15°C

Beograd

Photo: Facebook

Izvor: HappyBSC

PAKLENI DAN NA GOMILI Majka, ćerka, drugarice... Svejedno, sve...

Budim se uz sobu punu svetla od sunca koje sija ko ludo. Nedelja jutro, jun mesec, i već greje. Kako li će tek grejati u podne? Pogledam pored sebe, nema Jelene, ali čujem vodu u kupatilu. Meni se kurac digao u punoj veličini i piša mi se da poludim. U tom momentu ona izlazi.

- Ej , probudio si se. Idi se umu da skuvam kafu - ustajem, a ona gleda me pravo u kurac.

- Noćas sam te držala za kurac, ali nije bio ovoliki, a da je bio, budila bih te - smeje se i ovaj ga pipnu a meni žmarci i kroz kurac i jaja i noge i glavu. Ulećem u kupatilo i odmah se praznim. Malo se tušnem i operem zube i ulazim u sobu. Osećam miris duvana. Već je zapalila cigaru. Leži na krevetu skroz gola, naslonila se na naslon, puši, lagano dikra pičku i gleda TV.

OSLOBOĐEN ZA SMRT SEDAM MLADIĆA Pogibije pod šleperom bez presude (VIDEO)

- Mogla si pušiti nešto drugo a ne to - dobacujem ja i smejem se.

- Pa nisi mi nudio - smeje se ona.

Okrećem se, uzimam kafu sa stola i prilazim krevetu, kad ona leži na leđima, glava joj na ivici kreveta, a ruke ispružene traže moj kurac.

- Priđi da ti popušim - nije me trebala dva puta zvati.

Spuštam šoljice na sto i prilazim joj, tako da joj je glava među mojim nogama. Spuštam se i ubacujem joj glavić u usta. Polako ga liže, svojim predivnim mekim jezikom, gricka zubima, a on raste u njenim ustima, brzinom svetlosti. Jedna joj je ruka na mojim jajima, drugom drka pičku. Počeo sam da uživam, spuštam ruke na njene sise, čije su bradavice već krute. Gnječim ih, Jelena blago stenjući od zadovoljstva, polako uvlači kurac dublje u usta. Ruke mi idu prema pički i ja polako se spuštam u pozu 69.

Širi noge, zna da ću joj olizati pičku, da poludi. Jezikom polako prelazim preko klitorisa i oblizujem usnice. Uvija se, namešta se, prija joj

Uvlačim jezik u već sokovima punu pičku, tako punu, da se cede napolje. Ruka mi je na kliđi i masiram ga. Ona ubrzava, ai ja nesvesno i tad sam svestan, da nisam stavio prsten. Kasno, zadovoljstvo je počelo, a i njeno. Grči se, steže noge i moju glavu među njima, ali ja ne prestajem da joj ližem pičku iznutra. Jezik mi je duboko u njoj, kad je počela da svršava, bez glasa jer kurac nije ispuštala iz usta. I ja svršavam. Osećam da joj punim usta i punim. Između dva grčenje njenih nogu, izvlačim glavu, ali ruka ostaje, ali su sad moja dva prsta u njoj , i teraju je da svršava još. Pogledam prema njenom licu, malo sperme je izbacila , skoro sve je progutala. Obožava da guta i to me dovodi do ludila od zadovoljstva. Vadim ga iz njenih usta ali ne i prste iz pičke i počinjem da je ljubim po sisama i idem prema ustima, gde ližem ostatke sperme oko usta. Uživa i još se grči , kao da orgazmi traju beskonačno. Smirila se, podižem je.

- Ajmo pod tuš - zove me.

- Važi ali samo da se tuširamo - kažem.

- Važi. Moramo da smo kod Vesne u 10 , na doručku.

Posle tuširanja, pijemo ladnu kafu a ja se setio one polovine VIJAGRE. Dohvatim farmerke i nađem to i progutam.

- Šta ti je to - pita ona.

- Vitamini - smejem se.

LICE TAJSONKE: Ovo je žena koja je nokautirala milicajku! (VIDEO)

Jelena mi priča za Danku. Ja je pitam otkud njoj tolike sise, ali Jelena kaže da je Danka pre 2 godine digla kredit i ugradila silikone. Sad su mi jasne njene fenomenalne sise. Već je 9.30, moramo da krenemo. Od Dorćola do Jajinaca, smo motorom stigli za dvadesetak minuta. Bio sam raspoložen za vožnju, a Jeleni je odgovarala brza vožnja. Imala je neku šlem - kacigu i naočare. Stajemo ispred kućerine, opasane čempresima i zidom ispred njih. Jelena zvoni na interfon i otvaraju nam se vrata, polako vozim kroz dvorište 20-tak metara, kad istrčava Vesna iz kuće.

- Pa gde ste do sad?

Ulazimo i ljubimo se sa Vesnom i Dankom. Vesna je u suknji iznag kolena i majci, tesnoj, sa aplikacijom Beti Bup, na sisama, a Danka u dugačkoj indiskoj suknji i šarenoj majci. Mislim se u sebi - sigurno su gole ispod, a Jelena kao da mi čita misli.

- Ispod ovoga, nikad ništa ne oblače.

Žmarci mi već prolaze jajima i kurcem. Sedamo za sto, na terasi na čijem kraju je bazen, a sve to je opasano zidom od 2 metra i drvećem, tako da van dvorišta se ništa ne vidi. Odjednom iz drugog dela kuće, se pojavi predivna plavušica, moje visine, duge ravne plave kose, u tesnim farmerkama, crvenim salonkama sa malom štiklom , i tesnoj crvenoj majci, na kojoj su joj se lepo ocrtavale sise, cenim da su trojke. Ima 28 godina, a izgleda, naopako.

- Ovo je moja starija ćerka Minja. Mlađa Vanja spava kod drugarice. Dolazi za ručak - priča Vesna, a Minja se pozdravlja i ljubi sa Jelenom i Dankom.

Pruža ruku i meni, ustajem i zdravim se. Bio sam uveren da Vesna ima lepu ćerku, ali ovakvu, nisam ni sanjao - stvarno sam oduševljen.

- Igore , ostavi devojku. Ne davi - viče Jelena i smeje se.

Sedimo, jedemo, pričamo i smejemo se, i prođe neprimetno dva sata.

- Ja bih trebala da krenem do Mire. Vidimo se - kaze Minja i ustaje i kreće.

Ubrzo se vrati.

- Čiji je ono motor - pita.

- Moj. Što - kazem ja.

- Jel možete da me odbacite do Slavije, ako se Jelena ne ljut?

- Ma ne ljutim se, samo se dobro drži za njega da ne padneš. Ludački vozi - smeje se i daje joj šlem.

Krenuo sam polako i već prva krivina osetim je na sebi. Primakala se, naslonila mi sise na leđa, tako da su između nas samo naše majce. Steže me još jače i u jednom momentu, učini mi se, spustila je ruke i pritisla mi kurac. Dodao sam gas, ona je na mojim leđima. Čini mi se da joj osećam bradavice. Stigli smo i ona silazi i pruža mi šlem.

- Dobro voziš. Da se nisam držala čvrsto, ispala bih - smeje se iljubi me u obraz.

ČUDO U JUTARNJEM PROGRAMU HEPI TELEVIZIJE: Marić ima natprirodne moći?

- Još ćemo se nas dvoje voziti - reče i otrča prema nekim kolim a, gde su sedele još dve devojke.

Stavljam polako kacigu na glavu i gledam za njima, a Minja mi sa zadnjeg sedišta maše. Vozim nazad, i brzo stizem tamo . Interfon, otvaranje vrata, automatski se zatvaraju, ja ulazim i pravo u dvorište. Tamo zatičem njih tri gole leže na ležaljkama oko bazena, pričaju i smeju se.

- Ajde skidaj se. Nije da se valjda stidiš? - viču u glas i smeju se .

- Ajde striptiz - viče Danka i polako počinje da drka pičku.

- Ako neko naiđe - pitam.

- Ne boj se. Neće niko!

Počinjem polako da skidam majcu. Vesna je pojačala malo muziku, legla na ležaljku i ona počela da drka picu, koja je sad skroz obrijana. Jelen na trećoj ležaljci, puši cigaru i mazi sise. Skinuo sam majcu i otkopčavam pantalone, prvo kaiš pa dugmiće i polako u ritmu muzike ih skidam. Patike sam već šutnuo, farmerke su skinute. Danki je ruka u pički, pogledam Vesnu, jednom rukom drka klitoris a drugom gura prste u pičku, Jelena drka kliđu i polako vrti glavom. Okrećem im leđa i počinjem da skidam gaće. Polako na dole, pa ih vratim, a one uzdahnu. Kad sam ih skinuo, jednorukom drkam kurac a drugom vrtim gaće. Čujem:

- Okreni se već jednom - u glas kažu.

Okrećem se, i dalje drkam jednom a drugom sa gaćama pokrivam da ne mogu da vide. Primećujem da sve već ubrzano dišu. Bog zna koliko su drkale pičke, pre nego sam se pojavio. Bile su žestoko napaljene. Kurac mi je u erekciji i sklanjam gaće i prilazim bliže. Tihi jecaj sve tri ispuštaju. Moj kurac od 18 cm i istog tolikog obima , je izmamio uzdah od tri STRASNE pičke. Danka ustaje sa ležalje i leže na deblju prostirku pored ležaljki.

- Hoću da me jebeš. Nisi juče a nije me niko, od onog tvog vršnjaka, što jedini pored tebe, nije pobegao - legla je na leđa i raširila široko noge a nastavila da drka pičku.

Kleknuo sam joj između nogu i počeo da joj se približavam, kad priđoše Vesna i Jelena, sa po svake strane. Vesna uhvati moj kurac i povede ga prema Dankinoj pički , vukući me blago i osetih kako ulazim u nju. Danka poče da stenje. Ulazim još dublje.

Jelenina jedna ruka je drkala njen klitoris, a drugom, mi je uguravala prst u čmar, što me dodatno palilo. Vesna je jednom rukom gnječila Danki sise a drugom moja jaja. Danka je počela da meša ubrzano, a ja ni blizu, što zahvaljujući prstenu, što polutki VIJAGRE. Jebem je i sve ga uvlačim dublje

- Skloni riku i povuci se telom malo nazad - poslusah Vesnu.

Moje su ruke već bile na Vesninim sisama, a ona se naslanja na mene. Jelena neizmenično ljubi sa jezikom duboko u grlu, mene i Vesnu. Vesna sve brže meša, a osecam i Danku da je ubrzala. Ta poza mi malo smeta jer sam leđima nagnut nazad, ali mi prija osećaj toga i prizor.

- Svvvrrrršššaavvvvvvvvvaaammmmmmm - ječi Danka i pčcinje se tresti.

Vesna tiho stenje i ubrzava drkanje svoje pičke, a ja osećam da dolazi. Vadim ga da skinem prsten, kad ce Danka:

– Mooolimmmteeeee, unutra svrši - svrsava i ja ga vraćam i bol i zadovoljstvo istovremeno me obuzimaju.

Stežem Vesnine sise i svršavam Danki u pičku. Vesna se grči i trese.

- Svršiću , svršiću , svvvrrrsššššiiiićććuuuuu - Vesna ječi a rukama obavija me i privlači na nju.

Svršavamo svi troje, dugo, Jelena nas mazi i ljubi sve. Prva Vesna silazi sa Danke pa ja se izvlačim iz njenih nogu. Klonula je Danka, leži raširenih nogu i ruku, umazana spermom na stomaku, što nije primila Vesnina pička, a iz pice joj curi moja sperma, Jelena skuplja kapi sperme. Ustajem i ležem na ležaljku, Vesna na drugu, a njih dve ostaju na prostirci. Ležimo tako, sigurno 20 minuta, bez reči, kad Vesna:

- Deco, ajmo u vodu - ko po komandi skačemo u vodi i prskamo se.

- Šteta što se Jelena nije jebala - kaže Danka.

- Dobila sam jutros strašan orgazam, a njemu sam žestoko popušila. Tako je obilno svršio u moja usta, da sam se sad zabrinula, da li će moći sa vas dve.

- Jedva sam al sam uspeo - stvarno umorno im kažem.

Još smo ležali tako neko vreme i pričali goli, kad Vesna:

- Deco oblačite se. Doćiće svakog momenta Vanja, pa... znate. Premda bi ona bila oduševljena nama golima, čak bi se i pridružila, ali... ne još.

ĐORĐE ĐURIĆ NAJAVIO SNEG: Od nedelje pojava snežnih padavina (FOTO, VIDEO)

Smeje se i polazi za odećom, a i mi.

Vesna je spremila ručak i uz našu pomoć postavila sto. Nismo ni primetili, a vec je 15 čas, sedimo za stolom, kad ulazi Vanja Crnka, kakve ja otkidam, suknja iznad kolena, lepršava bluza, pune usne, sise koje skaču gore-dole, dok se kreće, a građa, joj Eva Mendez, po srpski.

- Ja sam Vanja - prilazi mi i pruža ruku.

Srce mi bije. Kad se odmakla, ja seo, a Jelena mi stavi ruku na kurac.

- A šta kažeš za malu. Ne treba ništa. Tvoj kurac je rekao - tiho mi govoru na uvo i gnječi kurac.

Završili smo klopu i ustajem da krenem. Jelenu će Danka dovesti kući. Ljubimo se, a Vesna me ispraća.

- Nas dvoje moramo jednu noć da se sami jebemo. Bez njih. Daću ti VIJAGRU. I cele noći si moj.

- Važi - odgovaram joj i krećem.

Vozim kroz grad. Na semaforu kod Sajma stajem pored kola, kad iz njih.

- Igore, gde ćeš? - Minja se javlja sa suvozačkog mesta.

- Kući, a vas dve? - pokušavam da vidim devojku sa njom.

- Na Adu na kafu i kupanje. Ajde sa nama. Prati nas - pali se zeleno.

Riba uz skripu guma startuje ja za njima. Stizemo na Adu, na kraj, gde je skijanje i sedamo na kafu. Upoznajem drajverku. Mira, drugarica, plavuša kratke kose, malih jedrih sisa i digačkih tankih nogu. Manekenka. Blebećemo 15-20 minuta kad Minja:

- Nas dve idemo da se kupamo. Hoćeš i ti?

- Nemam kupaće - vadim se.

- Pa ni nas dve. Kupamo se preko puta, kod nudista. Dođi - ustaju, a ja ostajem zabezeknuti da platim.

Nailazi kolega sa ženom i zamajava me a ja ne vidim gde su one. Sedam na motor i polako na drugu stranu. Vozim i gledam da ih vidim, kad iz jednog žbuna na obali Minjina ruka maše.

- Ovde smo - parkiram i dolazim do njih.

Malo veći žbun zaklanja poglede sa obale a sa suprotne strane se ne vidi, daleko je. Žbun je u obliku potkovice i njih dve gole leže u njenoj sredini.

- Skidaj se. Stavi stvari ovde - pokazuje mi gde su njihove.- Ne stidiš se valjda nas dva?

Skidam se i stidljivo ležem, ja sam hteo pored njih, ali one prave mesto između.

- Jutros mi je Vesna pričala za sinoć i kakav si – crvenim.

- Nadam se da nije ništa loše - kažem a osećam Mirinu ruku na mojim dlakavim grudima.

ZA KESE NOVI PRAVILNIK Ovo nas čeka (VIDEO)

- Jel ne smeta? - pita kao.

- Slobodno - podvlačim ruku ispod nje i zavlačim pod dupe.

- Jutros smo pričale u kupatilu, dok je brijala picu.

- Kako to? Primetio sam da je drugačija nego sinoć, ali ona to radi pred tobom?

- Da. Čak sam joj pomogla, tamo gde ne može da vidi - ovo je bio vrhunac.

Kurac je počeo da se diže.

- Opa mali se budi. Hoces li moci, posle one tri kuroždere?

- A otkud ti znaš da je nešto bilo? - pitam.

- Jok, brijala se za ćaleta. Nego, imaš godina, ne znam da li ćeš moći.

- Izvadi mi prsten iz farmerki - kažem Minji i počnem da drkam Miri pičku, koja je već bila vlažna.

Ona je već raširila noge.

- Pusti mene da ga namestim - reče Minja, a Mira se pridiže da gleda.

- Nemaš veliki, ali je lep i meni je taman po debljini - čujem Miru, kojoj ruka već ide prema kurcu.

- Moraćemo da mu pomognemo. One su ga tri i mučile - kaže Minja i počinje da mi puši.

- Dođi sedi mi na lice da ti ližem pičku - kazem Miri, koja i ne čeka već me opkoračuje i spušta mi pičkicu na lice.

Uvlačim jezik u nju i palacam, osećam da joj prija jer meša. Minja se muči, jer neće da se digne. Ona seda na mene i rukom, onako polu dignutog ga ubacuje u pičku. Okrenute su jedna ka drugoj i ne vidim šta rade, ali osećam da maze sise. Minjina jedna ruka stalno drži kurac da ne izleti napolje i sve se žešće nabija. Polako osećam da mi kurac raste a i MInja , jer počinje da meša brzo. Sklonila je ruku i sad skače na njemu. Još brže ližem preobilnu sokovima punu Mirinu pičku, kad začuh njen glas.

- Pusti mene na kurac. Da osetiš kako dobro liže.

Minje se skida sa kurca, Mira sa lica mog, i izmena - Minjina pička je sad široka od mog kurca i ja počinjem halapljivo da sisam klitoris. Vrište obe tiho. Mira tako znalački meša, da ja osećam da ću svršiti. Podižem malo Minju sa lica.

- Svucite mi prsten. Svršiću.

Minja silazi sa lica mog, a Mira sa kurca. Osecam da skidaju prsten i čekam da neka sedne na kurac. Ne , obe počinju da mi puše. Dok jedna puši druga liže jaja. Moje ruke su našle njihove pičkice i drkam ih i uvlačim prste. Sasvim tiho:

- Svvvršššaaaaavvvaammmmm.

Počeo sam da prskam. Boli me više nego što mi pričinjava zadovoljstvo. One hvataju ono malo sperme i gutaju. Olizale su mi ceo kurac, kao da je opran i rekle u glas:

- Sad se namesti i uživaj.

Prisustvovao sam nečem najlepšem do tad u mom zivotu. Takva jebačina, lizanje pičke i njihovo istovremeno svršavanje, se ne može opisati. Samo se može doživeti. One su fenomenalne. Malo su se smirile, kad će Minja:

- Da se nađem, kad si odmoran. Da te nas dve umirimo, a ne one matorke.

Smeju se.

- I tvoja Vesna me hoće samog - smeh je još jači.

Ljubim ih obe žestoko i oblačim se. Bežim da me ponovo ne savataju. Ni VIJAGRA me ne bi spasla. Na motor i kući. Stižem tamo, ker radostan što me vidi. Uzimam pivo i sedam da na miru popijem ga, kad zvoni mobilni. Branka. Mora da joj se prijebalo. Ostavljam ga i ne javljam se. Poveo sam kera u šetnju u šumu, a ostavio mobilni kući. Ovo je bio pakleno jebački dan. Moram da se odmorim, za nove jebačine, ali malo duže.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti