5°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

HAJDE, ŠTA ČEKAŠ! Ćutali smo, a onda sam krenuo da pripremam teren za uletanje BUZDOVANA

Nakon prve jebačine sa Majom, počelo je leto, odmori i nisam je viđao 3-4 meseci. Na sami kraj ljeta opet me je zvala. Rekla mi je da se zaposlila u Skoplju, da je iznajmila sobu vrlo blizu mog stana i da zivi sa nekom gazdaricom. Pozvala me je kod nje. Otišao sam, a ona me je čekala ispred zgrade. Pozdravili smo se i rekla mi je da je zbog mene došla u ovaj stan. Rekla je:

- Da ti budem bliže kurcu.

Popeli smo se u stan i ušli u njenu sobu koja je bila mala, ali je imala dobar, udoban, široki stari krevet. Pričala je o gazdarici, da je zena šezdesetak godina, koja je stroga, da su joj sin i cerka u braku, da živi sama i da je dosta stroga u pogledu donošenje muškaraca u goste. Srećom, nije bila tu, ali se mogla brzo vratiti.

Odmah smo se uhvatili posla. Skinuli smo se i legli na krevet. Oboje smo znali da smo tu zbog seksa. Počeli smo da se valjamo u krevetu, a ona je pitala zašto je ne tražim, da se nismo dugo videli i slično. Nisam mnogo mario za to, nego sam samo mislio na jebačinu. Dirao sam joj pičku koja je bila vlazna još pre nego smo legli i počeo joj trljati klitoris. Počela se uvijati, tiho stenjati i bilo je jasno da je jako željna kurca i dobre jebačine.

Naravno, kurac mi je bio dignut i spreman za ševu, ali ga je ona ipak malo popušila pre nego je opet legla na leđa, raširila noge i očekivala da počnem da je tucam, ali nisam odma. Hteo sam da je drzim u napetosti. Rukama sam joj gnječio sise, noge, dirao klitoris, trljao sam kurac o njenoj pički, ali ga nisam ugurao. Nije mogla da izdrži od napaljenosti i želju za seksom. Dizala je guzu, uvijala se jako, stenjala je, očekujući da je svakog trenutka probodem. Više nije mogla da izdrži i rekla je:

- Hajde, šta čekaš.

Bio sam iznad nje spreman da uđem, ali još nisam. Samo sam nastavio da joj trljam pičku (koja je bila ne mokra, nego vodena) kurcem. Bio mi je jako ukrućen. I onda sam ga naglo ugurao do kraja. Ona je bukvalno urliknula. Nakon prvog uboda počeo sam da je žestoko jebem. Maltene divljački. Ona je bila izvan sebe totalno prepuštena meni i moga kurca. Nije izdrzala i svršila je vrlo brzo. Bojala se da je ne čuju komšije ili ne daj bože da joj je gazdarica ispred vratima, pa je pokušavala da krike koje je ispustila kad je svršavala budu što tiše.

Čak je i stavila lice na jastuk. Onda sam je podigao ne vadeći kurac, tako da je ona sedela na njemu. Počela je se nabija, a onda sam legao ostavljajući da se sama jebe. Jahala me je, nabijala se, mešala kukovima, a ja sam joj gnječio sise i gutao joj bradavice. Onda sam je uhvatio za guzove, gnječio, širio ih i počeo da guram jedan prst u analni otvor. Hteo sam da je jebem u guzu, ali sam osećao da se blizim kraju, pa sam joj pronašao klitoris i počeo da ga trljam rukom sa namerom da i ona brže svrši.

Počela je da se bliži vrhuncu. Prevrnuo sam je na leđa popeo sam se na njoj, nastavljajući da joj diram klitoris i gurao sam joj prste unutra. Bila je vrlo blizu vrhuncu. Zabio sam joj kurac i snažno je tucao. Počela je svršavati i ja sam još žešće napao kad sam osetio talas orgazma. Izvukao sam kurac (nisam imao kondom) i počeo da je špricam po grudima. Onda smo odmah otišli u kupatilo, istuširali se i vratili u sobu i obukli se. Malo smo pričali i onda sam otišao.

Nisam joj se javljao, ali me je opet nazvala nakon par nedelja. Još je bila u istoj sobi i opet sama. Čim sam ušao odmah smo se svukli legli i počeli da se jebemo. Seks je bio uobičajen, s tim da sam je okrenuo četvoronoške i jebao sam je otpozadi. To ju je jako uzbudilo. Uživala je u potčinjenoj pozi. Imao sam nameru da je jebem u dupe. Do tada još nisam to probao. Počeo sam da joj diram analni otvor i polako gurao prst, malo - pomalo. Nije se bunila.

Čak ni kada sam ga dublje stavio. Izvadio sam kurac iz njene pičke i počeo gurati u dupe. Malo sam se bojao neuspeha, ali kako mi je nakon seksa rekla, ona je već iskusila analni seks, tako da sam relativno lako uspeo da joj ga uguram u dupe i produžio da je jebem. Ona je zabila glavu u jastuk i počela maltene da vrišti. Kad je malo dosla k sebi počela je da trlja svoj klitoris i pičku. Nisam mnogo izdržao i počeo da svršavam u njeno dupe. Ona još nije bila gotova, ali je nastavila da se trlja i ubrzo je ona svršila. Kao i obično, ubrzo sam otišao i više se nismo čuli, ni videli. Samo smo se jednom sreli, rekli zdravo u prolazu (ona je bila sama, ja sa prijateljem) i to je bilo sve. Verovatno je nastavila da se jebe sa kim je stigla.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti