10°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Happy BSC

DRAGOJE MILINKOVIĆ U "IZA BRAVE" Iz medija sam saznao da je Jelena ubijena, SVE MI JE SMESTILA BIVŠA ŽENA!!

I večerašnje izdanje lediće krv u žilama jer pred kamerama je Dragoje Milinković, biznismen iz Priboja, optužen za ubistvo pevačice Jelene Marjanović, a njegova ispovest o danima provedenim u zatvoru je šokantna.

Smrt pevačice Jelene Marijanović i danas intrigira javost u Srbiji. Jedan koji je bio uhapšen u tom predmetu bio je i gost naše emisije "Iza brave" Dragoje Milinković

Kroz svedočanstvo Dragoja Milinkovića, advokata odbrane Predraga Savića, forenzičara Nenada Šipke, novinarke Ljiljane Stanišić i eminentnih stručnjaka u oblasti prava moći ćete i sami da izvučete zaključak.

VAŽNO:

EMISIJA KOJU ČEKA CEO REGION "IZA BRAVE"! Optuženi za ubistvo Jelene Marjanović otkriva ONO ŠTO NIKO NIJE ZNAO! (21:50, HAPPY TV)

SKANDAL! Oskrnavljen spomenik Stefanu Nemanji: Mladić otkinuo deo krsta, pa krenuo da beži!

BEZ NAZNAKA O POPUŠTANJU MERA:Tiodorović: "Ako se popuste mere prema ugostiteljima, biće to dozvola da se otvore bašte"

SLETEO SA KOLOVOZA! Saobraćajna nesreća na auto-putu

Kako je nevin preživeo pakao!

- Trideset policajaca tog 6. novembra je došlo da me hapsi, a ja Jelenu nisam ni poznavao. Iza Brave svi te zaborave.

IZ MEDIJA SAM SAZNAO DA JE JELENA MARIJANOVIĆ UBIJENA

- Ja sam Dragoje Milinković i proveo sam devet meseci i jedan dan u zatvoru u Valjevu. Spominjem se u tom predmetu zbog moje bivše supruge koja je pisala na "fejsbuku"sve o tome. Ja Jelenu nisam poznavao, iz medija sam saznao da je ona ubijena. 

Novinarka Ljiljana Stanišić: 

- Sve je krenulo 2.aprila 2016 kada sam ja bila u jednom lokalu, taj dan se pretvorio u strah.  Advokatica Zora Dobričanin i ja smo bile tog dana na kafi kada su joj javili da je nestala žena u Borči. Zora je tada rekla da se pošalju podaci i da novinari to objave, mi smo imale dobru volju da se pronađe devojka. Kada su mi poslali ime, videla sam da se radi o Jeleni. Onda sam pričala sa ljudima iz MUPa i tada su mi potvdili da je prijavljen nesrtanak Jelene Marijanović.

Forenžičar - Nenad Šipka:

- Kada smo došli na lice mesta moji ljudi i ja odmah smo ustanoviili  da se događaj tu nije mogao dogoditi. Vidljivost je bila takva da nije bilo moguće da neko to ne vidi. Uvek je neko prolazio tim nasipom. Nije bilo moguće da nema nikoga na nasipu. Ja kažem da Jelena nije ubijena na nasipu. Mnogi dokazi su stizali. Advokatu Saviču su stigle slike anonomno, i na tim slikama Jelenina majica je bila bez krvi. To je bio prvi znak da tu nešto nije dobro.

PROČITAJTE JOŠ:

VAKCINACIJA U NIŠU: DO DANAS DATO 110.000 DOZA

Zemljotres u Albaniji i Severnoj Makedoniji!

PRAVO NA SAJAM! Albanske stjuardese u redu za vakcinu protiv korona virusa (FOTO)

Časlav Ristić - forenzičar:

- Tragovi nastaju na licu mesta. Oni nam pokazuju da se dogodilo krivično delo ili neki drugi događaj. Značaj tragova je taj da se sazna i vreme i mesto, a može pronaći i motiv krivičnog dela. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti