UKLJUČILA SE ROĐAKA UČESNIKA: "Zbog TEBE se majka razbolela; Prestani da pričaš LAŽI i da budeš ono što NISI!" (FOTO) (VIDEO)

 

POGLEDAJTE JOŠ:  ŠTA URADI TO ENISA? Podelila sliku na kojoj ne liči na sebe! Svi se pitaju, šta joj je to trebalo? (FOTO)

 

Rođaka Ramela Arifija, uključila se u program i izazvala pometnju kod učesnika. Ona ga je oštro osudila za to što priča laži i zato što se predstavlja onakvim kakav nije. Ona je njega podsetila na to da mu je majka bolesna, ali da se zbog njega još više razboljeva. U uključenju je navela da otkada je ušao u rijaliti, priča laži i zbog toga ga mnogi ismevaju, te da on nije svestan toga.

Kazala kako Ramel UOPŠTE nije takakv kakav se prestavlja u vili, već da se sasvim drugačiji, onakav kako ga je majka vaspitala. 

 

Vrlo potresan razgovor i za Njega i za ostale učesnike koji su čitav razgovor mogli da čuju. Oni su svojim izrazima na licu pokazivali tugu kada je nesrećna žena počela plakati. 

Ramel joj je odgovorio na svako pitanje, ali je vidno bio potišten kada je čuo kako drhtavim glasom priča preko slušalice. 

 

KAKO JE PROTEKAO RAZGOVORI POGLEDAJTE U VIDEU ISPOD: 

 

 

 

Happytv.rs

Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Subota
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
10:00  Parovi - Kućni savet
11:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Vesti
14:05  Čađava mehana
15:30  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Glamur Specijal
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Roditeljski sastanak
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro