4°C

Beograd

Photo: youtube/printscreen

Izvor: Happy BSC

DANAS ZASEDA KRIZNI ŠTAB: Evo koje teme će biti na stolu

Očekuje se da će članovi Kriznog štaba raspravljati o mogućnosti ukidanju negativnog PCR testa za sve za ulazak u Srbiju.

SAZNAJTE JOŠ

OTKRIVENO ŠTA SE DESILO NA KAPITOLU! Tajna služba se obratila Amerikancima!

GORI KAPITOL HIL! Vatra kulja, još uvek se ne zna o kakvoj pretnji je reč! (VIDEO)

BLAGI PORAST BROJKI: 1.578 novozaraženih, preminuo 21 pacijent

BAJATOVIĆ NA HAPPY TV: Vladin plan mora da se sprovede! (VIDEO)

Krizni štab za borbu protiv korona virusa zaseda danas, a sednica će početi u 9.00 časova u Palati Srbija.

Očekuje se da će članovi Kriznog štaba raspravljati o mogućnosti ukidanju negativnog PCR testa za sve za ulazak u Srbiju.

Na stolu će biti i razmatranje mogućeg produženja radnog vremena ugostiteljskih i trgovinskih objekata, koji rade do 20 sati, odnosno do 21 sat radnje s prehrambenom robom.

Član Kriznog štaba i imunolog Srđa Janković poručio je ranije da uprkos boljoj epidemiološkoj situaciji uopšte nije trenutak da pričamo o ublažavanju mera.

"ĆIRILICA"

U "ĆIRILICI"! MRAČNE TAJNE "ŠKOLA ZA TALENTE"! Mnoge su povezane sa pedofilskim lancima!

MORAMO DA SARAĐUJEMO SA SVIMA! Ako se opredelimo samo za jednu stranu, tog trenutka ćemo nestati!

SLOVENCI NISU NACIONALISTI! Hrvati su me izbrisali iz svih knjiga! U svakom leksikonu u Sloveniji stoji moje ime!

- Naravno da epidemiolozi i ja kao imunolog nećemo zagovarati popuštanje mera na sednici Kriznog štaba. Ovo je tek početak poboljšanja, još uvek je potencija da se epidemija rasplamsa značajan. Bolnice se još uvek nisu ispraznile i još uvek imamo dnevno veliki broj preminulih - rekao je Janković.

On je tom prilikom istakao da se uvek pred sednicu spekuliše da li će neka mera biti doneta, ali trenutno je najvažnije da se isprati situacija do kraja i nastavi povoljan trend.

- Bitno je da poštujemo mere koje su na snazi, mere su teške za privredu, ali ljudski životi su najznačajniji. Nama je cilj kao lekarima da brinemo isključivo o zdravlju, ali to ne znači da ne uvažavamo da postoji i drugi legitiman način razmišljanja - dodao je Janković.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar