3°C

Beograd

Photo: happytv.rs

Izvor: Happy BSC

"DOBRO JUTRO SRBIJO" NA TV HAPPY: Fenomenalni analitičari govore o aktuelnim temama! NE PROPUSTITE!

"Dobro jutro Srbijo" na Happy TV obiluje najnovijim informacijama iz zemlje i sveta i odličnim sagovornicima. 

Sa dobro poznatim voditeljima i sjajnim gostima započnite jutro.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dan započinjemo prelistavanjem štampe, a tim povodom na TV HAPPY dolaze naši gosti: analitičar Stevica Deđanski, Sava Stambolić iz Centra za društvenu srabilnost, Filip Radojičić, urednik Globusa u listu Objektiv.

Nešto kasnije sa Goranom Vesićem, članom predsedništva SNS na temu: "Srbija će početkom septembra imati funkcionalnu Vladu!"

U nastavku: Dejan Miletić iz Centra za globalizaciju i Dragan Vujičić, Novosti, govore na temu: "Ubica sa Cetinja imao problematičnu prošlost!"

Analitičar Branko Radun, Ljuban Karan, pukovnik KOS u penziji, Borko Kašanski, Srpski telegraf, a putem Skype uključenja i Vladislav Dajković, predsednik političke partije Slobodne Crne Gore, razgovaraće na temu: "Pretučen Srbin u Hrvatskoj"

Nakon toga, advokat Vladimir Đukanović analizira nedelju za nama.

"Masakr na Cetinju: Šta se zapravo desilo?" tema je za novinara Dejana Anđusa.

Mirsad Đerlek, državni sekretar u Ministarstvu zdravlja reći će nam nešto više na temu: "E-recept izdavaće i lekari u privatnom sektoru!"

O tome: "Da li je Tramp izneo nuklearne tajne iz Bele kuće?" u nastavku emisije razgovaraju prof.dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju i političar Zoran Anđelković.

Za kraj jutarnjeg programa tema: "Upravnik zgrade - zaduženja, obaveze i odgovornosti" i naš gost Ljubiša Banovački, predsednik Udruženja profesionalnih upravnika Beograd.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar