19°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

REDALJKA! PRVO MOJ DEČKO, A ONDA NJEGOV TATA Bio je OGROMAN, ali užitak je bio jači od BOLA

Pre četiri meseca upoznala sam Ivana. Ne znam jesam li se zaljubila ali zavisna sam o seksu s njim. Imam 19 godina, a Ivan 20 i on mi je drugi dečko s kojim se jebem. Prvi nije Bog zna što bio. Rasturio mi je himen. Nije baš bolelo jer je imao dosta tankog i malog. Nekoliko puta smo se seksali i mislila sam da doživljavam prave orgazme ali nisam.

To sam tek sa Ivanom shvatila. Ivan me tako uzbudljivo obrađuje i orgazmi s njim dovode me do besvesti. Ima veliku kurčinu ali ne tako debelu što mi i paše jer ja imam prilično usku pičku. Seks nam je fenomenalan. I on to potvrđuje. Ivanova mama je umrla jako mlada a tata mu ima 39 godina. Koja je to faca od čoveka! Snažne, nabildovane ruke, ravan stomak i čvrst kao kamen, široka ramena i široke grudi sa tek malo dlaka po njima. A noge su mu snažne, guzica čvrsta i izbačena. Kako mu pantalone dobro stoje. I nisam mogla da ne primetim međunožje koje je bilo ispunjeno. Često sam pomišljala da je tom čoveku uvek dignut. Ali takav je bio opušten…

Živela sam sa roditeljima ali više vremena provodila sam sa Ivanom i ako smo se tek upoznali. I taj dan sam bila kod Ivana i tuširala se. Ivan je ušao u kupatilo potpuno go. Pružio mi je ruku i izašla sam iz kade a on me postavio na ivicu kade i raširio mi noge kleknuvši ispred mene. Jezikom je prodro između usmina moje obrijane pičke. Odjednom se užarila. Pridržavala sam se za ivicu kade, jaukala, stenjala i jecala od užitka. Drhtala sam i grizla usne. Lizao mi je klitoris a prstom obrađivao moju vlažnu unutrašnjost. A kada je jezik zabio unutra stresla sam se i vrisnula.

VESTI DANA

SUTRA KRIZNI ŠTAB! Šta čeka Srbiju, pooštravanje mera, ili ne? "Građani neka ne brinu"!

SRBIJA UBEDLJIVO PRVA! Nema nam premca u regionu, a u Evropi smo DRUGI!

KATASTROFA U PODGORICI: Svaki treći nastavnik ZARAŽEN, studenti drže časove!

VERNICI DANAS SLAVE SVETE APOSTOLE ARHIPA, FILIMONA I APFIJU: Bog deli darove, ovo je molitva za izlazak iz nevolja

BJELICA I KINGSI UBILI ŠAMPIONA! Triler u Kaliforniji, Sakramento srušio Lejkerse (VIDEO)

Nakon što sam se smirila otvorila sam oči i ugledala njegovog tatu na vratima. Ivan ga nije video. To me dodatno napalilo još kada sam videla kako mu se međunožje povećalo. Činilo se da će iskočiti i pocepati pantalone. Gotovo uvek ih je nosio a i suuuuupeeeeer su mu stajale. Podigla sam Ivana i kleknula ispred njega.

- Moram ti se odužiti za ovo - rekla sam i zgrabila mu kurac u ruku.

Prvo sam ga drkala, pa jezikom oblizala njegov glavić i tek onda ga zgrabila u usta. Valjda od uzbuđenja što njegov tata gleda kao nikada do sada sam mu ga pušila. On je to pokazivao neverovatnim stenjenjem, urlikanjem i drhtanjem.

- Ooohhhh… kako dobro pušišš…. aaaaaahhhhh - vikao je sav u transu. 

Krišom sam pogledala njegovog tatu koji je bio crven kao paprika. Ivan je svršio po mom licu. Šta sam mogla polizala sam, a tata mu je otišao. Sigurna sam da je otišao da izdrka svoju gromadu. Šta bih sve dala da ga mogu videti.

- Moram da idem, kasno je - rekla sam Ivanu.

- Zar da odeš a na ne pojebem tvoju slatku pičkicu? - upitao je iznenađeno.

- Pa ako možeš nakon ovoga - provocirala sam ga.

Počeo je izbezumljeno da mi ljubi sise koje su za moju vitku figuru bile jako ogromne. Lizao mi je bradavice a sebi navlačio kožu preko vrha penisa. Malo sam mu pomogla. Kako se brzo probudio. Spustio je dasku od WC šolje i stavio peškir, pa seo na nju. Uhvatio me za kukove i privukao k sebi. U jednom potezu nabio me na njegovu nabreklu tvrdu kurčinu.

- Aaaaahhh - prostenjala sam tiho.

Sela sam i okrenula mu leđa. Tu pozu još nismo bili isprobali. Počela sam da se dižem i spuštam na taj topli kurac. Blaženo i tiho sam stenjala i uzdisala. Ali, kako se vatra u mom telu pojačavala i ja sam se jače nabijala tako sam glasnije stenjala i jecala.

Počela sam da trljam klitoris, a kada sam počela gotovo da vrištim od naleta orgazma začepio mi je usta dlanom

Tresla sam se od organzma i jecala sedeći na kurcu koji je pulsirao u meni. Ivan me podigao i nagnuo nad kadu.

- Drži se čvrsto - rekao mi je i svom silinom mi ga odpozadi nabio u uzavrelu pičku.

Opet mi je začepio usta. O kako me je kidao. Nabijao ga je do kraja. Pitala sam se kuda ulazi ta ogromna kurčina. Vadio ga je do kraja, malo me je palio glavićem i opet ga zabijao do kraja. Jednom rukom zgrabio je moju sisu a drugom držao za kuk. Više se nije zadržavao dugo napolju odmah ga je nabijao nazad. Pa ga je vadio samo do pola. Bila sam izbezumljena i jedva stajala na nogama. Počela sam sama da se nabijam i mešam kukovima.

- Ajjjjj... svršiću... - uzviknuo je Ivan i razlio mlaz sperme po mojim guzovima a ostatak je istresao po leđima.

Onda smo se dugo ljubili, pa se obukli i izašli. Njegov tata je gledao kasne vesti na TV-u. Sledila sam se kada je Ivan rekao:

- Tata hoćeš li da odvezeš moju dragu kući, znaš da posle 22 ne smem da vozim jer imam još probnu vozačku.

Njegov tata to je jedva dočekao a meni je vrelina prostrujila niz leđa i stomak i nekako se zaustavila na mojoj pičkici. Otišao je prvo u WC i izašao sav mirišljav. Seli smo u auto i oboje ćutali. Čula sam samo sebe kako nekontrolisano dišem, a struja mi je strujila međunožjem. Posmatrala sam njegove snažne šake koje su držale volan. Odjednom je skrenuo na neki puteljak u šumici.

- Heej - uzviknula sam.

- Smiri se - rekao je i primaknuo ruku mojim butinama.

Imala sam suknju koju je on podizao milujući mi butine. Nisam mogla da se pomaknem a moja pohotna pička je gorela. I to samo kako gorela kao nikada do sada. Preko gaća me je dirao a mene je to izludelo. Tiho sam prostenjala i zatvorila oči. Drugu ruku zavukao je u moju bluzu i ja sam se stresla. Nežno je obuhvatio sisu i raskopčao mi košulju.

- Kako si lepa. Imaš najlepše i najčvršće sise koja sam video - prošaptao je.

- Ne smemo - jedva sam izustila.

Polizao mi je bradavicu na neki poseban način i meni se zavrtelo u glavi.

- Tako lepa i mlada devojka mora iskusi pravi seks, videćeš kako je kada te jebe iskusni jebač. Toliko sam žena pojebao a ni jedna se nije požalila. Tažile su još.

Govorio je tiho dok mi je ljubio vrat i sise a onda opet bradavice. A druga ruka malo je stala. Prvo je obrađivao moje napete sise i ukrućene bradavice. Mumljao je i disao kroz nos a meni se vrtelo u glavi. Zatim je opet vratio ruku dole i sada sam raširila noge. Potpuno sam izgubila razum i zaboravila činjenicu da mi je on zabranjen.

- O kako si mokra. Maknimo gaćice smetaju - rekao je.

Malo sam podigla guzu i on ih skide. Još je nije video ali obrađivao je prstima.

- O Božeeeeee… ohhhhhhh… aaaaaaaaaaaahhhhhh… jaaaoooooooo… uuuuuuu… - stenjala sam i jecala a onda nekontrolisano i ubrzano počela da diše.

Njegov sin mi nikada nije tako masirao klitoris i tako zabijao prste. Kada sam se protresla u snažnom orgazmu izašao je iz auta i rekao mi da sednem s nogama napolju. Poslušala sam ga. Podigao mi je suknju preko kukova, bluzu otkopčao do kraja, a grudnjak mi je stajao ispod sisa. Kleknuo je ispred mene i još mi više raširio noge. Zabio je glavu u moje mokro međunožje. Čim je jezikom dotakao moj klitoris pala sam u trans.

- O… oh… kako dobro to… raditeeeee… još… samo tako nastvite… tooeee toooo… - vikala sam tresući se kao u groznici.

Nabijala sam se na njegov jezik, vrtela kukovima i stenjala kao luda. Zaista je imao iskustva. Nakon što sam vrišteći dvaputa snažno svršila i nakon što mi se snaga vratila u telo ustala sam i klekla ispred njega. Drhtavim rukama sam otkopčavala pantalone u čežnji da da čim pre vidim taj kurac. Imala sam štoa i videti. Nije imao gaće a iz pantalona je iskočio najdeblji kurac koji sam videla. U poludignutom stanju bio je ogroman. Bio je dlakav ali ne previše.

- Ohhhh - nesvesno sam uzdahnula.

Nisam mogla da ga obuhvatim svojom šakom, Najpre sam počela palacati jezikom po glaviću koji je isto bio ogroman

Navlačila sam kožicu i lizala sam ga. A onda ga jedva stavila u usta. Mislila sam da ću se ugušiti. Samo sam glavić uspela da obuhvatim usnama. Ali ubrzo sam ga ugurala dublje u usta i nekako se privikla. Držala sam ga za njegove snažne butine i pušila mu koliko sam mogla. Bio je razuman. Držao me za glavu ali nije se nabijao. Pustio je da radim koliko mogu. Noge su počele da mi se tresu. Podigla sam pogled na njegovo predivno lice. Bio je zanesen, oči su mu bile zatvorene.

- Ohhh mala… stvarno dobro pušiš… - uzviknuo je sve se jače tresući.

Svršio je i videla sam da je razočaran.

- Ma dićiće se opet - rekao je počevši ga natezati.

- Pustite mene - rekla sam i uhvatila ga za kurac i strasno poljubila.

Uzvratio mi je poljubac od kojeg mi se zavrtelo. Kako se savršeno ljubi. Oboje smo teško disali, a onda je on počeo da stenje.

- Želim da ga nabijem u tvoju prelepu vrelu pičkicu… Želim da te jebem - uzdisao je drhteći i stenjajući.

Uhvatila me jeza pri pomisli da ova gromada razara moju usku pičku. Ali, ona se očigledno nije bunila jer je vrila. I sokovi su već provrili. Kurac mu je već bio u punom naponu. Odveo me do haube i stavio na nju. Raširio mi je noge a jednu podigao i držao je tako. Najpre ju je oblizao par puta.

- O kako lepo miriše mlada ne toliko izjebana pičkica… Izluđuješ me - govorio je i primakao glavić ulazu u moju unutrašnjost koja je još više vrila.

- Jooj polako molim Vas… polako… da ne boli… - prostenjala sam.

U očima sam videla da ga to pali. Očigledno je voleo dominantnost i moć. Moram da priznam da me pomalo i uzbuđivala pomisao na slatku patnju i bol. Nisam ni sanjala o onome što sledi. Počeo je da ga gura a ja sam zadrhtala i zabacila glavu. Bolelo je, peklo! Jecala sam a njega je to palilo. Još nije ni ceo glavić ušao. Prodirao je sigurno i snažno.

- Uuuujjjjjjj… joooooooooojjjjjj… aahhhhh… boliiiiii… - jecala sam i stenjala.

Vatra mi je drala leđa, stomak ali najviše pičku koja je pomalo počela da ga prima. Podigla sam se sa haube i čvrsto i grčevito ga zagrlila držeći ga za majicu. Činilo se kao da ću je pocepati.

- Ah, ah, ahhh - počela sam i da plaćem a bila sam oblivena znojem.

On je drhtao kao u groznici. Primila sam ga nešto malo manje od pola. Odjednom je bol postajala sve slađa. Bacio me opet na haubu i stavio mi ruku u usta.

- Izvini - rekao je.

Nisam imala pojma za šta se izvinjava. Ubrzo sam shvatila. Snažno, svom snagom, žestinom i brzinom nabio ga je u mene. Zgrčila sam se, suze mi potekle niz lice, jauknula sam i zagrizla njegovu ruku. I on je zgrčio lice. Mislim da sam na par sekundi bila bez svesti. Uspeo je, ušao je ceo. Kada sam došla k sebi osećaj je bio divan. Držao ga je u meni i polako vrteo u krug da se priviknem na tu debljinu.

- Ahhhhh… može… jebi me… spremna sam… - prostenjala sam.

Jedva je dočekao. Držao mi je nogu u vazduhu i počeo da ga vadi jako polako. O kako je bilo dobro. Polako ga je i vraćao a ja sam uživala. Moja pička primala ga je celog i već se navikla na njega. Nakon par nežnih i polaganih uboda izvadio ga je do kraja i svom silinom vratio nazad. Mislila sam da ću probiti staklo na autu koliko su me odbacivali njegovi ubodi. Držao me je i svom silinom jebao kako nikad niko nije. Bilo je to nešto novo ali i predivno. Počela sam da svršavam i stežem ga svojim mišićima da ga što duže zadržim unutra. Malo je usporio i pustio me da se smirim. Bila sam u transu, potpuno izgubljena. Nastavio je da me probada i razdire ali to je bilo nešto nalepše u mom životu. Jecajući i vrišteći sam svršavala a on je još bio u punom naponu snage. Odkud čoveku u njegovim godinama tolika izdržljivost? Skinuo me sa haube držeći me na svom nabreklom kurcu. Okrenuo me i oslonio rukama na haubu. Nastavio je da me razdire odpozadi.

PROČITAJTE JOŠ

EVAKUISAN TADŽ MAHAL! Akcija kao iz filma, specijalci pretražuju mauzolej! (VIDEO)

BRAZIL ZAVIJEN U CRNO: Drugi dan zaredom rekordan broj umrlih od korone

SRBIN SE VRATIO, ATLANTA POBEĐUJE: Hoksi ugasili magiju, Bogdan 9 poena (VIDEO)

- Oh… uhah… - udisala sam.

Mislila sam da više ne mogu da svršavam ali sam se prevarila. I te kako sam svršila i to snažno. Ubrzo mi se i on pridružio. O kako sam ga samo još želela. Zakopčao je pantalone.

- Idemo - rekao je.

Seo je za volan ali sam ga zadržala kada je hteo da upali auto. Otkopčala sam mu pantalone i počela da mu ga drkam i pušim. Koliko sam samo čeznula za tim kurcem kog sam se prepala i koji me pocepao. Kada se ukrutio sela sam na njega i polako se namestila. Držala sam se rukama za naslonjač sedišta i stenjući lagano i polako se nabijala na tvrdi kurac. Pustio me da se izjebem kako ja želim što me iznenadilo. Bila sam uverena da on mora da vodi. Očigledno mu je prijala moja vlažna i vrela pičkica koja ga je tako strasno primala u sebe. Sve vreme dok sam se ja polako i nežno nabijala jezikom je palacao moje nabrekle bradavice. Bila sam u pravu da mu prija moja pička.

- Oh malena tako mi prija kada je u tebi. Da bar mogu večno da ostanem - rekao mi je.

O da bar… Opet sam nekoliko puta svršila. Nije se odvajao od mojih sisa, trpao ih je u usta, dudlao i lizao. Uz snažan potres tela i on je svršio. Bila je ovo najlepša noć mog života - izjebana i od sina i od tate koji je itekako znao kako se to radi. Pitao me hoćemo li to da ponovimo.

- Razmisliću - odgovorih.

Ipak mi je Ivan dečko a on njegov tata. Tata koji mi je pokazao što je pravi orgazam i pravi užitak seksa. Ispunio je svaku poru mog tela i od mene načinio pohotnicu. Sada razumijem zašto su žene tražile još nakon što ih je izjebao. Ali ja ću razmisliti…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti