i ženama dok su odlazile, a Nives mi je polako prišla oznojana i zajapurena, te upitala:

- I? Kako ti se činilo? - upitala je brišući znoj sa sebe, a ja sam je samo pogledao i rekao.

- Ne bi verovala ali gaće su mi napred potpuno mokre - pogledala me i počela da se smeje, pa me mlatnula peškirom po licu.

- Prostak jedan - rekla je i sela se kraj mene, a onda nastavila.- Nadam se da nisi baš previše svršio?

- I ja isto - rekao sam kezeći se kao idiot, a ona je zavukla ruku u moje međunožje i stisla moj tvrdi i napeti kurac koji sam skrivao gornjim delom trenerke.

- Hmmmm... jako si napet, trebao bi se opustiti - rekla je dok su joj se bradavice opet ukrućivale, a ona se sve više naginjala prema meni i uskoro su nam se usne spojile u poljubac.

Nakon toga mi je sve bilo nekako kao u maglici, ali znam da se moj kurac ubrzo našao u njenim ustima i gutala ga je kao da joj je prvi i poslednji. Naravno da takav tretman nisam mogao izdržati i počeo sam se prazniti duboko u njeno grlo. Nije joj smetalo, sve je progutala mljackajući kao da je pojela dobar voćni jogurt. Nastavila mi je drkati kurac i cuclati glavić kako bi i dalje ostao tvrd i uspravan, a onda je skinula onaj svoj topić i ja sam ugledao njene čvrste četvorke sa tvrdim bradavicama, pa sam je privukao bliže k sebi i počeo ih cuclati i ljubiti,  lizati i grickati.

Glasno je stenjala i sva sreća da nije bilo nikoga više u klubu. Rukama sam za to vreme spuštao one njene gaćice i osetio sam čvrstu kožu njene guze pod svojim prstima. Ustala se i sam skinula gaćice, te sam ugledao iz sedećeg pozicije njenu obrijanu picu sa većim usminama koje su sad već bile mokre. Stala je iznad mene raširenih nogu i samo sam se bacio svojim jezikom i usnama na njenu picu, te je počeo oralno obrađivati. Zabila je nokte u moju kosu dok sam je lizao, cuclao klit i grickao usmine, a iz njene pice je samo curilo. Ubrzo je i ona svršavala stisnuvši svojim jakim butinama moje lice, da bi se onda odmakla i iz sedećeg položaja me bacila u ležeći, pa se odmah smestila iznad mog još uvek tvrdog kurca i namestila se iznad njega, te se polako spustila po njemu.

Uživala je u svakom deliću mog kurca koji je ulazio u njenu usku picu. Čim je došla do kraja, malo je stala pomerajući se napred-nazad, a onda se nagnula prema meni i poljubila me dok su njene tvrde bradavice kružile po mojim dlakavim prsima, da bi se onda ona počela da se nabija svojom picom na moj kurac. Bila je u kondiciji i nije joj bio problem nabijati se brzo na moj kurac, pa sam imao osećaj da ona jebe mene, a ne ja nju. Nakon desetak minuta njenog nabijanja promenili smo pozu i sad sam se ja zabijao u nju s guza, pa sam milovao onu čvrstu stražnjicu i mesio je dok sam se zabijao u nju do jaja. Jebali smo se tako neko vreme, a onda se opet ona htela sama da se nabija na mene, pa smo opet zamenili položaje.

Nakon par minuta njenog nabijanja sam počeo svršavati, a i ona je ubrzala, pa je ubrzo i ona svršila. samo se ispružila preko mene i dahtala ubrzano dok sam ja osjećao na svojim jajima kako se iz nje cijedi, a onda mi je i kurac ispao iz nje, te se ubrzo napravila lokvica na strunjači na kojoj smo ležali od naših sokova. Polako smo ustali i obukli se oboje crveni kao rakovi, a Nives me pogledala i samo upitala:

- Idemo kod mene ili kod tebe? -a ja sam samo slegnuo ramenima i tako smo otišli kod nje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti