10°C

Beograd

Photo: Facebook

Izvor: HappyBSC

MAJKA MOG NAJBOLJEG DRUGA JE BILA VRELA MATORKA Samo se nabijala i tražila da je GRIZEM!

Bio je to dan koji nikad u životu neću zaboraviti. Tog jutra nazvao me moj najbolji prijatelj Ivan i pitao me da li sam slobodan da dođem kod njega na ručak. Naravno mene je taj poziv oduševio jer sam znao da će tamo biti i njegova mama, a mene to jako uzbudilo jer je ona neverovatno seksi.

Kada je god pogledam odmah se napalim jer uvek nosi dekoltirne majce u kojoj su joj sise ogromne i uske suknje u kojoj joj guza izgleda neverovatno, dođe vam samo da je stiščete i lupate.

MUŽ JE SAMO SEDEO I GLEDAO Izdepilovana nimfomanka nije htela da stane, A JA SAM IMAO EKSTRA TAKTIKU

Uvek sam u sebi razmišljao kako bi je kresnuo i da nebi ništa drugo ne bi radio osim jebao je. Svaki put čim bi je vidio ili bi im došao u goste morao sam odmah otići na WC i izdrkati ga jer to je bilo nepodnošljovo koliko seksi je ona bila. I tako taj dan spemim se ja kod mog prijatelja na ručak i dođem ispred njihovih vrata.

Vrata mi je otvorila njegova mama i čim sam ju s vrata vidio odmah mi se digao. Nakon mog ulaska u kuću postalo je jako čudno jer Ivana nije bilo. Pitao sam je gde je a ona je rekla da će doći za 45 minuta. Tako da smo ona i ja seli za sto i krenuli s ručkom. Za vreme ručka gledao sam joj celo vreme u sise jer se nisam mogao suzdržati. Sve je bilo normalno dok meni nije u jednom momentu ispala vilica na pod, krenuo sam je podignuti ali me je zaustavila i rekla je da će ona.

Nakon tog trenutka ništa više nije bilo isto spustila se dole između mojih nogu i krenula mi raskopčavati pantalone i drkati kurac. Ja sam ostao u šoku i nisam znao šta da radim ona ga je polako počela sisati a ja zbunjen sam je pitao:

- Šta radiš?

Rekla mi je:

- Nemoj se pravit da ovo ne želiš i kreni me jebati najbolje što znaš.


JOŠ SEKSI PRIČA

CRN, DEBEO I DUGAČAK Nisam mogla da ga obuhvatim rukom, imala sam osećaj da su dvojica

PROFESORKA, MOJ SAN, BILA USPALJENA Uvukla me je u toplo međunožje i zajašila, do POTPUNOG VRHUNCA

TETKA BEZ GAĆICA JE KLEČALA I MOLILA: Daj mi, hoću da sve projuri kroz moje grlo

NAMAMILA SAM TE U AVIONU: Ne, ne! Nemoj još, nastavi da se igraš i grizeš!


Ja onako sav napaljen ščepao sam je za čvrste guzove krenuo joj lizati i sisati sise dok mi je skidala gaće. Kada ih je skinula ščepao sam je za taj njen čvrst šupak i krenuo je nabijati najjače što sam mogao. Nabijao sam joj ga u pičku a ona se derala:

- TOOO... AHHH, SAMO DAJ JAČEE JAČEE.

Mene je to njeno stenjanje još više napalilo tako da sam je krenuo još jače nabijati na kurac toliko jako da je počela vrištati. Bio sam izluđen koliko je bila seksi toliko da sam joj u isto vreme držao šupak, sisao bradavice i nabijao kurac najjače što sam mogao dok se ona urlikala:

- JAO KOLIKO TI JE VELIK SAMO DAJ JAČEE JAČEE AHHHH...

U tom trenutku je svršila i rekla mi je da je sad nabijam najjače:

- Šta? Mogu u šupak?

Ja sam je uhvatio i krenuo je kresati i nabijati tako jako da je vrištala toliko da nas se cela zgrada čula, vikala je:

- JEBI ME, SAMO ME JEBI DA SVRŠIM JOŠ BAREM DVA PUTA.

Ja sam je tako i dalje jebao, kasnije smo se sa kreveta premestili na stolicu gde se ona meni nabijala na kurac i govorila mi da joj ližem sise.

Naravno, dok se ona nabijala na moj kurac, ja sam je sve vreme šamarao po guzici i onda sam joj ga krenuo nabijati u pičku toliko da nije mogla doći do vazduha. Nakon stolice preselili smo se na kauč u dnevnom boravku. Legla je i rekla mi je:

- Radi šta god hoćeš!

Nakon toga sam je zgrabio rukama, povukao njenu pičku prema svojim ustima i krenuo je lizati i stavljati prst. Toliko sam joj nabijao te prste da nije mogla ni reč da izgovori do kraja. Samo se čulo:

- AHHHHH, TOOOO MMMM AAAAH SAMO TAKO...

Ja sam joj i dalje tako stavlja prste u pičku dok me ona nije prekinula i rekla da će ona mene sad zadovoljiti malo, krenula je prema meni i počela mi pušiti kurac. Gutala ga je sve do jaja i sve vreme me gledala u oči, samo ga je pušila i pušila i govorila:

- AHHH KAKO TI JE PRAV I LJEP, SAMO GA ŽELIM PUŠITI I DUVATI.

Nakon toga ja sam se nevjerovatno napalio još više i skinuo sam je s mog kurca, ščepao za guzu, polegao ja na kauču i krenuo je jebati, to je bila neverovatna brzina, samo sam joj ga nabijao što jače i sve vreme držao levu sisu dok je ona stenjala i govorila:

- AHHHH KAKO SI DOBAR MMM JEBI ME, SAMO ME JEBI.


OVO SU BAŠ VRELE SEKSI PRIČE

PREPUSTILA SAM SE TROJICI KLINACA Muž me je držao za ruku, a oni su se samo ređali

SIPAO JE PIĆE I KRENUO U AKCIJU Majstor je znao sve taktike, a ja sam se samo opustila...

UVIJALA SAM SE, GRČILA, PA ŠIRILA Dočekala sam ga vrela i vlažna, a on je tonuo u transu

UŽIVALA SAM KAO KUČKA KRAJ MLADOG PASTUVA: Podivljao je, cepao me kao ISKUSNA zver!


Nakon toga rekao sam joj da ću svršiti ako ga ne izvadim. Izvadio sam svoj kurac i ona mi ga je počela drkati i sisati, nakon nekoliko trenutaka svršio sam joj po celoj faci.

Svršio sam joj u usta. Sve je kučka polizala. Kada je iscedila kitu, ustala je i kratko rekla:

- Mali dobar si jebač. Samo o ovome nikome ni reč.

Otišla je u kupatilo, sredila se, obukla i - izbacila me napolje. Matorkinja me iskoristila i šutnula!

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti