IVAN MARINKOVIĆ SAMO ZA HAPPY.RS: "On je jedan som koji je izgubljen u vremenu i prostoru!"

1. Sedmicu za nama obeležila je tvoja svađa sa sestrom, koja je javno izjavila da ne prati "Parove", sli da ne podržava tvoju vezu sa Jelenom Ilić.Zabranio si joj da se javlja u program, nakon čega ste se žučno raspravljali.Da li se sada kaješ i da li će nepodržavanje tvoje sestre uticati na vezu sa Jelenom?

- Siguran sam da itekako prati Parove, ja to najbolje znam.Zbog cele zavrzlame koja se napolju odvija, pala je pod nečiji uticaj, jer je to samo nastavak njenog nerviranja još od prošle sezone.Ovo je retka situacija da ona ne podržava moju vezu i to mi je baš čudno.Kajem se zbog ružnih reči koje sam joj uputio.Na moju vezu sa Jelenom niko neće uticati, a moja sestra više ne mora da se uključuje.

2. Jelenina sestra Jovana bila je i više nego surova prema tebi.Kasnije se uključila i Jelenina majka koja takođe ne podržava vašu vezu.Da li te je povredilo nepoštovanje koje ti je ukazala Jelenina porodica i kako se sada osećaš nakon svega?

- Za Jeleninu sestru znam da nije za našu vezu, a sada vidim da ni ostatak porodice nije za to.Njena najbolja drugarica nije oprala moje stvari pa je i to pokazatelj netrpeljivosti prema meni.Veoma malo me je pogodilo sve to, samo iz razloga što je lepši osećaj kada imaš kompletnu podršku.Najvažnija mi je Jelenina ljubav i nekako sam siguran da sve ovo samo jača našu vezu.

3. Mnogi su prokomentarisali da ti je bilo drago zbog svih dešavanja jer si cele večeri bio u centru pažnje, u čemu je prednjačio Nikola Lakić.Da li si spreman toliko daleko da ideš, kako bi stigao do prvog mesta?

- Pa ako neko ne koristi te pokvarene stvari i ako nekome ne treba taj vid guranja u prvi plan, onda sam to ja.Za soma Lakića me ne čudi ništa, jer upravo on koji je izgubljen u prostoru, pokušava na sve načine pokušava da sebe ubaci u centar zbivanja, kopirajući sve fore, kako moje, tako i nekih bivših dobrih takmičara.Hoću da pobedim!

Happytv.rs
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
13:50 Dnevnik
14:10 Parovi - Jutarnja kafica
14:30 Serija: Suze moje sestre
15:20 Posle ručka
16:00 Vesti
16:10 Posle ručka - nastavak
17:30 Telemaster
18.10 Glamur
18:10 Kviz: Naslovna strana
19:00 Upoznajte Parove
19:55 Bingo
20:30 Upoznajte Parove
21:00 Ćirilica 
23:25 Parovi - Izbor pomoćnika
02:30 Parovi - Live