Izvor: BSC Happy
20.12.2023 u 13:11
0

SRPSKI GOLMAN JUNAK DANA: rpski golman trikom odveo Čelsi u polufinale zbog psihološke igre o njemu bruji Engleska

Saznao je nedavno Đorđe Petrović da će dobiti priliku karijere - sada je iskoristio da se nađe na naslovnim stranama širom planete. Srpski golman je odveo Čelsi u polufinale Liga kupa nakon što je usred Londona uspeo da zaustavi Njukasl posle penal serije sa 5:4 (1:1).

U četvrtoj penal seriji je uspeo da prevario Meta Ričija. Pokazao mu je rukom na jednu stranu, a onda je odlučio da se kocka i da pokrije drugu stranu. Izveo je Riči snažno taj penal, ali nedovoljno precizno, pa je Petrović mogao da slavi. Odveo je Čelsi u polufinale Kupa, iako su „plavci“ gubili od 16. minuta nakon što je Kalum Vilson doveo goste u prednost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ESPN FC (@espnfc)

Gol je pao u 92. minutu nadoknade kada je Mihajlo Mudrik konačno počeo da isplaćuje barem deo ogromnog novca koji je utrošen u njegovo angažovanje (70 miliona evra).

Petrović je odlučio da rizikuje i to mu se isplatilo jer se već 10 sekundi kasnije našao u zagraljaju svih saigrača. Ostao je miran i nakon meča, nije sebe istakao u prvi plan, naprotiv.

„Veoma teška utakmica, kad primiš takav gol… Ali smo verovali u sebe, u svoj deo posla, igrali smo do poslednjeg minuta, bili smo strpljivi, moram da zahvalim timu i svima“, rekao je posle meča Petrović.

Koliko je ovo značilo svima videlo se i po reakciji Maurisija Poketina, trenera tima iz Londona.

Dobio je šansu karijere Petrović nakon što se povredio Roberto Sančez, a onda je uspeo odmah da sačuva mrežu protiv Šefilda. Kada se pogledaju rezultati Čelsija ove sezone to deluje kao impresivan učinak.

U polufinalu će igrati i Midlsbro koji je sa 3:0 savladao Port Vejl, dok je Fulam posle penala bio bolji od Evertona uz čak osam serija jedanaesteraca. Poslednji polufinalista će biti poznat ove srede posle okršaja Liverpula i Vest Hema.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter