1°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: vijesti

CAREVIĆ ODGOVORIO NA KRITIKE: Osveštavanje je bilo u svrhu dezinfekcije i ČIŠĆENJA OD DEMONA opštinske zgrade!

Predsednik Opštine Budva, Marko Carević, komentarišući osveštavanje zgrade Opštine, kazao je da je time urađena "dezinfekcija, dezinsekcija i demonizacija te ustanove".

SAZNAJTE I OVO...

Meterolozi NAJAVLJUJU NOVE PADAVINE u narednih SAT VREMENA!

Američki ambasador ODAO PRIZNANJE Srbima za VELIKU HRABROST!

"Šarli ebdo" ponovo NA METI TERORISTA!

PRITVOREN Zagrepčanin koji je u Vukovaru NAPAO SRBE!

Sveštenici Mitropolicije crnogorsko primorske (MCP) osveštali su u četvrtak zgradu Opštine Budva nakon što je Carević (Demokratski front) izabran za predsednika.

PROČITAJTE JOŠ...

POBEDILI KORONU? OVAJ GRAD u Srbiji skoro mesec dana BEZ ZARAŽENIH I PREMUNULIH!

Stručnjaci UPOZORILI RODITELJE: Sa OVIM SIMPTOMIMA nikako ne šaljite decu u ŠKOLU i VRTIĆ!

U Londonu HAOS zbog KARANTINA: Policija UPOZORILA DEMONSTRANTE! (VIDEO)

- Ja sam to uradio zbog 5.700 glasova koji su podržali listu "Za budućnost Budve". To je za verujućeg čoveka koji je u verujućoj crkvi i koji poznaje kanon, uobičajen čin. To je meni potpuno normalno. Teško je razgovarati sa ljudima koji nisu verujući. Ono što je sigurno - ako u opštini može da boravi policija i mogu da se koriste suzavci i neke paravojne formacije, mislim onda da je kvalitetnije da borave i naši sveštenici. Ne vidim nijedn razlog, to je, po mom skromnom mišljenju urađena jedna dezinfekcija, dezinsekcija i čišćenja od demona opštinske zgrade. Posle svega što se dešavalo u Budvi, ja kao vernik, kao neko ko nosi tu listu i u ime svih tih građana smatrali smo da je to potpuno primjereno. Videli ste koliki je bio broj građana, nisu bili samo popovi i ja da prkosimo bilo kome - rekao je Carević.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti