15°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Happy BSC

OVAKO SAM IZGUBILA NEVINOST: Uvalio mi je prst, bolelo me je ali me je jako ložilo!

 Sećam se da mi je bilo jedva 17 godina. Drug iz ulice me pozvao kod sebe u stan da bi mi dao neki disk.  Znala sam da želi da spava sa mnom.  Dugo me nagovarao, ali ja nisam želela… Zapravo, želela sam, ali nisam htela baš odmah da  pristanem. Jednom sam rekla da bi volela da probam malo grublji seks. 

Dok smo sedeli na kauču u njegovoj sobi i slušali muziku, on me je iznenadio i čvrsto uhvatio za sisu. Jednom rukom me je vukao za kosu, a drugom me je dirao po sisama i to prilično grubo… Ja sam vrisnula od bola, a on mi je rekao: vrišti, tako ti i treba kada si glumila da ne želiš…

PROČITAJTE JOŠ: Baš je poslušan, komentarisala je gospođa… -Dresirala sam ga… Hahaha… On je moja sluškinja, jel tako??

Počeo je da me ljubi u usta, zabio mi je jezik sve do grla, onda me je grizao po vratu i to baš žestoko… Zavukao mi je ruku ispod majice i u grudnjak i počeo da mi štipa sise, da ih gnječi. Bolelo me, a on je opet rekao: šta je, kurvice, boli te, je li… Mene jeste bolelo, ali mi je bilo baš ugodno da me je to ložilo. 

Skinuo mi je majicu i brus i počeo da mi grize sise, sisa bradavice… ja sam se izvijala, vrištala i plakala… Onda mi je skinuo pantalone i gaćice… bile su to tamno crvene tangice… povalio me na kauč i počeo da mi dira pičkicu. Bila je obrijana i mokra. Zgrabila sam ga za kurac kroz pantalone i dirala ga, onda mi je uvalio prst u pičku, govorio je: kako si mokra, kako si dobra!

Potom mi je stavio i drugi prst i mene je malo zabolelo.  Rekla sam da me boli, a on je rekao: nek te boli… svidelo mi se što je grub. Brzo je skinuo pantalone i gaće i dalje nastavio da mi dira pičku. Stenjala sam i vrištala. Uzela sam njegov kurac i počela da mu drkam.  naredio mi je da mu popušim kurčinu. Stavila sam ga u usta i počela da pušim, to mi je bilo i prvo pušenje, ali gledala sam dosta pornića. Dok sam pušila vukao me za kosu i gnječio sise. Onda me bacio na leđa i raširio mi noge. Legao je na mene, a ja sam rekla: molim te, polako, znaš da sam nevina.

PROČITAJTE JOŠ:  BILA SAM OČARANA: Stezao mi je butine dok mi je lizao mačkicu i to me je uzbudilo!

Rekao je da neće polako i da hoće da me boli. Ušao je u mene tako jako i grubo, mislila sam da ću umreti od bola. Počela sam da vrištim, al mi je stavio ruku na usta. Jebao me žestoko i držao ruku preko usta. Ja sam se otimala i onda me je šljapnuo po guzi i nastavio da me jebe.

Rekao je : htela si grubo i evo ti sad, kurvice, jebačice moja, pušačice… od sada si moja pušačica, je li ti jasno…

Nastavio je da me jebe, al mi je sklonio ruku sa usta i ja sam vrištala i plakala… ali mi je bilo dobro…

PROČITAJTE JOŠ:  ZUBARKA SVETLANA GA LIZALA KAO LIZALICU: Gurnuo sam joj svoj nabrekli tvrdi alat u mirisnu mačkicu - zajecala je!

Počela sam da vrištim: to, to, još, jebi me još… Izjebao me žestoko…

Šminka mi je bila razmazana, kosa preko lica, a ja uplakana… Svršio mi je po sisama…

Posle ovog smo se redovno jebali još naredne dve godine…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar