15°C

Beograd

Photo: Youtube/Printscreen /A&E

Izvor: Tanjug

UVEĆAVA se broj SAMOUBISTAVA među američkim POLICAJCIMA

 Još dva policajca koji su intervenisala tokom nereda 6. januara na američkom Kapitolu izvršila su samoubistvo, čime je broj poznatih samoubistava policajaca koji su tog dana obezbeđivali Kongres povećan na četiri.

VAŽNO:

IZBORI IZMEĐU 20. MARTA I 3. APRILA! Predsednik Vučić na međustranačkom dijalogu!

"Oluja"- zločin koji traje i danas: Obeleženo 26 godina krvavog događaja

U Zemunu autobus udario u trafiku (FOTO)

Policijski službenik Ganter Hašida pronađen je mrtav u četvrtak u svojoj kući gde je izvršio samoubistvo, a još jedan policajac, koji je bio na dužnosti 6. januara u Kapitolu, Kajl Defrajteg, na isti način je okončao život 10. jula, saopštio je portparol policije u Vašingtonu.

Policijski službenik Distrikta Kolumbija Džefri Smit i policijski službenik Kapitolske policije Hauard Libengud, koji su bili u obezbeđenju Kongresa tokom šestojanuarskih nereda, takođe su sebi ranije oduzeli živote.

Stotine pristalica tadašnjeg predsednika Donalda Trumpa upali su u zgradu Kongresa tog dana, u neuspešnom pokušaju da spreče potvrdu pobede demokratskog predsednika Džozefa Bajdena na izborima, a četiri osobe su izgubile život tokom nasilja.

Sledećeg dana preminuo je jedan policajac Kapitola koga su napali demonstranti, a ukupno je u ovom nasilju povređeno više od 100 policajaca.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar