15°C

Beograd

Photo: instagram/printscreen

Izvor: HappyBSC

TRESLA SAM SE: Lagano sam podigla guzu u vis, trljali smo se, grčilo me je...

Golden Rose ad

Mi smo mlađi bračni par i uplatili smo godišnji u jednoj egzotičnoj dalekoj zemlji, imamo dobra primanja i možemo to da priuštimo, tim više što nam je to prvi zajednički godišnji i hteli smo da bude za pamćenje, da ga se dugo sećamo. Naporno smo radili tokom cele godine i zaslužili smo jedan pravi odmor- hrana, piće, zabava.

Sve je bilo za pet, sunce, lepa plaža, super hotel, odlična hrana, ljubazno i susretljivo osoblje, ma savršeno. Dobili smo lepu, veliku sobu s predivnim pogledom na more. Prva tri dana su prošla u trenu, puno sam vremena provodila na plaži, u čitanju. Ljubazni domaćini, stalno su nas obilazili na plaži nudeći nam izlete, raznorazne vanpansionske usluge i još svega i svačega i nisu bili prenasrtljivi, uvek su ono što su nudili nudili sa smeškom.

Danas je došla žena iz koja nam je nudila uslugu masaže, s napomenom da ako to naručimo odmah imamo i 30 odsto popusta na cenu. Ponudila je tretman Harmonija s posebnim eteričnim uljima, tretman lica ili Specijalni program koji traje 90 minuta i sveobuhvatan je i ako se prijavimo za dva tretmana dobijamo još 10 odsto popusta. Moj dragi nije bio zainteresovan, ali sam se ja prijavila za dva tretmana, jedan sutradan a drugi sledeće nedelje, pre povratka.

Brzo je stigao sutrašnji dan i vreme da krenem u prostor za masažu na moj prvi tretman. Jako sam se radovala. Ušla sam u čekaonicu i tamo su me već čekali. Odveli su me u prostoriju za masažu i rekli mi da se svučem iza paravana u ćošku. Svukla sam se do gaćica i legla na sto za masažu, svirala je lagana muzika. Ušla je maaserka i rekla mi da svučem i gaćice. Nakon što sam ih svukla prebacila mi je mali peškir preko guze.

OVO MORATE ZNATI

PREDSEDNIK SRBIJE PORUČUJE: Uskoro će i hoteli u malim mestima dobiti pomoć

LAZAREVČANI ŠOKIRANI NAKON PADA ALEKSANDRE I NJENOG SINA SA ZGRADE: Otkrili šta se dogodilo pre par dana

ČETVRTI POŽAR U DANU: Hrvatsku utaju jezivi požari

DOKTORKA DARIJA O AKTUELNOJ TEMI: Evo da li će biti dozvoljene svadbe u oktobru

OPROSTIO SE OD ZVEZDE: Štimac novi košarkaš Monaka

PRSTE DA POLIŽETE: Štrudla sa kremom (RECEPT)

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad