29°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

KAKVA ČAROBNA DEVOJČICA Videlo se da ga obožava, odalo je gutanje!

Ona je bila jedna od boljih prijateljica moje tadašnje partnerke, sa kojom sam živeo u ranim dvadesetim. Sitna, krhka plavuša, bistrih, krupnih očiju. Od dana kada sam je upoznao, priznajem, gajio sam skrivenu želju da joj se uvučem u gaćice. Elem, kako u tom periodu svog života (pre par godina), nisam bio nešto zagrejan za neverstvo, svu svoju žudnju, upućenu njoj, sam izbacivao besomučnom masturbacijom, posle koje sam se osećao loše, isprazno i jadno.

Ne mogu reći da ona to nije primećivala. Moji pogledi su se znali predugo zadržati na njenoj pozadini, usnama, malim, ali čvrstim grudima, koje je redovno šetala neokovane i skrivene samo tankim slojem pamuka, ispod kojih se nazirahu čvrste, ali sitne bradavice, koje su slutile na žudnju.

Taj tango nemog flerta je trajao mesecima. Par puta, dok sam prolazio kraj nje, u klubu ili kafani u koju smo izlazili u parovima, osetila je moj nabrekli ud, na svom kuku ili zadnjici i u tim prilikama, taman kada bih otpuhnuo u sebi (nije me osetila – kakav bi blam bio da jeste), ona bi mi upućivala takve poglede, čiji smisao nisam umeo da dokučim. Da li mi se podsmeva, ili flertuje.

No, kako to sudbina obično hoće, jedne večeri, taman kada sam se vratio sa posla, u stanu zatekoh samo nju. Bila je doterana i spremna za izlazak, u uskoj, crnoj haljini, koja je izdašno dočaravala figuru mlade i lepe žene. Dok mi je srce lupalo, kao kroz magnovenje sam slušao da joj je moja draga dala ključ, da zna da je ona kod njenih, te da joj je neprijatno, ali nju je neko pratio u kraju taman kada je krenula u grad, te da se uplašila i pobegla u naš ulaz. Kako je imala ključ, ušla je u stan i eto, čekala mene, svog izbavioca, da je otpratim napolje, jer čak ni do taksija ne bi smela sama.

Video sam da se potresla, da ta priča nije laž ili žvaka, već da je sve što mi je rekla istinito i da to nežno biće, tu preda mnom, svo drhti od strepnje i straha. Sada, nema šanse da bih skupio hrabrosti da učinim to, što sam tada učinio, ali, gonjen, ni sam ne znam kakvim porivima, ja joj priđoh i spustih ruku na njen obraz. Kada nam se oči sretoše, sve se dalje odigra samo od sebe.

Ljubio sam je nežno, a u isto vreme strasno proždirući njenu lepotu, centimetar po centimetar

Haljina skliznu sa nje i ona (bezobraznica), ostade samo u čipkanim gaćicama. Bez razmišljanja, bez dvoumljenja ili traženja odobrenja, podigoh je na sto i zaronih glavu između njenih nogu. Pička joj je bila neobrijana, čak i nepodšišana, a uvek sam je zamišljao sa brazilkom i možda nekim, otkačenim detaljom.

Prinesoh usne njenim usnicama, mirisala je na jorgovan. Nežno, sasvim nežno otpočeh stimulisanje klitorisa, dok sam prstima masirao gornji zid vagine, u potrazi za g-tačkom. Gledala me u oči, naslonjena na laktove, upijajući tu scenu, mene između svojih nogu. Nije joj trebalo puno, svršila je za svega pet minuta, nabijajući rukom moje lice ka središtu te erupcije zadovoljstva.

Skočio sam na noge i izvukao kurac. Nije bilo vremena za skidanje pantalona, a ona ga nije trošila. U maniru iskusne pušačice (to od nje nisam očekivao – šta ćete, čovek sklon idealizaciji), proguta moj palamar, rukama stimulišući nabrekla jaja. Par puta ga primi, dokle je mogla i onda, veoma vešto i nadasve iskusno, otpoče sa drkanjem, dok je jezikom obožavala njegovo veličanstvo, moj kurac. Uh! Znala je sve poteze, znala je da ja moram da je vidim, zabacivala glavu, kako bih jasno video penetraciju i njene plave oči, koje su netremice, ispunjene žudnjom, gledale u mene.

Osetio sam kako sam jako blizu, pa je podigoh i ona sama leže na sto, dižući noge, spremna za misionarca. Nabrzaka strgoh sve sa sebe, saplićući se o pantalone i čarape (mora da sam joj bio jako smešan u tom trenutku, onako, nateklog kurca, crven u licu, dok se teturam po sobi i psujem sve po spisku) i krenuh ka njoj. Ušao sam polako.

Mokra do kolena, napeto primaše moj kurac, uzdišući i praveći one, neodoljivo slatke face uzbuđenja i napetosti. Dobro, znam da mi nije mali, ali nije ni piton od 25 santimetara, ali ona se pomerala, dahtala, stenjala i strepela kao da jeste

Tada je svršila po drugi put, netremice gledajući čas u moje lice, čas u kurac, koji joj je sporim, neritmičnim pokretima, ispunjavao pičkicu. Bio sam spreman. I ona je to videla. Rukom posegnu za koren mog vojnika i umesto da ga nespretno istrese po svom stomaku, ona još malo izbaci guzu i nacentrira ga u drugi otvor, u koji ja do tada nikada nisam zalazio.

„Izdrži magarče, izdrži!“ Mislio sam na sve, samo ne na tu personifikaciju jebozovnosti, u čije sam dupe ulazio. Setio sam se onog ćopavog ortaka iz osnovne, nastavnice muzičkog koja je ličila na babarogu, američkog rvanja i izduvnog sistema kod fiće, ali kraj se bližio.

E pa, kad mora, sad ću da te razbijem. U maniru dobrog junca, krenuh da je punim, udarajući brzo, jako i odsečno. Ona se migoljila, vrišteći na sav glas, ali ne da bi tražila da stanem, već tražeći još. U meni se rodi nova snaga, te spustih pogled dole, diveći se svom kurcu, dok se probijao u njenu guzu. Onako napaljen i divlji, okrenuh je na stomak, ciljajući istu metu.

Oh, kakvo čarobno dupe. Malo, usko, ali jabučasto i tako istrćeno, tvrdo, zategnuto. Dobro, priznajem, šljepnuo sam je par puta, dok sam i dalje radio, boreći se svakog sekunda sa nadolazećim orgazmom

– Tu sam! – dreknuh, više za sebe nego što sam hteo da je upozorim da sledi punjenje guze.

Na te reči, moja draga skoči kao gazela i kleknu na kolena. Ništa nije rekla, niti je morala. Dva puta povukoh kožicu sa glavića, koji je lizala zatvorenih očiju, i erupcija guste sperme pokulja iz kurca. Gledao sam, drhteći, kako joj se topla sperma sliva niz jezik, usne, bradu i vrat, dok je ona i dalje ljubila moj pulsirajući glavić.

Nakon toga, nismo progovorili ni reč, ona je pokupila svoje stvari i nestala u kupatilu. Petnaest minuta kasnije, pri izlasku, promrmlja smušen pozdrav i nestade u hodniku zgrade.

Do dana današnjeg, sebi ne mogu objasniti šta se desilo, osim da je u pitanju bila čista hemija.

Sledeći put smo se sreli na piću u gradu i ona se ponašala kao da se ništa nije dogodilo. Od tog dana, pa u narednih godinu dana, spavali smo ukupno tri puta i sva tri puta ona bi me pozvala na kafu, jer joj treba pomoć da okači plafonjeru. I sva ta tri puta smo vodili ljubav bez reči, bez pitanja, niti objašnjenja.

Nisam je video, niti čuo od našeg poslednjeg susreta. Promenila je broj i više me ne zove (i hvala joj na tome). Ali, taj naš susret i taj seks zauvek će mi ostati u pamćenju kao jedno od najboljih seksualnih iskustava ikad

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti