11°C

Beograd

Photo: PIXABAY/ilustracija

Izvor: informer

DA SE NAJEŽIŠ! Pokojnik MAHAO iz sanduka na sahrani! Naučnici imaju objašnjenje! (VIDEO)

Jeziva scena snimljena je na jednom pogrebu u Indoneziji gde je osoba koja je preminula mahnula iz kovčega kroz "stakleni prozor" ili je barem tako izgledalo. 

Ožalošćena porodica i sveštenik okupili su se na groblju u gradu Manado u severnom Sulavesiju 5. maja kako bi sahranili muškarca koji je preminuo. Dok je sveštenik govorio, na snimku koji je snimio jedan od učesnika pogreba vidi se kako se u kovčegu pomiče ruka prema staklenom delu i izgleda kao da muškarac maše.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nakon što je snimak objavljen, lokalno stanovništvo odmah je pomislilo kako je muškarac zapravo bio živ i da je hteo da pobegne. Ipak, to se ne može sa sigurnošću tvrditi. Nakon ”mahanja” niko nije otvorio sanduk. Ipak, veća je verovatnost da se mrtvak “pomakao” zbog ukočenosti i procesa razgradnje tela.

 Naime, u studiji objavljenoj u septembru 2019. godine koje su proveli naučnici s australijskog univerziteta “Central Queensland University” u Rokhemptonu otkriveno je kako leš može promeniti pozu bez “spoljne pomoći”, a rezultat tog istraživanja važan je za forenzičku nauku.

Inače, video je objavljen maja 2020. godine, ali je ponovo postao viralan i probudio veliku pažnju publike.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar