16°C

Beograd

Photo: freepik

Izvor: Happy BSC

REKLA MI JE NEŠTO STO ME JE NEVEROVATNO UZBUDILO! Znala je šta želi

Rekla je da će staviti kafu, samo da istušira malu i da je stavi da spava. To je trajalo 15-ak minuta, a ja sam blejao u televiziju, čekajuci sta će se desiti.

Posle 15-ak minuta pojavila se u istom onom kupaćem kostimu samo sa nekom maramom vezanom oko donjeg dela.
Pili smo kafu i ćaskali nesto bez veze. Dok smo pili kafu, ja sam razmišljao koji je moj sledeći korak. Ali, nisam daleko odmakao.

“Možes li da mi izmasiraš leđa?”, preduhitrila me je.
“Naravno da mogu”.

Legla je na trosed i otkopčala gornji deo bikinija, rekavši da je to zato da ne bih zapinjao prstima. Krenuo sam lagano prstima po njenim leđima, spuštajući se sve niže. Došao sam do njenog već opisanog, malo većeg dupeta i zastao sekund-dva. Razmišljao sam se, ali sam je potom sa obe šake uhvatio za dupe! Bilo je mekano… Ona se okrenula, a ja sam mislio da ce me ošamariti ili početi da vrišti. Pretrnuo sam! Ali, ona me je pogledala pravo u oči i u trenutku joj je spao gornji deo kupaćeg. Pred mojim očima su zasijale one čvrste četvorke u koje sam ceo dan buljio.

“Sviđaju ti se, zar ne? Videla sam kako ih ceo dan fiksiraš. One su moj ponos”, rekla je.

Nisam ni progovorio, vec sam ih uhvatio sa obe šake, lagano ih mazeći. Bile su skroz bele, nasuprot ostalim preplanulim delovima njenog tela. Uzeo sam prvo desnu bradavicu u usta, pa levu. Naizmenično sam ih lizao, grickao, sisao. Krenuo sam na dole… Ljubio sam je preko stomaka, kružeći jezikom po njenom pupku. Uzdahnula je. Igrao sam se po njenom pupku, pa se vraćao na njene fantastične sise i tako u krug. Za to vreme, moj kurac je u šorcu za kupanje divljao. Lizao sam joj pupak i počeo da se spuštam niže. Skinuo sam joj maramu koju je imala oko struka, a zatim se ona izdigla i pomogla mi da svučem donji deo kupaćeg.

Ugledao sam njenu pičkicu, obraslu crnim, gustim dlakama. Liznuo sam joj kliću, ovlaš jezikom. Mirisala je na vodu iz Ade i njene sokove. Igrao sam se prstima po njenom klitorisu. Sve teže je disala. Malo sam raširio pičkicu i ušao jezikom unutra. Bila je strašno vlazna, mokra. Gurao sam jezik u nju, koliko god sam mogao, kružio njime po unutrašnjim zidovima, stavljao prst u vlažnu pukotinu iz koje su se slivali sokovi.
Izvadio sam prst iz pičke i polako počeo da joj ga guram u dupe. Nasmejala se i glasno uzdahnula. Prst je ušao sasvim malo u njen čmar, dok je moj jezik još uvek igrao neku svoju igru po njenoj vlažnoj unutrašnjosti. Počela je sve teže da diše, da izdiže karlicu i da grči mišiće. Rukama se poduprla na naslon troseda a noge mi obavila oko vrata. Trenutak kasnije snažno me je stisla svojim jakim butinama i jauknula.

“Jaooooooooooo, svršila sam, posle dugo vremena. Moram da ti priznam da mi niko do sada nije lizao pičku.’

Ustao sam, skinuo majicu, svukao šorc, a iz njega je iskočilo 19 cm nabreklog pulsirajuceg mesa.

To me je još više napalilo. Klekao sam ispred troseda, dok je ona širila noge. Stavio sam ga na ulaz u njenu pičku i poceo da ga šetam gore-dole.

“Nemoj me vise mučiti, ubaci ga već jednom. Nisam se tucala skoro 6 meseci, stravično sam zagorela.”,rekla je moja Nataša.

Poslušao sam je. Ubacio sam ga snažno i ostao tako zariven u nju par sekundi.

“Kako pulsira, pući ce unutra”, rekla je.
“Pući će, ali tek pošto te dobro potucam”, odgovorio sam joj.

Počeo sam da se pomeram napred-nazad, dok je trosed ispod nas škripao. Nisam skidao oči sa njenih sjajnih sisa, dirao sam ih, igrao se bradavicama, lizao ih i grickao. Sve jače sam je udarao, a ona je sve glasnije stenjala. “Joooj, tucaj me, tucaj me, tucaj me. Hoću samo da me tucaš, i ništa više. Strašno sam zagorela, strašno me svrbi pičkica…”, ponavljala je kao u transu.
Zastao sam i predložio joj da promenimo pozu. Seo sam na trosed, a ona mi je sela u krilo, okrenuta licem i svojim fantazija sisama prema meni. Skakala je po njemu kao u transu, nabadala se, divljala. Sve jače je stenjala i vikala:”Tucaj me, tucaj me”. Pokušavao sam da je smirim, govorio joj da će probuditi dete. Nije vredelo. Stalno je ponavljala:

Znojili smo se na vrućini, grčili, a onda opet promenili pozu. Legla je na pod i raširila butine. Ušao sam do kraja u njenu odvratno raskvašenu proždrljivicu. Jebao sam je sve jače, moja jaja su lupala po njenom čmaru, znoj je liptao sa mene, a ona je svršavala, svršavala i svršavala. Uništavala me je. Pičku je stezala oko mog glavića, grčila se,usisavala me, grebala po ledjima, rasturala. Osetio sam da mi iz mozga kreće lavina i spučta se niz kičmu.

“Aaaaaaah, svršiću”,rekao sam skoro plačnim glasom, dok je znoj liptao sa mene.
“Izvadi ga, brzo, necu da pravim sranje”, rekla je.

Izvukao sam ga i počeo da štrcam prvo 3-4 velika mlaza, a potom sve manje i manje. Mislio sam da ću se onesvestiti. Sperma se lepila po njenom licu, nabreklim grudima, stomaku, stidnim dlačicama, po podu. Srušio sam se na pod pored nje. Nekoliko minuta smo samo ćutali, a onda je ona, kroz uzdahe umora i zadovoljstva izustila:

“Iskreno, ovo mi je bilo jedno od boljih tucanja u životu.”

Nasmejao sam se, otišao do kupatila,istuširao se i otišao kući. Ponovili smo nesto slično jos 3 puta narednih dana, a moja Nataša je 30. juna, sa svojom ćerkicom, otisla nazad za Kanadu. Sada mi samo preostaje  da se nadam da cu je na zimu ponovo sresti!”

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar