3°C

Beograd

Photo: Facebook

Izvor: HappyBSC

UVELI SMO NOVU IGRICU - NAS TRI NA NJIH TROJICU: Smenjivale smo se, vrtele, skakale...

Već duže vreme sam sa drugaricama gledala klipove na internetu kako se studenti po Americi tucaju na njihovim žurkama igrajući se pritom raznih igara uz rulet, karte ili izvlačenjem ceduljica. Živela sam u stanu sa još dve drugarice.

Sve tri smo imale momke kao i redovan seks sa njima. Prepričavale smo između nas kako smo se tucale a znale smo i da noć završimo u jednom krevetu mazeći se i tucajući se vibratorima. Činjenica da smo dovoljno iskusne u seksu sa muškarcima kao i to da smo probale seks sa ženama, smatrale smo da treba da načinimo jos jedan korak ispred odnosno da imamo grupni seks. Nismo se plašili reakcije muškaraca jer smo verovale da će svako od njih pristati da za jedno veče potuca tri devojke. Pažnja nam je bila ka tome kako organizovati to veče i kako probiti led.

GRUPNJAK U KOME SAM HTELA SVE Nisam mogla da se suzdržim, morala sam da probam!

Osmislile smo da to bude neka proslava, uz piće koje treba biti glavni pokretač i osmislili smo par igara koje bi trebalo da nas poguraju ka grupnom seksu. Prethodnih dana smo nabacivale našim momcima, dok bi imale seks sa njima, kako smo primetile da gledaju naše cimerke i da sigurno maštaju o tome da i njih potucaju. Reagovali su osmesima a svaka je uputila pitanje kako im se to može vratiti ako nas potuca njihov dečko. Te večeri smo se okupili u atmosferi koja je bila stalna i prirodna za nas jer smo živeli opuštenim studenskim životom.

Sve tri smo bile u ultra kratkim suknjicama i dekolteima i koristile smo svaku priliku da im nabacujemo kako želimo da se oderemo od kurca, kako ćemo im ga pušiti kada se završi zabava

Uz piće i muziku predložile smo da odigramo partiju pokera. Često smo se kartali pa je i to bilo normalno za sve. U šali sam predložila da možemo odigrati u nešto jer uvek igramo na prazno. Momci su predlagali večeru, sitne pare, da igramo u piće dok ih Stevana nije iznenadila i predložila da igramo u skidanje. Malo zabezeknuti i iznenađeni hrabro su prihvatili izazov. Maja je delila karte a atmosfera je nekako utihnula.

Posle nekoliko partija, Stevana u brusu i gaćicama, Maja u brusu i suknjici, ja, Stevanin Darko i Majin Ivica bez skidanja odeće, a moj Uroš samo u gaćama. Videlo se da mu je kurac porastao baš kao što su se videle i Majine bradavice. Igra se nastavljala dalje, odeća letela na sve strane uz aplauze i zviždanje. Prave ovacije su doživele Majine grudi koje su bile ekstra velike, Urošev obrijani kurac i na kraju skidanje Stevaninih tangica. Ostali sa po još kojim komadom odeće ali sa balama na ustima i leptirićima u stomaku.

MOJU JE ŽENU JE IZLUDEO NABREKLINOM: Nije mogla da mu se predal, ali je meni pokazala sve ČARI

Kako su dva igrača bila bez odeće a hteli da igraju predložila sam da svako napiše po 3 zadatka na parčetu hartije koje će morati da izvrši onaj ko bude izgubio partiju a nema odeću na sebi. Ne znamo šta su momci pisali ali nas tri smo imale dogovorene zadatke. U sledećoj partiji sam skinula brus i ostala u gaćicama, Darko je ostao go u narednoj partiji a onda je izgubila Maja. Izvukla je zadatak na kome je pisalo sledeće: Potrebno je staviti povez na oči i onda svakom od muškaraca pušiti kurac 30 sekundi i nakon toga pogoditi kojim redosledom su se muškarci menjali. Ako pogodi onda je zadatak rešen, koliko promašaja bude imala toliko čaši votki mora da eksira.

Ćutanje, neverica, dečko je gleda. Ohrabrila sam ga kada sam mu rekla da ću mu ja pušiti dok Maja bude pušila mom decku. Nasmejao se i shvatio igru. Maja je sedela na stolici dok joj je Stevana vezivala oči. Prvi joj je prišao moj dečko i stavio joj ga u usta. Pušila ga je polako.

Prijao joj je nepoznati kurac u ustima baš kao što je i Urošu prijalo da mu ga druga devojka puši

Ono što sam obećala ispunila sam Ivici. Stavila sam ga par puta u usta gledajući ka Urošu koji se nije bunio. Onda je Maja pušila Ivici pa Darku. Pogodila je redosled tako da smo nastavili dalje. Stevana je izgubila i izvukla mušku karticu na kojoj je pisalo da poljubi dečka. Nakon toga, izleda svesno oni koji su bili obučeni izgubili su partije tako da smo svi bili goli.

Uroš je predložio da ponovo napišu svoje zadatke jer kada su pisali prvi put nisu znali o čemu se radi. Pristale smo i nastavili da igramo. Stevana je izgubila i izvukla karticu na kojoj je pisalo da mora da se naguzi i da je tucaju narednih minut vremena dva momka ali da to nije njen decko. Jedan da je tuca otpozadi a drugom da puši a onda se okrene i uradi isto. U svakoj pozi to traje pola minuta. Namestili smo se da ih gledamo. Maja i ja smo sedele pored Darka da mu pomognemo da odgleda Stevanu u njenom porniću. Uživala je po prvi put u životu sa dva muškarca dok smo nas dve preplitale jezicima oko Darkovog glavića.

NISKA, BUCKASTA, I NA KRAJU RAZVALJENA Klinka je uživala, njen fetiš sam morao ispuniti

Igra se rasplamsala, svi su se opustili kada smo predložile da krenemo na novi nivo igre. Ovako smo se zagrejavali po pola minuta ali smo htele da krenemo na žešći i konkretniji seks. Pošto su bili uzbuđeni i blizu orgazma htele smo da ih počastimo tako smo ih stavili da sede na tri stolice a nas tri smo klekle ispred njih. Navili smo sat da zvoni na jedan minut i počele da im pušimo. Po isteku svakog minuta smo se menjale u krug. Momci su uživali a nas tri smo se prebacivale sa jednog kurca na drugi. Konačno smo doživele promenu.

Prvi je svršio Darko u Majinim ustima, Maja mi se odmah pridružila i uhvatila i deo Uroševog orgazma dok mu ga je Stevana pušila, dok sam ja popušila Urošu

Momci su bili oduševljeni i željno su iščekivali da vide kako će se nastavak večeri odvijati dok smo nas tri otišle do kupatila da se umijemo od sperme. Kada smo došle, posedale smo na krevetu, jedna pored druge i pozvale ih da se sada oni počaste našim pičkicama. Lizali su nas menjajući se na nama, tucajući nas prstima. Mi smo se uzajamno ljubile, mazile po grudima, vrištale. Prvi koji se oporavio bio je Darko koji je stavio kurac Maji. Ja sam tražila Ivici da mu ga pušim kako bih ubrzala njegovog oporavak dok se Stevana guzom okrenula Ivici i već uživala u njegovom kurcu. Posle malo pušenja, kurac je bio tvrd i naterala sam ga da sedne na krevet. Zajahala sam ga. Sve tri smo uživale u jebanju sa drugim momcima.

CRN, DEBEO I DUGAČAK Nisam mogla da ga obuhvatim rukom, imala sam osećaj da su dvojica

Znojavi, goli, napaljeni jebali smo se i uživali. Sada je Darko mene jebao otpozadi, pušila sam Ivica dok je on lizao Majinu pičkicu. Stevana je jahala Uroša. Svi smo se tucali i tucali i tucali. Sa kurca na kurac, sa jezika na jezik dozivela sam jak orgazam. Maji je Darko svršio u guzu, Ivica se na kraju ispraznio po Stevaninom stomaku dok je Uroš svršio po mojim grudima.

Jutro smo dočekali nastavljajući da se tucamo. Po prvi put u životu sam probala sendvič, Maja je imala čak tri u sebi, a Stevana je uzivala dok sam joj lizala pičkicu a dečko je tucao u guzu. Pojavilo se sunce. Tek je bila subota. Vikend pred nama…

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti