30°C

Beograd

Photo: Pixabay

Izvor: HappyBSC

LUDA ŽURKA NA TRI GOMILE Gazdaricu su obrađivala njih dvojica, a moja žena je primala komadine

Poziv za žurku smo dobili od prijatelja sa kojim smo već par puta imali seks. Objasnili su nam da je žurka kod njihovih prijatelja, da će biti nekoliko parova, ali da ne moramo da učestvujemo ni u čemu, ako to ne želimo. Možemo samo da posmatramo i da se uključimo ako nam se neko svidi.

Ceo taj dan imali smo tremu, jer je to bila novina za oboje. Ona je obukla dugu, crnu haljinu sa velikim izrezom i dekolteom. Ispod je imala crne samostojeće čarape i minijaturne tangice. Naravno, visoke štikle su bile obavezne, kao i nekoliko detalja od nakita. U pola devet smo bili na toj adresi i pozvali prijatelje da nas uvedu.

OVA VAS SIGURNO INTERESUJE!

Sutra od 6 sati NA SNAZI NOVE MERE! KAZNE za one koji se ne budu pridržavali!

U Užicu ZASEDA KRIZNI ŠTAB! Moguće uvođenje VANREDNOG STANJA!

KORONA U POLIKLINICI: Za sada zaraženo 210 studenata iz Beograda

Na INFEKTIVNOJ KCV ostalo još samo 5 MESTA! Otvara se NOVA KOVID bolnica!

Bila je to poveća kuća sa lepo sređenim dvorištem. Domaćini su bili par od četrdesetak godina, ona visoka plavuša, dugih nogu i malo jače guze, a on čovek za koga bi se moglo reći da dobro izgleda za svoje godine, crne kose prošarane ponekom sedom. Uveli su nas u prizemlje koje je bilo uređeno kao da se radi o nekom klubu ili kafeu. Poveći šank, nekoliko kožnih garnitura, nekoliko stilskih stolova i dosta jastuka i taburea po podu.

Kada smo mi stigli, u prostoriji su bili naši domaćini, prijatelji, još jedan par, dva mlađa muškarca i jedna izazovno obučena devojka koja je posluživala piće. Mora se priznati da su svi dobro izgledali. Svetla su bila prigušena, muzika je dopirala iz skrivenih zvučnika, a prostorijom se širio miris aromatičnih sveća.

Poveli su nas u obilazak ostalih prostorija. Na istom spratu su bila još dva velika kupatila, kao i tri sobe (sa velikim bračnim krevetima) do kojih je vodio dugački hodnik. Domaćin nas nije upoznao sa ostalim gostima, već je ostavio da sami odlučimo ko nam je interesantan. U narednih sat vremena došla su još tri para, dve devojke (žene) i još nekoliko muškaraca. Atmosfera je bila opuštena, uz piće, hranu i đuskanje uz muziku.

Tek oko ponoći su počele prve varnice, u smislu ljubakanja i pipkanja među gostima. U međuvremenu smo prijatno ćaskali sa gostima o svemu, o dosadašnjim iskustvima, željama, maštanjima. Upoznali smo par koji je, kao i mi prvi put bio tu, tako da smo nas četvoro sa još jednim pojedincem stajali po strani i posmatrali šta se dešava.

Posle ponoći su se dva para uputila ka jednoj od soba. To je bio znak da se atmosfera podigne na veći nivo. U fotelju do nas je sela gazdarica sa dva mlađa muškarca. Za čas je ostala samo u sandalama boje zlata. Smenjivali su se na njenim usnama i mačkici. Domaćin je sedeo u barskoj stolici, dok mu je hostesa pušila. Još jedan par se mazio u ćošku, dok su se ostali pogubili po sobama. Prostorije su se za čas ispunile uzdasima i dahtanjem.

Odlučio sam da obiđem sobe, a za mnom je krenuo i mladić koji je do tad stajao sa nama. U prvoj sobi su bili ono četvoro koji su prvi krenuli ka sobama. Nagužene, ljubile su jedna drugu, dok su ih partneri tucali otpozadi. U drugoj sobi je bio pravi grupnjak. Nismo mogli prebrojati tačno, ali sigurno je na krevetu bilo tri dame sa bar pet muškaraca, plus dva muškarca koji su samo posmatrali sa strane.

SAZNAJTE JOŠ

Od 1. jula POSKUPLJUJU CIGARETE! Ovo je NOVI CENOVNIK!

DIREKTORKA MATEMATIČKE GIMNAZIJE SAOPŠTILA: Devojčica je došla zadihana, bila je uznemirena...

POČINJE TRKA ZA INDEKSE! Obavezne maske i distanca

U trećoj sobi je bio mlađi par (samo njih dvoje). On je ležao na leđima, dok je ona jahala na njemu. Bila je u miniću, čak je imala i tangice na sebi, samo malo pomerene u stranu. Jebačina je trajala nekoliko sati. Učesnici su prekidali samo kad bi došli po piće ili otišli na tuširanje. Nas petoro smo se, iako napaljeni, uzdržali od seksa. Malo smo se mazili u svojoj loži dok smo posmatrali ostale.

Nekoliko sati posle ponoći počelo je razilaženje, a domaćini i hostesa su počeli da spremaju sobe posle žurke. Naši prijatelji su nam predložili da ostanemo da prenoćimo, zbog popijenog alkohola i mogućih problema sa saobraćajnom policijom.

Odlučili smo da pristanemo, te domaćini počeše da prave raspored za spavanje, jer nismo bili jedini koji su odlučili da prenoće. Ispostavilo se da nema dovoljno mesta da dobijemo sami sobu, već smo morali da delimo krevet sa nekim. Odlučili smo se da sa nama bude tip koji je bio sve vreme sa nama. Naši prijatelji su uzeli prvu sobu sa još jednim parom. U drugoj sobi je bilo više njih (prepoznali smo i hostesu među njima). Nas troje smo se smestili u treću sobu.

Supruga je dobila od domaćina običnu belu pamučnu majicu za spavanje. Istuširala se i smestila između nas, jer nisam želeo da spavam do muškarca. Kako je on bio tu, odustao sam od seksa i opijen alkoholom brzo zaspao. Posle nekog vremena me probudilo komešanje u krevetu. Otvorio sam oči i video njih dvoje kako se ljube i maze. Nisam reagovao, već sam se napravio kao da i dalje spavam. Ona je tiho uzdisala, dok je njegova ruka verovatno bila među njenim nogama ispod pokrivača. Okrenula se prema meni da vidi da li spavam, a onda se zavukla ispod pokrivača.

Osećao sam njenu vrelu guzu na svojoj butini, dok se pokrivač ritmički pomerao gore-dole. Posle par minuta ju je povukao ispod sebe, a odmah zatim sam čuo njen uzdah. Počeo je polako da tuca moju ženu tik pored mene. Ubrzo su prestali da se uzdržavaju, zbacili su prekrivač sa sebe i pojačali tempo. Podigao sam glavu prema njima, a ona je kratko rekla:

– Morala sam, previše sam bila napaljena…

Nekoliko puta se zabio u nju, a onda svršio po njenom stomaku. Cmoknula me i rekla da idu na tuširanje. Ponovo sam počeo da tonem u san, alkohol je bio jači od napaljenosti. Kad sam se ponovo probudio već je bilo počelo da sviće. U krevetu sam bio samo ja. Obukao sam pantalone i krenuo niz hodnik. Iz salona su se čuli uzdasi. Neko se tucao.

Kad sam došao do ulaza, stao sam kao ukopan od prizora koji sam video. Moja žena je bila na fotelji u sendviču između dva muškarca. Jebali su je divljački, dok je ona sa uživanjem stenjala i uzdisala. Pored njene glave je bio još jedan muškarac, koji bi joj povremeno stavljao kitu u usta. U fotelji pored sedeli su domaćin i tip koji je bio u sobi sa nama, goli.

MORATE ZNATI I OVO

BRISEL OTVORA GRANICE ZA SRBIJU: Danas odluka o uslovima za ulazak u zemlje Unije

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Pogledajte koga predsednik Vučić zove u zoru

OVO JE NA PREMIJERKU OSTAVILO POSEBAN UTISAK: To je bio pravi šah-mat

Ekipa na mojoj ženi zameni mesta, iz usta u guzu, iz guze u usta. Gledao sam svoju ženu kako svršava i uvija se pod naletima tri muškarca. Još malo su je jebali, a onda jedan po jedan svršiše po njenom licu i usnama. Krenuli su ka kupatilu, a ona stade pored mene:

– Svršila sam nebrojeno puta… Ne znam koliko njih me tucalo…

Bila je umazana spermom po celom licu, grlu, grudima. Ovlaš me poljubi i utrča u kupatilo. Domaćin mi priđe i potapša po ramenu.

– Imaš vatrenu ženku, sve nas je naterala da svršimo po nekoliko puta.

Prišao sam šanku i nasuo sebi poveću čašu viskija…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti