14°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Happy BSC

BILA JE ŽUSTRO ISKUSNA! Debelog je stezala usnama dok su joj bale curele - sve sam joj poprskao po faci!

Malo je starija, dobro dobro, dosta starija od mene. Niska je, sisata, lepa i ima 52 godine. Malo smo zašli u neki "ozbiljniji" odnos, ali se ipak nismo videli za ta 2-3meseca. Toga dana mi je bio rođendan, naravno čestitala mi je i poželela sve naj. Dopisivanje je teklo kao i uvek.

-Imaš planove za večeras?-pita ona.

-Ništa, mator sam za proslavu rođendana.

-Ma ajde, jos si ti pile, tek ti je 30.

-Ahahaha ja sam ti starmlad.

-Ja se družim sa tobom da se podmladim a ti mi tu nesto kukaš... Ajde te vodim na piće, osim ako te nije blam da ideš sa tetom!?

-A da mi daš onaj blovdzabic?

-Sram te bilo ja sam teta u godinama(gomila smajlica)

-Znači da si iskusna

-Gde ćemo? Neću kod tebe uveče kasno, kod mene neću da dovodim nikoga, ćerka mi je uzela auto, imaš neku ideju?

-Hotel?

-Ne bih

-Park?

-Da ti pušim u parku kao neka klinkica ahahaha

-U 20h ?

-Ajde u 19, ipak te prvo vodim na piće, da se malo upoznamo.

Našli smo se. Maksimalno sređena, dekolte puca. Dok smo išli ka splavovima, svi su blenuli u nju. Jedno piće se pretvorilo u nekoliko. U jednom trenutku sam krenuo do wc-a, odmah stiže poruka "ajde ga slikaj za mene sada". 

Zovem da platim a konobar kaže "gospođa je platila". Čim smo izasli na stazu rekla mi je da je vodim u mrak. Da li se meni samo učinilo jer sam bio napaljen ali nigde prazne klupice. Na kraju smo pronašli neku baš zabačenu i jedva čitavu klupicu.

-Osecam se kao tinejdžerka

-Ma ti si gospođa prava, si videla kako te svi gledaju?

-Gospođa ne pusi kurac u parku, to rade kurve.

-Još ga ne pušiš.

-Još ga nisi ni izvadio pile

Stigao sam samo da otkopcam dugmiće na farmerkama, a ona je sama preuzela. Privukla me, skinula bokserice, a debeli balavi kurac joj je opalio lice.

Kurac joj je bio ispred face, a ona je vukla jaja.

-1, 2, 3...30... Veliki si već porastao

Znala je da me loži priča, isto kao i nju. Jebeno je iskusna bila u tome. Prodrkava ga, razmazuje tecnost iz glavica.

-Moraš ga bolje slikati, izgleda mnogo deblje i glomaznije uživo.

-Jasno gospođo

Sisa mi glavić, vadi ogromne sise iz brusa.

Rukama me drzi za jaja i donji deo stomaka, kontroliše me, sama određuje koliko će da ga guta. Osećam kako me kinji zubima, ne može da zine više, nije ni pola progutala.

Vadim ga, otvara usta, pljujem joj u usta. Iznenađena je, ali ima spreman odgovor. Pljuje na glavić i nastavlja da puši. Guši se, grca.

-Gospođo muž nije ulazio toliko duboko?

Bale joj cure, oci suze, nabila se do njenog kraja i krklja, ropće. 

Nasmejala se sa kurcem u ustima, jebeno ludim u ovoj igri sa njom. Kao da rešava da me kazni sto kračim pusenjem, ubrzava drkanje, jače steže kurac usnama, mumla. Kao u nekom transu lomi kurac, vrti glavu levo desno, gore dole, dok i dalje zubima kinji glavić. Osecam da krece, govorim joj, ali ne staje. I dalje igra svoju igru. Napinjem kurac da jos malo odgodim svršavanje ali ne vredi. Prskam, sipam, cini mi se samo lije ali ona ne prestaje da ga vozi. Sve guta, iako joj je sve poprskano po faci, konacno se umirila, skoro pola kurca joj je u ustima. Cedi ga od korena ka glaviću. Nešto mumla i pokazuje na torbu da joj dodam dok i dalje sisa. Vadi vlažne maramice i čisti ga, lagano i bez žurbe.

Malo se sredila, očistila usta, suze, sredila šminku. Idemo na taksi. Zaustavlja jedan. Ljubi me u obraz i ulazi u taksi.

-Cisto da znas, ja slavim rođendan...

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar