ZAKASNIO SAM SA DOLASKOM U NBA! Teo priznao Amerima: Trebalo je da dođem sa 25 godina, ali bar sam došao!

Miloš Teodosić, kapiten košarkaške reprezentacije Srbije i as LA Klipersa, priznaje da žali što u NBA ligu nije došao dok je bio mlađi.

Za evropske igrače bi bilo idealno da dođu kada imaju 23, ili 24 godine. Tada imaju vremena da se priviknu na ovu košarku, da očvrsnu svoje telo za ono što ih u NBA čeka - kazao je Teodosić američkim medijima.

Kapiten "orlova" priznaje da uživa u NBA i žali što nije došao ranije u najjaču košarkašku ligu na svetu. 

Srećan sam što sam ovde i mislim da sam doneo pravu odluku da dođem. Ovo je najbolja liga na svetu, sa najboljim igračima na svetu. Iskreno, malo sam zakasnio sa dolaskom u NBA. Jer... Imam 30, 31 godinu. Bilo bi bolje da sam došao kao 25-godišnjak, pa bih više mogao da radim i na svom telu i na svojoj igri. Ali, bar sam došao. Da nisam, bilo bi mi žao što se nikada nisam oprobao u NBA ligi - kazao je organizator igre Klipersa.

Kaže skormno Teo da  i dalje ima šta da nauči o igri koju toliko voli.

- Učim svakog dana. Ne mogu da vam kažem šta tačno, da li učim da šutiram drugačije, ali ovo u NBA je drugačija vrsta košarke, pa se svakog dana uči nešto novo. Znam da sam u ligi u kojoj me svake večeri čeka neki sjajan igrač, na primer Kajri Irving, ali sam spreman. I spremam se - dodao je naš reprezentativac.

 

Informer
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost