-2°C

Beograd

Photo: Happy BSC

Izvor: ALO

Dragana Mirković:NE STIDIM SE PROŠLOSTI, ali imam alergiju od estradnih pitanja!

Dragana Mirković je bez dlake na jeziku progovorila o mlađim kolegama i otkrila na koje pitanje je posebno alergična.

Naime, prilikom gostovanja u jednoj emisiji Dragana Mirković priznala je kakvo mišljenje ima o mladim kolegama, ali i da li se plaši novinarskih pitanja.

PROČITAJTE JOŠ:NE KRIJE DA JOJ SE SVIĐA OVAJ NAŠ GLUMAC: Aleksandra Mladenović priznala ko je najbolji frajer na sceni, pa otkrila šta bi se desilo da joj priđe!

 Ne plašim se nijednog pitanja, jer znam šta radim u životu i kako sam se ponašala. Ne stidim se prošlosti, tako da automatski nemam strah ni od jednog pitanja. I dalje sam iskrena, znam da to nije dobro za ovaj posao ali ja ne umem drugačije i ne mogu da promenim sebe. Ali imam alergiju od estradnih pitanja, postoje mnogo lepše teme - rekla je Dragana.

- Žao mi je mladih pevača jer odrastaju u situaciji da nema puno kvalitetnih ljudi oko estrade, imam osećaj da im niko nikada nije rekao „Nemoj to da radiš, nije dobro“, kao što su meni pričali u njihovim godinama - iskrena je folk diva. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad