-2°C

Beograd

Photo: Facebook

Izvor: Blic.rs

SIN PRODAVAČICE KOJA JE NOKAUTIRALA MILICAJKU ISPRIČAO DETALJE: Preti joj 8 godina zatvora!

Sin prodavačice Sadije D. (37), koja je u nedelju nokautirala komunalnu milicajku Alisu M. na pijaci na Vidikovcu  je ispričao detalje koji su prethodili napadu.

Kako tvrdi Edison D., do okršaja na pijaci je došlo kada je komunalna milicajka njegovoj majci pokušala da "otme kofer sa stvarima koje je prodavala".

ĆERKI SRPSKOG POLITIČARA PRETI 40 GODINA ROBIJE Komšinicu ubila, bacila u kontejner i svirepo zapalila! (FOTO)

- Više od 10 godina moja majka ide od pijace do pijace i prodaje garderobu - kaže sin prodavačice 

- Pokušala je da zapleni garederobu, što se dešavalo i ranije. Moja majka joj je na to rekla da ima maloletnu decu, da ostavi kofer i pusti je da ode kući - priča Edison (20). On kaže da je milicajka tada povukla kofer i da su sve stvari ispale iz njega.

SLAVILO SE ŠIROM SRBIJE: Uz vatromet i moleban dočekana srpska Nova godina! (VIDEO)

Žučna rasprava se pretvorila u fizički obračun, i Sadija je nokautirala milicajku. Prašina se digla odmah po objaviljivanju video snimka incidenta koji se brzinom munje proširio na društvenim mrežama.

Sadija D. je pesnicom udarila Alisu M. koja je nekoliko sekundi nakon toga završila na betonu i ostala da leži. Povređena žena je prevezena u Urgentni centar.

UŽIVO! DAČIĆ ZAPEVAO U "ĆIRILICA" Splet pesama za Srpsku novu godinu

Nakon što je nokautirala ženu Sadija D. pobegla je s lica mesta. Međutim, policija ju je ubrzo locirala i privela u Policijsku stanicu u Rakovici.

- Trebalo bi danas da bude puštena kući, javio mi je otac, pa ćemo da vidimo šta će se dalje dešavati - kaže Edison koji je trenutno kod prijatelja u Nemačkoj.

On međutim dodaje da se njegova majka "nije pokajala zbog svega što se desilo".

SRBINA BOBANA J. U AUSTRIJI ZOVU GOSPODAREM DROGE: Ferari, sat od 700.000 evra i tri miliona na računaru!

Sadija bi danas, nakon što je bude saslušana u Višem tužilaštvu u Beogradu, trebalo da bude puštena iz pritvora. Zbog napada na službeno lice u obavljanju dužnosti, preti joj kazna od dve do osam godina zatvora.

"Ko napadne ili preti da će napasti službeno lice u vršenju službene dužnosti, ako je pri izvršenju dela službenom licu nanesena laka telesna povreda ili je prećeno upotrebom oružja, učinilac će se kazniti zatvorom od dve do osam godina", stoji u članu 323 Krivičnog zakonika.


PROČITAJTE JOŠ

SERGEJ TRIFUNOVIĆ SE PREDAO POLICIJI: Otišao u stanicu policije u Savskoj! (FOTO)

SIN PRODAVAČICE KOJA JE NOKAUTIRALA KOMUNALNU MILICAJKU ISPRIČAO DETALJE: Preti joj 8 godina zatvora!

STANISLAV JE PRE 6 MESECI KRENUO KOD LEKARA I NESTAO: Bolna ispovest njegove sestre!

Komentari korisnika (1)

mica

bravo Sadija svaka ti čast


Ostavite komentar

Povezane vesti