27°C

Beograd

Photo: Happy BSC/

Izvor: Informer

ĐANIJEVO ZDRAVSTVENO STANJE OZBILJNO!

Radiša Trajković Đani prvih dana januara objavio je fotografiju iz bolnice na kojoj se videlo da je prikačen na aparate i da mu je veoma loše, a nakon toga oglasila se njegova supruga Slađa koja je otkrila da je sve u redu i da je njen muž dobro.

Đani je tada otkazao nekoliko nastupa i bio je u bolnici par dana. A sada je otkriveno da mu je stanje ozbiljnije nego što su njegova supruga i on to želeli da otkriju.

- Slađa je baš zabrinuta. Plače i moli ga da malo prikoči, te da batali posao – objašnjava izvor i dodaje:

– Predložila mu je da zajedno odu u neku banju i da bude na potpunom detoksu i rehabilitaciji bar dve nedelje, da ne okuša alkohol i da se odmori, međutim, on hoće da radi. Kaže da mora da zaradi da isplate stanove, Slađa opet kuka i viče mu da je briga i za stanove i pare ako njemu nije dobro… Uglavnom, situacija nije bajna, ali znajući Slađu i koliko je uporna, siguran sam da će ga naterati da povuče ručnu i malo se odmori i oporavi. A nastupa i posla će biti, samo da on sačuva zdravlje – završava izvor. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar