17°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

TROJKA U KOJOJ JE SVE PUCALO Uguravao sam u trudnu ženu, a njena drugarica me obrađivala jezikom

Manuela i ja smo bili već četiri meseca u braku, a ona u sedmom mesecu trudnoće. Vesna, Manuela i ja imali smo nekoliko puta seks u troje nakon svadbe, ali sad već dva meseca ništa, odnosno od kako je Vesna objavila da je u drugom stanju. Malo mi je falilo to, pogotovo Vesnine ogromne sise, jer sam uživao kad ga je stavljala između njih i drkala ga tako.

Jedan dan sam se vratio sa posla umoran i jedva sam čekao da odem pod tuš, a znao sam da još moram i u kupovinu, jer su Manueline želje bile nenormalne. Znao sam da je pucaju hormoni i promene raspoloženja, ali to me je iscrpljivalo više psihički nego fizički. Uglavnom, kad sam ušao u kuću, čuo sam smeh iz dnevne sobe, pa sam ušao, a tamo Vesna i Manuela zavaljene u našoj ogromnoj ugaonoj garnituri, i golih stomaka. Pretpostavio sam da mere jedna dugoj stomačić, ali kad me Vesna ugledala shvatio sam da sam ih prekinuo u nečem drugom:

– Hej, pa to je naš omiljeni jebač! Hajde sedaj između nas dve.

– Ćao Vesna - rekao sam i dao poljubac Manueli, te Vesni, a onda dodao.- Da li mogu prvo da se istuširam, jer sam mrtav?

– Hajde dragi - rekla je Manuela i uz smeh dodala.- Dobro operi jaja!

– Niste normalne - dodao sam tiho i otišao ispraćen njihovim glasnim smehom.

Nakon petnaestak minuta sam se vratio istuširan i relativno osvežen u dnevnu sobu da bi našao njih dve gole na trosedu sa Vesninom glavom između Manuelinih nogu, a njena gola guzica je strčala u vazduhu.

Manuela je stenjala dok joj je Vesna lizala picu, a ja sam tiho došao iza Vesne i počeo da joj milujem picu na što je ona veselo zamrdala guzom još više raširivši noge

Liznuo sam joj čmar, a dva prsta gurnuo u picu, pa je tako malo jebuckao, a drugom sam rukom skinuo donji deo trenerke i počeo sam da drkam kurac dok nije bio potpuno tvrd. Nakon toga sam stao iza nje i ugurao joj kurac u picu i počeo da je jebem. Od nje se čulo samo mumljanje pošto su joj usta bila puna Manueline mokre pice. Zatim sam čuo Manuelu:

– Zabij joj taj svoj kurac! Neka cvili od užitka! Mmmmmmm... Kako je dobrooooo! - ponovo je svršila uz vrisak, a pritom je zalila Vesnino lice obilno.

Ja sam zabio kurac do jaja u Vesninu picu, a ona je samo stenjala, a onda sam joj stavio i prst u guzu, pa sam joj obe rupice začepio. Ona je odmah počela da vrti guzom i da se nabija na moj kurac. Jaja su mi lupala o njene noge, dok je ona stenjala na svaki moj ubod u njenu picu. Jebanje trudnice je bilo posebno uzbudljivo, a to sam iskusio sa Manuelom, a znao sam da neću moći dugo a da ne svršim. Jebao sam je još koju minutu, a onda sam eksplodirao u njenoj pici, a i ona je istovremeno svršila jako se grčeči ispod mene.

OVO MORATE ZNATI

CRNA GORA OTVARA GRANICE SA SRBIJOM! Evo šta će putnicima najverovatnije biti POTREBNO ZA ULAZAK

DOBRE VESTI ZA UGOSTITELJE: Od narednog vikenda verovatno produžen rad

DOSIJE JAHORINA Ovo su pohapšeni "škaljarci" radili u šteku na olimpijskoj lepotici

Politika: Unesko se ogradio od Rakića

Izvukao sam sluzavi kurac iz Vesnine pice i došao do Manuele i dao joj da ga obliže. Ona je to tako pedantno radila, da mi je uskoro bio čist od sperme i Vesninih sokova, ali vlažan i sjajan od Manuelinih usana, ali tvrd i spreman. Manuela se je ustala i naguzila, a ja sam odmah počeo da joj ližem čmar, pošto sam je u zadnje vreme jebao samo u guzu. Uskoro sam ugurao odmah dva prsta i video sam da je spremna, pa sam ga odmah ugurao do pola u čmar što je izazvalo njen vrisak:

– Aaaauuuuuuuu... lakše! Veliki ti je!

– Neka je on samo nama velik - ubacila se odmah Vesna i počela Manueli milovati klitoris.- Da nije, ne bi nas uopšte jebao!

– Misliš? - upitao sam zabijajući se u Manuelinu guzicu.

– Naravno - dodala je Vesna trljajući Manuelin klit dok je ova stenjala i dahtala.- Nas dve bi se i dalje same zabavljale. Bez kurca!

– Onda češ mi ga dobro popušiti kad svršim u nju!

– Može, da ti iscedim jaja do kraja!

Moj kurac u guzi i Vesnini na klitorisu su radili svoje i ona se samo tresla od orgazama koji su dolazili jedan za drugim, a trudnički stomak je bio već sjajan od njenih sokova i znoja

Zadovoljan njenim odgovorom nastavio sam da uguravam kurac u Manuelinu guzu, a iz njene pice je samo curilo. Ubrzo sam i ja počeo da svršavam i punio sam Manuelinu guzu sa spermom, a onda ga brzo izvadio i dao ga Vesni da mi ga popuši. Brzo ga je strpala u usta i počela da ga guta do kraja zagrcnuvši se par puta. Dok ga je gutala mesila mi je jaja, a dokaz kako je dobra u tome je bilo još jedno moje svršavanje u manje od deset minuta, pa sam joj napunio spermom usta, a ona je sve progutala. Sve vreme mi je stiskala jaja, pa sam imao osećaj da ih je u potpunosti iscedila. Umorno sam seo između njih dve i zagrlio ih obe, a onda je Manuela upitala Vesnu:

– Draga, bi li ostala kod nas noćas? Ionako ti nema Aljoše, a Žarko može i sam da zatvori kafić.

– Hmmmm... zvuči primamljivo. Samo moram kući po spavaćicu.

– Mislim da ti neće trebati - sad sam se i ja ubacio pomazivši je po guzi.- Mi, inače, spavamo goli u našem krevetu, a ni tebi onda neće trebati, zar ne?

– Hmmmm... A četkica za zube?

– Imamo rezervne, pa se posluži - smeškala se Manuela.

– OK, onda ostajem. Samo da javim klincima - uzela je mobilni i sela meni u krilo pa mi gladila kurac namignuvši Manueli, a onda je započela razgovor na telefon ne skidajući ruku sa mog kurca.- Ana, mama je. Slušaj, ostaću kod Manuele da prespavam, jer Aljoše nema, pa se sutra vidimo. Ako ti nešto treba nazovi me, poljubac!

Prekinula je razgovor i rekla:

– OK, sad se osećam prljavo jer sam lagala, paaa... mogli bi pod tuš, šta kažete?

Manuela i ja smo se samo nasmejali, pa smo ustali i svi zajedno otišli pod tuš. Čekala nas je burna noć i trebalo nam je osveženje. Nakon tuša smo onako goli večerali i otišli u sobu. Ono što se tamo dešavalo te noći bi bio hardkor porno film da se snimao, ali to je već za drugu priču.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti