3°C

Beograd

Photo: Tanjug/ZORAN ZESTIC

Izvor: HappyBSC

PREDSEDNIK VUČIĆ PRAVI KONSTRUKTIVNE PLANOVE ZA SRBIJU: "Želeli bismo da dovedemo nove investitore iz zemlje i inostranstva!" (FOTO)

Predsednik Srbije  - Aleksandar Vučić sa građanima je danas putem socijalne platforme Instagram podelio kako provodi dan, po običaju veoma konstruktivno i radno, u društvu savetnika Danila Cicimila, sa kojim pravi nove planove.

VUČIĆ SUTRA SA MLADIM SPORTISTIMA: Prijem za učesnike kampa "Srbija te zove 2022"

- Mnogo ljudi je na odmoru, nema zvaničnih sastanaka, pa smo sebi dozvolili luksuz da ne budemo u odelima. Mnogo važnije, sa Danilom Cicmilom pravimo planove u koje okružne i opštinske centre u Srbiji bismo želeli da dovedemo nove investitore iz zemlje i inostranstva - napisao je predsednik.

Pored toga je istakao kako je dosta fabrika je otvoreno, ali i dalje ima mesta gde to nije učinjeno, a u planu su. 

- Zato ćemo u narednom periodu dati sve od sebe da investitore dovedemo u Sombor, Požarevac, Kikindu, Vrbas, Bačku Palanku, Negotin, Zaječar, Užice, Prokuplje, Novi Pazar, Prijepolje. Na kraju, sve puteve, pruge, bolnice, škole, pozorišta, muzeje, stadione uspeli smo da izgradimo i obnovimo zahvaljujući novim fabrikama, većem izvozu i ubrzanom ekonomskom rastu naše zemlje. To je trajno opredeljenje Srbije i niko nas po tom pitanju ne može zaustaviti - objasnio je Vučić putem svog Instagram profila. 

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar