32°C

Beograd

Photo: pixabay/xusenru

Izvor: Happy BSC

RASTURAO SAM MAČKICU RIBI SA INSTAGRAMA Gledao sam kako joj sperma curi niz butine...Bila je moja mokra, napaljena

Aprila te godine, nakon duže veze, raskinuo sam sa devojkom. Nedugo nakon toga, bacio sam se u traženje ribe na Instagramu. Iskreno, nisam verovao da je tu moguće naći devojku, činilo se da je to samo bajka.

Nakon nekoliko dana, profil mi je posetila jedna devojka. Delovala je zgodno. Nakon par poruka, tražila je moj broj telefona, i odmah me pozvala. Mislio sam da me zove da se zeza, da je neozbiljna. Ali, nisam bio u pravu. Rekla je da dolazi u moj grad da traži posao, pa da odemo na kafu. Sutradan smo se videli. Čekala me je. Izgledala mi je slatko i njena figura mi se dopala. Ne preterano mršava, ali ni debela. Moj tip.

PROČITAJTE JOŠ: IMALA JE ZATEGNUTU POZADINU:Vrištala je i zabijala mi nokte u leđa, dok sam joj stavljao svoju alatku!

Njene svetlo- sive farmerke ocrtavale su veliku, lepo oblikovanu guzu - videlo se da vežba. Dok smo sedeli, često mi je pogled padao na njene prekrštene noge, nisam mogao da se suzdržim, hteo sam da je skinem i ližem od stopala do pičkice. U razgovoru sam da sam joj se dopao i da imam šanse. Tada sam je vratio kući. Kada je izlazila iz auta, pogledali smo se, kao da smo hteli da se poljubimo, prešla mi je noktima preko grudi i približila mi usne ali… Ništa se nije. Istog dana smo se dopisivali. Otvoreno mi je rekla da joj se dopadam i da me želi; slala mi je fotografije u tangicama da me napali. Rekla je da dolazi sutradan da konkuriše u jednoj firmi za posao, i da, ako hoću, je sačekam na autobuskoj. Tako je i bilo i, poljubac je konačno pao, ali onaj pozdravni.

Kada je završila razgovor, išli smo na giros. Pitao sam je da odemo do mene. Pristala je. Kada smo došli, prvo što je uradila, pogledala je kroz prozor. Ovog puta je nosila letnju suknjicu koja se zadigla čim se propela ka prozoru. Stvrdnuo mi se, hteo sam da je zgrabim i pojebem. Znala je da je gledam, ali se igrala sa mnom i skretala je temu. Pričala je kako joj se sviđa pogled sa mog prozora, pošto je stan na sedmom spratu. Okrenula se konačno, krevet je bio razvučen. Sela je, ali i dalje je gledala u pravcu prozora. Tog trenutka sam joj zavukao ruku ispod haljinice i počeo da je mazim po bradavicama - imala je mekane poveće sise, koje sam hteo i da gricnem.  Nije se protivila. Privukao sam je. Poljubio. Zagrlila me je. Ljubio sam je po vratu, grudima…Počeo sam da joj ližem stomak i zadigao sam joj haljinu kako bih video njeno prelepo golo telo. 

PROČITAJTE JOŠ: VRELA GOGA SA FEJSBUKA: Otkopčala mi je farmerice i znalački oblizala moju batinu!

Ubrzo sam joj se usnama spustio između butina, skinuo sam joj haljinu, a nakon toga i gaćice. Osetio sam usku, obrijanu pičkicu pod jezikom, imam dug jezik, pa sam počeo da joj ga guram unutra. Čvrsto me je zgrabila za kosu i stezala nogama. Nežno je stenjala, a kad sam joj ubacio prste, osetio sam kako joj se pičkica steže iznutra. Uživala je i bila jako mokra. Brzinom svetlosti sam se skinuo. Onako gola, mahinalno me je pitala: „Da li mogu da ti verujem?“ Odgovorio sam da se opusti, da je sve okej…

Uhvatio sam je za noge i privukao. Moja nabubrela debela kita htela je da eksplodira. Pomazio sam je glavićem, i ubrzo ušao. Bila je na devetom nebu. Dok sam je jebao, pričala mi je. “ Sreeećoo, srećooo…“ To me je užasno palilo. Karao sam je sve jače. Menjali smo poze. Konačno sam posedovao tu prelepu guzu. Dok sam je nabijao, mazio sam i šamarao to prelepo dupe, na koje mi se još prethodnog dana dizala kita. Polizao sam prste i ubacio ih u njenu guzu. Dok sam joj trpao prste u dupe i kresao, pička joj se stezala preko mog kurca - znao sam da svršava ko luda. Ubrzo nakon toga, izbacio sam kitu i gurnuo joj ga u dupe. Vikala je da mi je savršen kurac, a ja sam joj razvaljivao bulju. Obrnuo sam je u misionarku, opet sam joj ga stavio u dupe, a dok sam je kresao, ona me je grickala za bradavice i lizala. Tu više nisam mogao da izdržim i svršio sam joj u bulju. Odaljio sam se od nje malo i gledao kako joj curi sperma iz čmara...Osećao sam se kao car. Rekla mi je posle da je svršila oko 5 puta i da je dugo neko nije kresao tako dobro. 

Par dana kasnije, došla je u moj grad da stanuje. Narednih mesec dana bio sam redovan gost kod nje. Prilikom dolaženja, gotovo uvek me je „pozdravljala“ hvatanjem za kitu preko pantalona. Sama je raskopčavala šlic i počinjala „igru“ pušenjem. Obožavala je moj kurac. Naizmenično ga je pušila i ljubila. Kao po pravilu, nakon toga sam „završavao“ među njenim nogama. Kada bih prespavao kod nje, dešavalo se da, u toku noći, mahinalno počnem da je mazim po guzi, što se uvek završavalo tucanjem. Spavala je i uživala. To leto, 2019. pamtiću po njoj.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar