4°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: Happy BSC

NIJE MU BILO SVEJEDNO! Do Tirketa stigle glasine o tome šta radi trudna Neda! (GALERIJA)

Tokom  protekle emisije pokrenute su najaktuelnije teme u vili  Parovi . Iza nas je bila burna noć, a učesnici su bili prilično aktivni i borili su se za reč da iznesu svoje mišljenje. 

VAŽNO

VULIN ODBRUSIO IZETBEGOVIĆU: Mržnja je jača od razuma!

MUŠKARAC SE UTOPIO NA PALIĆKOM JEZERU: Potraga i dalje traje!

GRADONAČELNIK ČAČKA SAOPŠTIO: Lokalizovan požar kod "Slobode", nema povređenih

MANIJAK POKAZIVAO POLNI ORGAN U CENTRU BEOGRADA: Pretio i napadao žene!

MINISTARSTVO ODBRANE SAOPŠTILO: Tokom posete britanskog ministra Volas, nije potpisan bilo kakav dokument u kojem se pominje Rusija!

Nakon što su Parovi odgledali profil Aleksandra Bjelanovića Tirketa koji je zauzeo drugo mesto na tabeli, dobio je reč reč. 

- Polako ljudi, što ga napadate? Napolju mu je trudna možda devojka, on ni ne zna da li mu je devojka. Ovde ju je optuživao da će ga trudna prevariti na njegove oči sa Milijem, zamisli šta je napolju. Ti si je ovde optuživao - rekla je voditeljka 

- Nemam ja uopšte tu bojazan. Neda nije ta glava - branio je Tirke svoju izabranicu, iako mu nije bilo svejedno sudeći po njegovom izrazu lica.

Neda kada se smuva, vodi ljubav isključivo kada se zaljubi i kada nekoga voli - odgovorio je Tirke.

Potom je uledila  pesma "Udahni duboko", a Parovi su zaigrali u ritmu muzike. Mili i Marko Perović su skakutali po vili, a svi su se smejali.

POGLEDAJTE GALERIJU:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad