ILIJANA VAGIĆ EKSKLUZIVNO ZA HAPPYTV.RS O BIVŠEM DEČKU DIKI ZEČEVIĆU: BOLI GA moja samostalnost, jer je očekivao da ću DOŽIVOTNO biti pod njegovom komandom! NISAM GA PREBOLELA!(FOTO)

Sinoć je tokom "Nominacija" u luksuznu vilu "Parova" kao "Otpisani učesnik", ušao bivši dečko Ilijane Vagić, Vladimir Dika Zečević, sa kojim je atraktivna učesnica bila čak pet godina u turbulentnoj vezi. Njegov ulazak načisto je poremetio Ilijanu, te nam je ona u intervjuu otkrila kako se oseća dan nakon što je videla dugogodišnju ljubav, ali i kakvo mišljenje ima o Aleksandri Tasić Coki, sa kojom često ulazi u konflikte.

 

Sinoć se u vili "Parova" pojavio tvoj bivši dečko Vladimir Dika Zečević. On koristi svaku priliku da te ponizi. Šta ga najviše boli kada si ti u pitanju? Misliš li da si mu još uvek "tiha" patnja?

- Da, opet se pojavio, što ja iskreno niam očekivala. Naravno, to je zapravo on, što mogu da kažem, da može da mu bude "poniziti drugog" srednje ime. Ništa me to ne čudi, jer je to stalno radio, za naših pet godina veze. Boli ga moja samostalnost, borba za samu sebe, jer je dotični očekivao da ću doživotno biti pod njegovom komandom, iliti živeti njegov život. Posle sinoćnjeg dolaska itekako sam shvatila da me nije preboleo niti će, svesna sam toga, a on itekako. Proradila je muška sujeta, jer je mislio da ga nikada neću ostaviti, a onda je ostao bez teksta, to ga boli.

Kakva sada osećanja imaš prema bivšem dečku? Bole li te njegove reči?

- Nisam ga prebolela, ne mogu osećanja tako brzo da "ispare", opet kažem, te iste reči iznošene sinoć slušala sam stalno. Ne znam šta želi da postigne svojim dolaskom, možda samo da me vidi.

Zečević je prokomentarisao da si mu ti "podigla" popularnost. Da li je tim on potvrdio da su njegovi napadi usmereni ka tebi samo zarad popularnosti?

- Ako jesam, drago mi je zbog toga, uvek je patio za tim da bude u centru pažnje, valjda je sad postigao šta je želeo, Nije me preboleo, niti će me preboleti. Ljubav, pažnju, podršku, privreženost, imao je sve što nije nikad, i svestan je toga, zato se i vraća uporno.

Kako komentarišeš svoje ponašanje prema Aleksandri Tadić Coki? Zbog čega te ona toliko iritira?

- Devojka Nikole Lkaića - bezlična osoba bez svog stava, mišljenja, izmanipulisana od strane istog. Šta reći, neprimetna, Lakićeva senka. Njena kontradiktornost, priča jedno, radi drugo, misli treće, zaista ne pije vodu. Ovde smo tri meseca, izležava se, nikoga ne komentariše, samo spava, ali kada Nikola napada nekoga itekako mu se priključuje. Stvarno mi je ne bitna i ne bih je više komentarisala. Jednom senka, vazda senka.

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
13:50 Dnevnik
14:10 Parovi - Jutarnja kafica
14:30 Serija: Suze moje sestre
15:20 Posle ručka
16:00 Vesti
16:10 Posle ručka - nastavak
17:30 Telemaster
18.10 Glamur
18:10 Kviz: Naslovna strana
19:00 Upoznajte Parove
19:55 Bingo
20:30 Upoznajte Parove
21:00 Ćirilica 
23:25 Parovi - Izbor pomoćnika
02:30 Parovi - Live