4°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

PREŠAO SAM PREKO BUTINA I RAŠIRIO GAĆICE Šarao sam po njenim rupicama i poslao je u carstvo uživanja

Izgledala je sasvim obično. Kada je pogledaš na tren, pomisliš kako nikada ne bi poželeo takvu devojku, ali ako je posmatraš malo duže, ako se udubiš, shvatiš da ima nešto, nešto što jako privlači. Prosečne visine, krupna, nevelikih ali čvrstih grudi, velike guze i svetlo smeđe kose, ništa posebno, možda i bezveze… ali bilo je nešto u njenim očima i usnama, nešto što je izazivalo, nešto što je mamilo. Način na koji je pričala i na koji se smejala, gledajući ljude oko sebe uvek bi mu zagolicao maštu. Sreli su se par puta ali se nikada nisu upoznali.

Jedne večeri, sedeli su u istom kafiću, on je bio sa devojkom a nju je doveo drug koga je i on poznavao. Bila je kao i obično vesela, energična i pričljiva. Počeo je da je gleda. Iako klinka, bila mu je simpatična. Pričala je i glasno se smejala. Zagledao se u njene usne, izgledale su tako mekano i sočno.

Osetivši njegov pogled na sebi okrenula se. Učinilo mu se kao da ga skida onim njenim izazovnim okicama. Osetio je kako mu žmarci prolaze kroz telo. Shvatio je koliko je želi. Morao je da je ima, te noći. Kao da je zaboravio na vreme, mesto i ljude. Razmišljao je samo kako će da je uzme. Nerviralo ga je što je ona potpuno smirena i opuštena, kao da on ne postoji, a ona je samo nosila masku, glumeći da je hladna dok je osećala čudnu toplinu između nogu.

PROČITAJTE I OVO

EVO ŠTA KAŽE DR KON: Italijani tvrde da je koronavirus agresivniji u Srbiji, da li je tako?

DAČIĆA KOD MARIĆA: I u Vučićevim redovima ima izdajnika

OČEKUJE NAS DRASTIČNO ZAHLAĐENJE: Todorović otkriva kakvo nas vreme očekuje u avgustu

STANJE U ŠAPCU: U Opštoj bolnici 178 pacijenata,troje na respiratoru

U NOVOM PAZARU DAN ŽALOSTI

On se ponudio da ih odveze kući, s izgovorom da je napolju hladno. Njegova devojka naravno ništa nije sumnjala, smatrala ju je samo nepoznatom klinkom. Odvezao je druga i devojku i ne govoreći ništa, umesto njenoj, krenuli su ka njegovoj kući. Ušli su u sobu. Nežno je obuhvatio rukama oko struka, privukao uz sebe i prislonio usne uz njene. Od dodira njenih usana blago je zadrhtao. Jezici su im se preplitali, strasno mu je sisala jezik i grizla usne. Bile su tako mekane. Skinuo joj je haljinu i lagano je položio na krevet. 

Uzela mu je ruku i podigla do njenih usana. Nežno ali strasno mu je oblizivala prste, grickala ih. To ga je tako palilo. Spuštao je ruku niz njenu glatku kožu, ljubeći je po vratu. Spuštao se ka grudima, polako, do bradavica, nežno ih je dodirnuo jezikom, prešao je preko stomaka i raširio joj nogice… Zabacila je glavu unazad, prepuštajući mu se. Željno je iščekivala njegov jezik. Bila je mokra, sjajna i glatka. Dodirnuo je jezikom klitoris. Protresla se i ispružila ruke. Prstima mu je prošla kroz kosu. Stegla mu je glavu rukama i potpuno je pribila uz sebe.

Nastavio je da je ljubi, a ona je nečujno jecala od zadovoljstva. Jezikom je šarao po njenoj mačkici, njeni sokovi su mu curili niz bradu. Oštrim i kratkim pokretom zavukao joj je prstić, izvukao ga i dao joj da ga oliže, volela je da oseti sebe. Tucao je jako jezikom, dok joj je prst zavlačio u guzu. Počela je blago da stenje. Njeni uzdasi su ga tako palili.

Nabijao joj je jezik sve brže i jače, davio se u njenim sokovima, dok ona nije počela da vrišti od zadovoljstva… Polako se podigla i počela je da ga ljubi. Osećala je ukus svoje tople mace u njegovim ustima. Ljubila ga je po vratu, lizala mu je bradavice, nežno ih grickala, vlažnim jezikom prešla preko stomaka, spuštajući se sve niže i niže. Nadvila se nad njim dodirnuvši ga rukom. Od topline njenog dodira osetila je kako još više raste. Uhvatila ga je, povukla kožicu nadole i vlažne usne spustila na kurac. Osetila je drhtaj njegovog tela.

SAZNAJTE I OVO

SAM SVOJ MAJSTOR Napravite ručnu kosilicu od delova iz podruma (VIDEO)

PROVALJEN! UHAPŠEN POZNATI INFLUENSER Hvalio se raskošnim životom, a iza svega se krile prevare! (VIDEO, GALERIJA)

OVO MORATE ZNATI Koliko često trebate prati flašicu s vodom i kako je najbolje dezinfikovati

Počela je da ga mazi i da ga oblizuje, jednom rukom povlačeći kožicu, a drugom mazeći mu jaja. Lizala ga je od korena do vrha, švrljala jezikom po jajima. Sisala mu je kurac, stezala ga usnama, počevši da ga nabija jako u usta. Želela je da ga oseti što dublje u grlu. Nabijala se sve brže i brže, stežući mu jaja. On ju je uhvatio za glavu, nabio joj ga je do kraja u usta.  Usta joj je punio spermom, osećala je kako joj se topla tečnost razliva po ustima i grlu dok je sa užitkom gutala svaku njegovu kap. Povukao je da legne pored njega na krevet. Mazio je po grudima, ljubio je po vratu i grizao joj usne, ubrzo je opet bio veliki i tvrd. Nežno ga je prislonio na ulaz u njenu vlažnu obrijanu mačkicu. Osetio je kako ona podrhtava. Osećao je koliko ga želi u sebi i to ga je još više palilo. Lagano je gurnuo napred, samo kurac, pa ga je izvukao. Opet je polako uvukao do pola, nije hteo da joj da ceo. Počela je da ga moli da ga stavi celog. Brzo i jako ga je gurnuo do kraja. 

Našao se u carstvu snova. Voleo je što je uska, što može potpuno da je oseti. Sve njene pokrete, sokove, vrelinu njenog tela… Tucao je polako, lagano ubrzavajući. Ona je ispuštala glasne uzdahe, dok su njegova jaja udarala u njenu guzu. Ubrzavali su sve više i više, osećao je njene noktiće na njegovim leđima i ramenima. Ljubili su se strasno, poljupcima joj je kupio uzdahe sa usana. Ulazio je u nju do kraja sve jače i jače. Njihova tela su počela da se grče, izvukao ga je brzo polio je spermom. Svršavali su u isto vreme…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad