0°C

Beograd

VRELA CRVENOKOSA DROLJA PREDALA MI JE MUŽA Njegov ud samo je stavila među moje usmine i posmtrala kako prodite

Ja volim da se jebem to je odgovor radoznalim retkim osobama koji znaju za naš tajni život, moj i mog danas muža a pre dvadeset godima dečka Vanj. Ova priča je detalj u dvadesetgodišnjoj praksi života po svome, izabran slučajno i meni draga jer je sa početka.

Posle fenomenalnog doživljaja vezanog za prvu trojku tj. slikanje i kuma Mikicu malo zatim smo to ponovili i onda je zbog raznih razloga, ta stvar legal. Na prvom mestu, to je bio toliko dobro da smo se zabrinuli, a tu je bio i sticaj okolnosti kao i uspostavljanje pravila. Uglavnom nastala je druga panika, Vanja i ja smo tek počeli da živimo zajedno i da uživamo u tome kad je on izgubio godinu i resio… Drugi su rešili da on mora da ide u vojsku. Tada je nastala prava panika. Bila sam očajna, bilo nam je divno između ostalog i kresali smo se svaki dan, a ponekad i više puta. Jednom takvom prilikom ga upitah:

- Šta ću ja bez tebe?

- Kresnućeš se sa Mikicom.

To je izgovorio najobicnijim glasom da sam ja ostala bez teksta. No to mi je ostalo negde zabeleženo. I evo sad po ovoj paklenoj vrućini Mikica nas vozi u grad na jugu gde ćemo ostaviti Vanju, ja sam bila očajna, njih dvojica napred nešto brbljali a ja sam pozadi ćutala i na momente ih slušala.

U nekom trenutku, Vanja preskoči pozadi i odmah krenusmo da se mazimo. Nije prošlo pet minuta a ja sam divlje jahala na Vanji, jebali smo se kao da nam je to poslednje. Na sebi sam, inače, imala samo tanku svilenu košuljicu na dva dugmeta, sa velikim dekolteom koji je pri najmanjem saginjanju otkrivao moje nevelike grudi kao i široku cigansku suknu, ispod sam imala samo gaćice koje je Vanja skoro pocepao.


VRELE VESTI

ZAVRŠILA U BOLNICI ZBOG TEŠKIH OPEKOTINA: Nećete verovati kako poznata manekenka sada izgleda! (FOTO)

PRVO JE VERIO, PA OTIŠAO KOD BIVŠE: Dunja Ilić na društvenim mrežama podelila NAJGORU ŽIVOTNU DRAMU! (FOTO)

MALO SE ZANELA SA FOTOŠOPOM! Mislila da neće biti provaljena, ali pogledajte kako je maskirala svojih 54. godina!


Trajalo je to ne više od desetak minuta, kada smo oboje pali iscrpljeni i zadovoljeni. Na Mikicu niko nije obraćao pažnju, on je vozio i trudio se da nas ničim ne omete. Obrisali smo se mojim gaćicama koje je Vanja strpao u svoj džep, za sreću. Mene je ponovo obuzela tuga. Vanja se vratio na prednje sedište i njih dvojica su nastavili zezanje, tek na momenat mi dopre do ušiju kad je Vanja rekao Mikici da nas dvoje možemo da se potucamo kad meni dođe. . . Ovaj se nešto kao femkao, ma nema šanse pomislih ali nisam htela da komentarišem. . .

Povratak je bio zaista naporan, gotovo potpuno sam se zarozala od plakanja, bilo je katastrofa vruće, negde na pola puta Mikica predloži da svratimo u neki hlad pored obližnjeg jezera, ne znam ni dali sam mu odgovorila već se parkirao u divlju lepotu i debelu hladovinu, pored lepog proplanka. Izneo je ćebe. Sve vreme je brbljao trudeći se da me zabavi. Nedugo zatim predloži da se okupamo. Odbila sam.

On je ustao, skinuo sve sa sebe, i pošao u vodu. Ud mu je bio polunadignut, zapazila sam to osetivši čudnu morbidnu uzbiđenost nisko u stomaku. Plivao je jedno petnaestak minuta, skakao, prskao i galamio. Ja sam ležala na leđima i povremeno naterivala sebe da ga ne gledam. Ubrzo je izašao i onako mokar isprskavši me legao kraj mene. Odisao je svežinom, na trenutak sam se dvoumila, reših da uđem u vodu i skinem sa sebe ovaj znoj i pritisak. Setm se da ustvari na sebi nemam ništa, začudih se iznenadnoj stidljivosti i jednim pokretom skidoh sve sa sebe. Blago se naježih što od vode to od čudnog Mikičinog pogleda kojim me isprati u vodu.

Zaista mi je prijalo. Plivala sam dobrih pola sata, dok sam izlazila uz vode videla sam da mu je kurac potpuno podignut, okrenuo se na stomak. Ja sam najnormalnije legla pored njega, ležala sam na leđima zaklopljenih očiju, podlakticom i razmišljala o Vanji. Najviše da bih rešila veštu napetosti koja se pojavila. U jednom momentu on promuklim glasom reče da će da me obriše i istog trenutka poče jezikom da skuplja kapi sa mog tela. Ukočila sam se.

Vrat grudi, kao kamen otvrdle bradavice, nevoljno počeh da se opuštam, perverzna pomešanost tuge i neverovatnog uzbuđenja me obuze celu, kad je došao do donjeg stomaka već sam se nekontrolisano tresla, čvrsto zatvorenih očiju i potpuno predata, noge se same raširiše, prvo malo a onda potpuno. Cičala sam i vrištala grizući usne do krvi, orgazam je bio, neponovljiv kao udarac bičem, dugotrajan i na granici bola plakala sam i svršavala u talasima, najednom sve se umiri. Polako dođoh sebi, Mikica je drkao pored mene, kurac mu je bio na granici pucanja. Ne uspeh da odolim da krišom ne posmatram njegov grc i obilno prosipanje semena u drugu šaku.

Trebalo mi je vremena da rešim da otvorim oči, ustanem, obučem se i sve to prekinem. Povratak kući je bio u tišini. Nismo dve reči progovorili. Na rastanku je hteo nešto da kaže ali sam mu prstom, zatvorila usta, ušla sam u kuću potpuno opuštena i savršeno mirna. Rešila sam da o ovome ćutim, i on će ako bude pametan.

To veče doživih još jedan šok. Pozvala me je Mikičina devojka, jedna zgodna kučka duge kose i najlepših grudi na svetu. Nismo se previše družili, čak ni u četvoro. Jednom smo imali oko nove godine pokušaj zezanja učetvoro koji se završio tako da je svako bio sa svojim partnerom. Jedino što smo to radili u istoj sobi, o tada retko da smo i u društvu bili zajedno. Ona je bila ljubomorna na mene a ja na njene grudi. Time me iznenadila, još više jer me je pozvala da sa njima odem do nekog noćnog kluba.

Došli su po mene nakon par sati. Kučka je bila tip-top, a po meni mi je delovala i malo pripito. U diskoteci smo nastavili da pijemo, sangriju, ubrzo sam bila prilično pijana. Igrale smo u svom separeu i moj dan, tuga, jezero, alkohol, ubrzo smo ona i ja igrale čvrsto pripijene jedna uz drugu u mraku separea. Jednog trenutka pozvah je da me otprati do WC-a. Odbila je pijano se smejući i posla sa mnom Mikicu. U plumraku hodnika WC-a pribih Mikicu uz zid. Uzeh njegovu ruku, stavih na moje međunozje. Pre toga sam unutra skinula gaćice. Rekoh mu:

- Hoću da se jebem sa tobom.

Ma koliko bila pijana bila sam potpuno svesna i neviđeno napaljena.

- Večeras.

- A Eema, gde ćeš sa njom?

- I Ema - odgovorio je.

Najednom, mi se sve kazalo. Moja potajna sumnja da izme]u Vanje i Eme nečeg ima otvorilo se, normalno sto bi Mikica, Vanja i ja bili ekskluzivni. Ni trunke ljubomore, naprotiv, čudno uzbuđenje i zadovoljstvo što su to oni... Povratak unutra i naredna dva sata se ne mogu ispričati. Ema i ja smo krišom jedna drugoj radili svašta, dirale se, drkale u mraku separea tako drsko da je Mikica bio kao na iglama. Povratak kući u kolima, ludovanje dok je ona Mikici pušila na prednjem sedistu, istrćene noge uvis. Ja sam joj stavila dva prsta u ribicu i ona je otkinula.


MOŽDA VAM SE I OVE PRIČE SVIDE...

GORI VATRA! Muškarci PREZNOJIĆETE SE NAKON ovog PRIZORA! (FOTO)

SVE NA IZVOL'TE Pogledajte STARLETU i kako joj je sve ispalo ispod JELKE! (FOTO)

SVE ZA LJUBAV: Najstariji mladoženja u Srpskoj ima 85, a nevesta 79 godina!


Čim smo ušli u njhov stan ona je Mikicu poslala na tuširanje. Ubrzo je otišla u spavaću sobu, vratila se potpuno gola, ogrnuta providnim bebidolom, koji je još više isticao njene draži, lepotu grudi i riđeg brezuljka. Nosila je nešto u ruci crno, svileno, najednom ni ona ni ja nismo bile pijane, to je bio korset sa žabicama za čarape. Rekla je da joj je mali, pomažući meni da sa sebe skinem odeću.

Stojeći naga pred njom, počinjem da drhtim, priđe mi korsetom, stavi ga na moje grudi i stomak, dok me je okretala tela nam se dodirnuše, to jebilo previše i za nju i za mene, padosmo na krevet u grcu užitka, milovanja, zavlačenja i ne znam kako se to sve zove. Sledećeg čega se sećam je dobro parče muskog uda koji se stvorio među našim usnama. Nas dve smo se grčevito o njega otimale grabeći i gutajući ga. Dok u jednom trenutku dok sam ja bila na leđima ona ne uze stvar u svoje ruke, kako je često kasnije volela da kaže. Stavi Mikicin ud na ulaz u moj pičku i svojim rukama uvede svog muža u drugu ženu. Jebao me je divlje. Razvalio je moju vlažnu pičkicu. Tek kasnije sam video koliko je posepa, koliko je bila otekla od Mikičinog kurca.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar