27°C

Beograd

Photo: Youtube, Printscreen DOORS OF HEALTH

Izvor: informer

POSTOJI REŠENJE! Probajte vežbe za podbradak i rešite ga se ZAUVEK!

Glavu zabacite pozadi, gledajte u plafon. Usta napućite u poljubac što više, tako da osetite kontrakcije mišića na podbratku i vratu...

VAŽNO:

MLADIĆEV ADVOKAT U "ĆIRILICI"! Ratko je osuđen zbog stvari kojih nema u optužnici, a Momiru Nikoliću su ruke do lakata u krvi!

VUČIĆ NACIJI DIREKTNO IZ BRISELA: Niko ne može da ponižava Srbiju! Oluja i Bljesak se više neće ponavljati!

ZAVRŠENA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA: Ovo su nove ODLUKE!

NOVO UPOZORENJE RHMZ: U naredna dva sata TUTANJ nad Srbijom!

MINISTAR VULIN O HAPŠENJU STOLIĆA: Ne mogu da garantujem da je on jedina krtica!

Zviždanje ka tavanici je vrlo efikasna vežba za podbradak. Sedite uspravnih leđa, a ramena opustite. Zabacite glavu pozadi i gledajte ka plafonu. Usta oblikujte tako kao da želite da zviždite. Osetićete da vam se podbradak zateže, ostanite u tom položaju 20 sekundi. Ponovite vežbu 10 puta.

Poljubac ka nebu je vežba veoma slična prethodnoj, samo se radi u stojećem stavu. Leđa su prava, ruke opuštene. Glavu zabacite pozadi, gledajte u plafon. Usta napućite u poljubac što više, tako da osetite kontrakcije mišića na podbratku i vratu. Ostanite tako 20 sekundi i ponovite vežbu 10 puta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar